174

Анонимен

преди 1 месец

Мечка иска почивка, не иска мир!

173

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с могилизацията? Наркомана намери ли 500 хиляди за пушечно месо?

172

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън наглите окраинци!

171

Учете история

преди 1 месец

Отстоявайте историята си, уважавайте миналалото. История позорище. Какъв Ботев, какъв Левски, Левски убил дете за да си спаси живота, Ботев застрелян от своите хора. И Ботев, и Левски и Бенковски и всички се провалят. Русия спасява България. След освобождението кланета, българоубийства. Фашистка България става съюзничка на Хитлер, българските фашисти вилнеят и убиват 24 хиляди души в Македония и 65 хиляди жители на Гърция, и отново Русия спасява България. Единствено 45 години при соца България има достойно (сравнително) минало, но и там се проваля.

170

до 180

преди 1 месец

Изтрий си сополите и тогава изричай клишета ,чути тук,там!Учебната година е към края си,залягай на уроците!

169

тъпите беге дебили

преди 1 месец

Нито Китай, нито Русия, нито Индия, нито Африка, нито Южна Америка, нито САЩ участват в дeбилщината наречена Зелена сделка. A бегедебилите спират ТЕЦовете и си съсипват енергетиката за да спасяват планетата от карбан имишаните - хаа хаааа хааааа хааааааа, карайте колела, бегедебилчета... защото педерастичното ЕС им налага квоти за тецовете и тока става скъп непродаваем, ха ха хааааа , а имат всичко да си произвеждат ток и да бъдат енергийно независими.

168

82-ОМБР

преди 1 месец

Крокус сити хол PART-2 буум-бум-бум! Бум-бум-бум

167

Анонимен

преди 1 месец

С какви условия ще преговаря Путин, ,,моето е мое, а от другото искам половината"? Как се преговаря с мутра или бандит влязал в дома ти?

166

Зо 180 копейки

преди 1 месец

Ние нямаше да блъскаме, а ти.

165

Учете история

преди 1 месец

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

164

Браво

преди 1 месец

на Путин! Единствения АДЕКВАТЕН политик от световен ранг!

163

КуКлус

преди 1 месец

Явно "западните медии" знаят по добре от самия Путин какво иска и мисли ...Западняците знаят ли с Тайван какво ще се случи и дали Северна Корея ще изстреля ядрени ракети ? Май само "знаят" неща които им отърва да се случат !

162

Анонимен

преди 1 месец

Ние,като гледаме в чуждата паница,независими ли сме?Винаги виждаме сламката в чуждото око,а не виждаме гредата в нашето,която ни е ослепила.

161

Анонимен

преди 1 месец

Британската империя и по-късно САЩ повече от век правеха всичко възможно да избегнат съюз между континенталните/евразийските сили Германия и Русия. Успяха да го избегнат, но цената е дори по-лоша от това, срещу което се бореха, защото сега вече имаме континентален/евразийски съюз, но между Русия и Китай. За съжаление на Запада този съюз ще преначертае новия световен ред по начин, който не се нрави на Запада. Когато си повярваш твърде много губиш връзка с реалността.

160

Рендето

преди 1 месец

Путин е готов още утре да започне преговори със Запада без Придварителни условия, Запада е този, който желае да продължи да воюва с Русия с ръцете на укропите! Разбира ли Путин, че замръзяването на конфликта в последствие ще доведе до още по-кървав сблъсък между РФ и Ук??? Не зная!!! Дали Путин има проблеми в армията с корупциято в ГЩ или с "партията на мира" (прозападните либерали в Кремъл) в обкръжението му??? Кой знае...

159

82-ОМБР

преди 1 месец

Защо ли!? За да питат копейки като теб!

158

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, ако не бяхме демокрация, щяхте да блъскате камъни в Белене. :)))

157

Анонимен

преди 1 месец

Украйна да предяви условия за преговори за връщане на всичко заграбено след 2014 плюс половин Сибир, а ако карлика откаже, да го обвини че си иска войната!

156

Анонимен

преди 1 месец

На никой не съм длъжен да се обяснявам! Само копейки чувсват подобна потребност!

155

До 167 82 ОПВР

преди 1 месец

Ходи ти да се обяснявяш на зелю.Ще те убият веднага в некой зандан. Интересно, защо ли си жив. Явно не си на фронта. И интересно в големата думокрация ***, защо ли никой не публикува различни мнения,а сайтовете са цензурирани. Както и интересно, защо милиони избягаха. Сигурно от "любов"къв родината. Но ти нали уж си"войник" , който между две цигари пише тук. Кажи де.....