85

Анонимен

преди 1 месец

Този сайт е изцяло посветен на това да ни убеждава колко велики са Русия и Путин.

84

Анонимен

преди 1 месец

До До до анонимен 82 Русофил те прави неспособността да имаш друго мнение освен това на Кремъл НЕЗАВИСИМО от обстоятелства или тема, макар че "русофил" е поредната подмяна - тези, които масово се наричат в Бъглария "русофили" не са никакви русофили - те не говорят никакъв или лош руски, не са чели големите руски автори, не са ходили на балет, опера или сомфоничен концерт, за да "закачат" нещо от руската култура - те са КГБисти - почитатели на една кървава организация, която е превзела Русия.

83

Някой

преди 1 месец

Копейките пак започват да ни пробутват "страх" ,как някой щял да ни праща на фронта! Не им се връзвайте, засега и украинците много добре се справят! А и Германия е предоставила най-много помощ на Украйна, след Щатите!

82

Христо Христов

преди 1 месец

Хубавото е, че германофилска българия плащаше до средата на 70те репарации на Гърция и че децата на същите германофилски про'с'таци ПАК ще плащат. Както Тиквата каза преди 2 години: Само мачкане заслужават европеидните про'с'таци. Факт.

81

Петър

преди 1 месец

До сата НАТО: Тоя радар вече го чупят 3 и все не могат да го счупят буахаха

80

Анонимен

преди 1 месец

Първо се сетиха за зиг хайл, после ин се причу, да се пее Erikа, aма насноро си припомниха за Калинка мая и УРАААА, дето ехтеше в Берлин :) ... Страх лозе пазещи!

79

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов В рецесия са заради войната, която разпали руския фашист. Който набра пари за нея от "евтините" ресурси. Така че са точно обратното на "евтини".

78

До до анонимен 82

преди 1 месец

Как неодобрението към ,,политиките" на ЕК по отношение на ,,подкрепата" за Украина,а преди това по отношение на ,,мерките" против пандемията те правят ,,русофил"???!

77

Анонимен

преди 1 месец

думи, думи, думи - както се пееше в една песен на Ален Делон и Далида

76

Дедото на Шмолц :

преди 1 месец

"МойтУ внучи ши сЪ научи! Ино времИии 45' посрещнахме братушкитИ у Берлин и за спомен ни подариха танк... Ако пак додЪт на гости пак,какъв ли подарък шА ни дадЪт?!?"

75

До 64 Христо

преди 1 месец

Какво не си разбрал по-точно от написаното. Какво общо има тиквата, че го споменаваш наред с добри и честни образовани и възпитани граждани. Къде ги сравни между тиквата и европеидните простаци?????? Понякога голям процент говорят уж уж нещо ама накрая излиза едно голямо нищо защото спадат към масовия средностатистически пропаднал процент в умствен капацитет световен "ученик". Когато четеш и пишеш не ти ли казаха, че трябва и да разсъждаваш. А то е умение също и анализа и т.н...

74

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 94 Първите които ще отидат на фронта ще са руските петоколонници, защото когато започнем да се освобождаваме от анти-българите те са първи в списъка - пращаме ги директно в Русия и после знаем техния Велик Лидер какво ще ги накара да направят.

73

Христо Христов

преди 1 месец

До 92 "Сега се вижда колко са "евтини"." - именно. С евтините руски ресурси икономиката на Германия имаше излишък и растеж. Без тях е в рецесия. Факт.

72

Анонимен

преди 1 месец

Започвайте да стягате куфарите доде западноевропейските ви началници не са започнали да ви товарят на камиони и лодки да ви пращат на Изток. Това е грубата действителност. Слушайте внимателно какво ви говорят днес и си правете изводите.

71

Петър

преди 1 месец

Шолц е прав знае,че ако даде право за такова деиствие Русия ще заличи *** с 3,4 ядрени бомби.

70

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 90 Сега се вижда колко са "евтини".

69

Анонимен

преди 1 месец

Иска си евтините ресурси....газ,петрол,метали.Не е глупав той изобщо:)

68

Анонимен

преди 1 месец

всички рашки копейки - марш в блатото при спонсорите ви!!!

67

Анонимен

преди 1 месец

Пак го изпуснаха лекарите ....

66

Христо Христов

преди 1 месец

1945 германия не плащаше никакви репарации. 2025та ще плаща. Хубавото е, че германофилска българия плащаше до средата на 70те репарации на Гърция и че децата на същите германофилски про'с'таци ПАК ще плащат.