82

Анонимен

преди 1 месец

66 нищо няма да последва, янките избягаха от Сирия избягаха от Афганистан избягаха от Корея избягаха от Виетнам от Куба даже не успяха да избягат и платиха откуп на Фидел за пленените црушки.

81

Анонимен

преди 1 месец

Тридневната операция ще е дълга колкото Тридесетгодишната война през 17 век. Путин със сигурност няма да види нейният край.

80

ген. Лукова главичка

преди 1 месец

Оня нацяга футболния хулиган светльо, приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. Луков, където му е мястото. Евала БГ демократи-нацяги. Дано идете всички при вашия генерал.

79

Анонимен

преди 1 месец

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

78

Новичок

преди 1 месец

......... - "Нарвится Не нравится.........россия Разпадается".......... На Български: Русия Умре.

77

Анонимен

преди 1 месец

Който избере позорния мир, ще получи и позор и война!!!

76

Анонимен

преди 1 месец

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

75

Анонимен

преди 1 месец

До 72, аз тука само вой и сълзи на копейки виждам! СВО-то пълна катастрофа, стотици хиляди руски мужици умряха напразно! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

74

Слава Урине

преди 1 месец

Здравейте геiропейци и русофобски п.л.у.ж.е.ц.и! Как сте м.у.р.в.и? Как върви контранастъплението?

73

КуКлус

преди 1 месец

Да но Запада няма файда !

72

Анонимен

преди 1 месец

До 70, а като се събуди - на гaщите петно, а пръстите в контакта! Боли ли те че Русията ти се оказа немощна кy*рва, дето една малка държава я направи смешна? ХАХАХАХАХАХА умира Русията ти, умира!

71

Слава на Русия

преди 1 месец

Воят и сълзите на русофобите и еврогеiците е приятна музика за ушите ми!

70

Анонимен

преди 1 месец

62 нищо не си "прогнозирал", това е позиция на Русия още след провала на бандерите с "настъплението" . И Лавров и Путин говорят за преговори с отчитане на реалност, тоест признаване на териториите за руски иначе не. И не си нилакъв архивар историк а просто редовния фашизиран гей Таня Диана АнонимеН Бонго и подобни простотии наркомански

69

Анонимен

преди 1 месец

Русофобите по целия свят вият яко. Толкова пари профукаха, а Русия мачка укронацягите и натовските наемници на фронта. Русия не само денацифицира врага, но и фалира западните икономики бавно и стремително. Русофобчета, нацистчета (демократчета, седесарчета) вашият разгром е неизбежен!

68

Анонимен

преди 1 месец

Да, в Швейцария се събира някаква си общност да обсъжда укропския мир, но байДжо няма да присъства. Имал по-важна работа. Щял да търси вчерашния ден.

67

Евро-ТраверсДрагстер

преди 1 месец

Драг куйн и траvерс Minima Geste ще носи олимпийския огън при откриване на олимпийските игри в Париж. Муахахаха, русофобите ще гледат с течащи лиги.

66

ПРАДЕДОТО на БЛИНКЕН

преди 1 месец

е украинскя юдо-хазар Меир Блинкин от Переяслаец, > ю.и. от Киев

65

Анонимен

преди 1 месец

До 61, копейка, а какво ще прави когато последва пълния, нелимитиран и непропорционален отговор на САЩ и техните съюзници върху руската територия??? То така е лесно да се приказва, без да осмисляш фактическото положение...

64

Денко Сапунчето

преди 1 месец

Кой ще ви напада вас бе русофоби голищари? Какво имате вие бе? Русия има всичко и територия и безкрайни ресурси. Вие русофоби геiропейци имате едни голи duпари. Русия ще ви нападне само за да ви раздроби svинктерите!!!!

63

Анонимен

преди 1 месец

Сега като пристигнат и Ф16 в Украйна, Путин ще стане още по сговорчив и отстъпчив.