16

Няма проблеми

преди 4 месеца

Слагаме китайския ве чат и готово. Истината винаги се е криела. Дори ютуб я цензурира. Дори този АЙ гпт ... И той не му е разрешено да мърда въобще. Така е направен, че няма излизане от това което му е заложено. Кирил и Методий ги рисува само с ореоли. Нямат махане. Църквата има сериозно присъствие навсякъде.

15

Ауу

преди 4 месеца

Почти нямало модериране на съдържание.Друго си е евроатлантическо, демократично модерирано свободно слово.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Телеграм е сравнително свободен но не е подходящ за компютри . Щом Илон Мъск си пуска канала в Яндекс дцен смятай ква е цензурата в тубата . Сега ще надделеят нецензурираните медии и тубата ще умре .

13

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурно украинката го е поръчала, за да докопа парите му. Тези глупости за писателят, които убива в името на Урсула и Брюксел, нямат никаква логика. Сигурно е наемен убиец и украинката е поръчала да убие Фицо.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Платените медии ревнаха срещу истината!

11

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 4 месеца

Като стана въпрос за дезинформацията, да дадем няколко примера от вашия сайт. Между 3-5 "новини" за "руската" ракета ударила Полша, по-късно полската експертиза доказа, че това е ПВО ракета на Украйна. Над 10 статии през зимата на 2022, че Путин страда от няколко смъртоносни болести и му остават няколк месеца живот. През 2023 серия от статии, че Путин е умрял. През 2024 серия от статии, че "Путин е убил Навални", по-късно опровегано дори от Буданов. Вие сте една от най-дезинформационните медии.

10

Тинтири минтири

преди 4 месеца

Телеграм засенчва корпорации с една шепа хора. Работи ефективно, свободно и сравнително независимо. Няма факт кючекъри и алгоритми, които да избират какво да гледат потребителите

9

Анонимен

преди 4 месеца

къф Телеграм бе абдали кат на всяка новина политиците първо в Х пишат после във Фейса коментират!

8

Мдаа

преди 4 месеца

Точно така, правилната информация е само фъф фейсбук, ватсапп, микрософт, гоогле и производните им.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Ко стаа Брюксел, има ли бял флаг над Москва?

6

Жендърска работа

преди 4 месеца

За мен няма по-голяма дезинформация от тази в Ютуб, където се виждат само положителните палчета, а броя нехаресвания се крият. Отвратително. Да си представим, че дете гледа как някой пие сода каустик и вижда 3 лайкчета. За съжаление няма да види скритите 30 000 дислайкчета. RIP

5

Анонимен

преди 4 месеца

За съжаление путинистите са толкова облъчени че са жадни само за кремълски лъжи и им вярват без капка съмнение. Ако им покажеш факти и викат ама американците по лоши неща правят

4

Анонимен

преди 4 месеца

Копейките са навсякъде те, може да са две шепи хора, но нямат друга работа :)

3

Анонимен

преди 4 месеца

Телеграм и TON ftw!!!

2

ГНУСНА ПРОПАГАНДА

преди 4 месеца

Хахахаххахаххаха .... Да, Телеграм! Айде, тея дето го изритаха от Русия, щото отказаха да споделят с руското правителство ... После от САЩ едвам не ги збараниха ... Ама вие ми казвате, че са проблем сега. Ейййй фашаги!!!!!

1

Анонимен

преди 4 месеца

На копейките мрежата