35

Анонимен

преди 1 месец

Г-н Кръстев , кога и вие сменихте полюса , ЗА ПАРИ ЛИ , ИЛИ ЗА МНОГО ПАРИ ?МЕРСИ !

34

Батя ви

преди 1 месец

А не му ли хрумна на "господин политолога", че на хората взе да им писва от социалистическия,тоталитаризъм на ЕС и налагането насила на някакви норми и идеи, дето никой не ги иска. Може пък да не искат да ИЗЛИЗАТ от ЕС, а да го ПРОМЕНЯТ, та да отговаря на желанията на мнозинството!!!

33

Анонимен

преди 1 месец

Грешната политика на ЕС вече дава резултати, освен това ние сме вътре да си продават *** а каквото се прави се изнася с цел макс. печалба!

32

Анонимен

преди 1 месец

Няма шанс ЕС да се самоубие! Едно е да го говориш, съвсем друго - да го направиш.

31

Хм

преди 1 месец

Че то ЕС може да загине и без да се разпада. Ан блок, дето се вика.

30

Анонимен

преди 1 месец

Няма как Европа (разбирай Западна Европа) да стане по-добра и привлекателна след като децата на комунистите се настаниха в нея и започнаха да разпространяват евразийската зараза. Самият Кръстев дълги години членуваше във Валдайския клуб на кремълския сатрап и ни уверяваше какъв хубав човек бил този кагебеец!

29

Психолог

преди 1 месец

ЕС може да се разпадне единствено, ако има голям природен катаклизъм. Иначе - Не, няма и 1% шанс за това.

28

Ха-ха

преди 1 месец

"Успехите на ЕС"??? Че то последните 10 години са низ от провали, причинени от хранениците на Сорос докопали се до властта! Ако тия бъдат оставени да командват, след още 10 години Европа(не просто ЕС) ще даде фира.

27

Енергийната

преди 1 месец

независимост от Русия било успех за Европа. А тоталната зависимост от САЩ, включително и енергийната, успех ли е или е поражение?

26

Василев

преди 1 месец

Ако искате може да направим една прогноза теоретическа, ако днес се разпадне ЕС, къде ще бъдат държавите Германия и България след десет години!Германия ще бъде още по-богата , а България страна от Третия свят африканска без никаква индустрия и големи корпоративни икономически и финансови структури , които да носят приходи, без пазари,без европейски доходи!Това я чака България и това ще стане, защото много селяни прости с промити мозъци ще гласуват за Възраждане, което е ***!Агент Локи!ЦРУ

25

Алоо

преди 1 месец

Васалната англосаксонска територия ЕС не е Европа! Европа е континент, аЕС е политическо образувание - недоносче. Следват перестеойка и разпад

24

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Аз имам решение за три държави,които според всички исторически и етически аргументи трябва да се обединяват в една Силна ,Непобедима,Самодостатъчна АШКЕНАЗКА ДЪРЖАВА . БЪЛГАРИЯ,ИЗРАЕЛ И ГЕРМАНИЯ.Явбомсъм и единственният разумен човек,който защитава Боговете на Финансите,Икономиката и Производството Българо-Германският Свети Род РОТШИЛД! БЪДЕЩАТА АШКЕНАЗКА ДЪРЖАВА,ЗА КОЯТО ГОВОРЯ ТРЯБВА ДА ИМА ПОСТОЯННО ПРАВИТЕЛСТВО НА НАШИТЕ РОТШИЛДОВИ.

23

Тиква

преди 1 месец

Никой не харесва предатели, България се превърна в една манипулирана марионетка с поставени управляващите от ФАЩ, респект имат президенти, които гледат националния интерес,тук всичко продадено на кравари,както и в ***, ето го резултата.Разрушавай и властвай.Корупция,калинки,тикви.

22

хахахах

преди 1 месец

да си добър и харесван НЕ е обратното на неуверени и безсилини! хахахахахсха ВСИЧКИ се натискат за ЕВРОПА, селски. ВСИЧКИ! дори РАШУГЕРИТЕ! И те.

21

...!

преди 1 месец

Ицко/ Христо Христов/, няма по големи лакеи и послушници от Копейките! Даже Коце Копейката търча до Масква за клизма/промивка/ на мозъка!

20

Майната Ви

преди 1 месец

Този наказан от Бога комсомолец се е изходил пред "Шпигел" - най-жълтия от всички жълти западни издания. Да четеш и вярваш на "Шпигел" е като да четеш "Чук-чук".

19

Някой

преди 1 месец

С нарастването на технологиите, ресурсите вече са ...слънце ,вятър, земя, вода...! Това го има безкрай в Европа! Видя Кремълският Карлик, че след 5-10 години вече няма да му върви газта, и пусна ордите да завладява територии! Мислейки, че ботоксът ще го направи "вечен"!

18

Христо Христов

преди 1 месец

До 24 "Кой е врагът ....това са САЩ." - ц. Няма враг. Има 85% неграмотни про'с'таци дето САМИ си гласуват да,слушат заповеди на чужди сили.

17

Анонимен

преди 1 месец

От страх от смърта, ЕС ще извърши самоубийство. Ще се превърне в СССР. Вече се случва.

16

До хр.хр

преди 1 месец

Колко копейки плащат за да ни бутнеш в ръчичките на путиновите олигарси? И просто си изкукал? Защо просто не се дигнеш и бам в прекрасния руски свят. Знаеш ли колко е мин зарплата туда? Ще има да ревеш за ЕС мин заплата!!!!