28

Анонимен

преди 1 месец

А какво точно споразумение за подкрепа на Украйна подписа Денков при посещението в Париж? Защо Макрон беше толкова доволен, че дори му благодари на Български език? Ето затова повече няма какво да се дискутира всичко е написано "черно на бяло" и подписано.

27

Проф. Тагарев ли!

преди 1 месец

Проф. Тодор Тагарев в момента е най-достойният ни военен стратег и несъмнено след края на войната срещу Украйна той ще оглави и прочисти Българската армия от националните предатели. Бог да го благослови! бг.

26

Цитат

преди 1 месец

Цензурата (на латински: censura) е потискане и контрол върху словото, публичното общуване или други форми на човешката изява, въз основа на това, че такива форми се считат за неприемливи, вредни, чувствителни или политически неправилни или неудобни.

25

Анонимен

преди 1 месец

Верваме бе, тагаренко, верваме! Точно поради тази причина съм лъснал и смазал... огнената пръчка! Обещал съм преди да отида към военното, да мина през паветата и лично да ви поздравя!

24

Анонимен

преди 1 месец

До Пен Именно и затова не чувствам дълг да умирам за колонията.

23

Анонимен

преди 1 месец

Много ясно, че не се дискутира изпращането на Български войници в Украйна. То вече е решено, Денков е дал съгласие, подписал споразумение. Няма какво повече да се дискутира.

22

Анонимен

преди 1 месец

Много се трие тука. Цензура.

21

1001 нощ

преди 1 месец

Най-обичам политици да ми правят йезуитски изказвания. Изпращане не се планира, защото не е дискутирано.... На този етап такива планове няма.....И аз на тоя етап не планирам да пия бира довечера...

20

Анонимен

преди 1 месец

//////"Бившият министър на отбраната обаче разграничи изпращането на военнослужещи от изпращането на войски." ////////// Нещо неможах да разбера какво е казал Тагаренко. Тоест няма да изпращаме войска, а ще изпратим само войници? Каква точно е разликата?

19

Пен

преди 1 месец

Е , то тия работи се обсъждат в USA , не в София. Тук само се изпълняват заповедите.

18

Господар и тиква

преди 1 месец

Засега това може да не се обсъжда. Но когато пендосите твърдо заповядат, тогава васалното БГ правителство ще изпрати батальони и бригади наивни войници на сигурна погибел, също без да обсъжда. Тъй като волята на хегемона е закон за лакея.

17

баба мара

преди 1 месец

всички военнолюбци като тебе на фронта празни приказки не ми се слушатмислете на изборите такива екземпляри като този ще ни изгорят

16

Иван

преди 1 месец

Прав е Тагарев, изобщо не се дискутира - направо се изпълнява.

15

Анонимен

преди 1 месец

Така е , не се дискутира . Защото при нападение на Русия . България трябва да се отбранява съвместно с НАТО .

14

Анонимен

преди 1 месец

Значи се дискутира не тия за нищо не може да се вярва.

13

до Сата НАТО

преди 1 месец

Ами отивай ве .ършо никой не те спира ама едно е да пишеш простотии друго е да отидеш в Украйна и да доказваш това което твърдиш.

12

Демек?

преди 1 месец

Не е подложено на въпрос или?... и къде по дяволите, се дяна едномилионната армия на Украйна?

11

Анонимен

преди 1 месец

Изпратете всичките ви генерали иФатмаци на фронта! Фелдмаршал Тагаренко, генерал Бойко, генерал Радев, генерал Янев, Райхсмаршал Шкембе Войводата, фелдфебел Джамбазки и щурмбанфюрер Боян Расате да заминават в Украйна! Зиг Зеленски и Зиг Зиг Кирчо и Кокорчо истински арийци! Хайл Голям Чалгарийски Райх и голям Чалгарийски Хан Сунак!

10

R

преди 1 месец

Най-много се притеснявам, когато масово започнат политиците, да ни обесняват, че няма да изпращаме наши части в Украйна.... то, те ни обесняваха, че и оръжие не изпращаме......

9

Бай Дрън

преди 1 месец

Разбира се, че не се дискутира изпращането на военни в Украйна. Това е военна тайна, както е военна тайна и колко техниха, снаряди и ракети сме пратили. Така е, ще се разбере по некролозите на млади евроатлантици.