134

Турция Гърция

преди 1 месец

Ако НАТО не се беше намесило, още щяха да са във война, като Газа!

133

Анонимен

преди 1 месец

Така ли? Тогава защо НАТО и запада като цяло опяват че Корея и Китай дават помощ на Русия за същата тази война? Те просто споделят логиката на НАТО.

132

Човек с Права

преди 1 месец

Ами мен защо ме прибраха тогава? Аз само подсигурих пистолетите за банковия обир и после карах колата, докато бягаха аверите. Защо ме прибраха!? Ще ги съдя в Срасбург!!

131

Анонимен

преди 1 месец

"Нещо не си в час , защо ? Ако Ердоган иска да завладее България само за 5 минути да отдели време за да дойде до тук" - Ами той не иска, защото сме партньори в НАТО т.е. споделяме разни информации, ББ му праща разни бегълци и т.н. Няма защо да го прави на този етап. Излезем ли от НАТО ела да видиш как ще дойде за по-малко от 24 часа. Ще си има повод, а и няма да има кой да го спре. Да, Турция за НАТО е по-важна от Бг, но и ние сме ако не друго поне пешка, а пешките стават царици понякога... :)

130

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън наглите окраинци!

129

Анонимен

преди 1 месец

До ъ Нали още през 1989г. , веднага от ЕС разоражиха България , разпуснаха армията , за да не стане военен преврат , и от там нататък , все по-надолу и по-надолу .. От СДС пък ни убеждаваха , че колкото е по-малочислена армията ни , толкова е ''по-боеспособна'' ... Има ли логика ?

128

Анонимен

преди 1 месец

да,бе,да,все едно да гасиш огън с бензин.

127

до Дали

преди 1 месец

А парични помощи колко дадоха СК и Иран? И оръжията си подариха ли ги или ги продадоха. Но ако НАТО иска да воюва освен с Русия, още и със СК и Иран, няма пречка.

126

Анонимен

преди 1 месец

Какво толкова питате за Турция, бе? С НАТО или без НАТО, ако тормозиме турското население, Ердоган ще има пълното право да дойде и да ги защити! И турската армия точно за един час ще стигне Дунав. Нали затова толкова пазиме етнически мир!

125

Анонимен

преди 1 месец

Барласки:)))

124

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--117 Нещо не си в час , защо ? Ако Ердоган иска да завладее България само за 5 минути да отдели време за да дойде до тук ,... КОЙ БИ ГО СПРЯЛ ? НАТО ли , ЕС ли , или Путин , който ще му ДАРИ БЪЛГАРИЯ С КЕФ ? Ида Ердоган и казва :От утре , аз съм Президент на вилаета / сега сме колония/ , а столицата вече ще бъде Анкара . Защо НАТО не се намеси в спора м/у Турция и Гърция ,... А?Нали са в НАТО и двете ?

123

ъ

преди 1 месец

Тези наистина много ги е страх да въоръжат населенията си за война. И правилно ги е страх, никак не са глупави тези.

122

Дали

преди 1 месец

Северна Корея и Иран дали са част от войната , след като половината от боеприпасите и дроновете в путинската фашистка армия идват от тея две държави.

121

Анонимен

преди 1 месец

нато напред...да боцка ***

120

Ze nigmar

преди 1 месец

След норвежците идват и монголите...))) тимурите...наследници на бабите...по баровски устои на черен колани....:)))

119

Аноним

преди 1 месец

От две години руснаци се мъчат да превземат три области ,а сега като почнат да ги бомбардират ще ги видим

118

Анонимен

преди 1 месец

Акт на Война няма обявен. Украйна е в състояние на Военно положение, не на война, незнайно защо. А Солтенберг подписа смъртната присъда на Киев, вече официално. Оръжие ще ви дадем, но толкова, вие там умирайте и натовска воиска не чакайте.

117

Офф

преди 1 месец

97 чакам отговор. дискусията е интересна, но е гадно на телефон. Съгласен с теб, че не трябва да излезем сега от ония. Не щото ни пазят. Държа си, че няма да спрат големите съседи ако ни скочат. Но ако излезем ще станем като Сърбия и макета с АОК-може и да бъркам кви са. ЦРУ че ни нагласи война. Не напускаме за да не ни нападнат от НАТО. А за рашън ясно-ни ще ни нападнат, ни ще ни защитят Хубава вечер на нормалните.доходна и рук за платените.

116

Toni Ivanov

преди 1 месец

До # 56. В интервюто си с Тъкър Карлсон,Путин каза: При срещата си с американския президент Клинтън му е предложил Русия да влезне в НАТО и той първоначално се е съгласил,но по-късно на вечерята след консултации с хората си му отказал-защо? Защото няма враг НАТО не е нужно няма поръчки за военнопромишлените комплекси,няма бази съответно няма поробени и зависими народи,които послушно да изпълняват всичко каквото им се каже нямаше да има и ЕС,който е клон на алианса,но в цвилната сфера.

115

Анонимен

преди 1 месец

ФЪФ Бг не могат една детска болница да построят за 30г . , а са тръгналЕ да оправят и Русия ...Егати скъсаните цървулЕ !