90

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен89. Нал идеята е да няма такива работници и специалисти а сичкото да го прай пустото велико ИИ дето още не съществува.

89

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 84 - Да, работниците и специалистите, които работят в архивите. Това не е Боен Клуб, където има един сръсвър, сървъра гърми и айде - нямало дългове вече.

88

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 87. И ся дзида, но системата трябва да е по-голяма от дзидания обект и се получава запек. Не може обаче да прекарва електричество, вода и да прави канализация и т.н. Просто една наливачка на бетон с компутър.

87

Анонимен

преди 1 месец

Дали ще дзида тухли?

86

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 76 - "Много отдавна човеците прехвърлили мисловния си процес върху машините с надежда че това ще ги освободи. Но това само позволило на други хора с машини да ги поробят" - това е от Дюн на Франк Хърбърт. Тази част я е писал някъде през 1963-а.

85

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 76. "Световният елит" също са хомо сапиенс.

84

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 82. Копията някой трябва да ги намери и достави. А и те не са защитени. Не могат да съществуват вечно. Развалят се.

83

Анонимен

преди 1 месец

До Тедо 80. То положението е трагично. Пълно предоставяне на всички трудови дейности на роботи(с ИИ айде да е спокоен Мъск) може ... но ... няма толкоз матрял на планетата за да се изработят всички възможни роботизирани системи за всеки един аспект от живота и да осъществи всички нужди от матрял за хората.

82

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 79 - Затова се правят копия и се държат данни в архиви. Някой данни още се складират на "касетка" с лента, защото са сравнително евтини и побират терабайти с данни. Други има, които държат всичко на хартиен носител. Да - говорим за СКЛАДОВЕ пълни с хартия.

81

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 64 - То вече пада "смях" - потърси фразата "model colapse" - Ударихме ограничение - няма вече нови данни, на които да тренираме. За определени неща, можеш да извлечш нови данни, защото самият модел е имал възможността, да направи заключения, които човек не могъл. За съжаление, това работи само веднъж - следвашия модел, ползващ предните данни, ще е малко "по-точен", но повторен опит, за трениране на по-нов модел, довежда до ужасяващ глупави резултати.

80

Тедо

преди 1 месец

Да, умнико, много лошо ще е. Не съм предполагал, че милиардерите са толкова ограничени.

79

Анонимен

преди 1 месец

Като изпраска некоя магнитна буря, земетресение, вулкан, наводнение и контактите на релето дадат на късо ИИ ще се побърка.

78

Чучо

преди 1 месец

БойкоТ на изборите ! ЗАПОМНЕТЕ ГО - БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ , НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА ! НЕКА ПОКАЖЕМ ЧЕ ПОНЕ В ТОВА СМЕ ЕДИННИ ! НЕКА СВЕТА ВИДИ ТОВА ! ТАКА ЩЕ ПРЕДИЗВИКАМЕ ТОВА ОТ КОЕТО СЕ СТРАХУВА ВЪРХУШКАТА - ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ! ПРОМЯНА НА БРОЯ НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И Т.Н. НЕКА БЪДЕМ ЕДИННИ ВЕДНЪЖ И ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ! ДОКАТО НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИТЕ ДА ИМА АДЕКВАТНИ НАКАЗАНИЯ - НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ! ОБЪРЗВАНЕ С МРЗ НА ЗАПЛАТАТА НА ДЕПУТАТИ И ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ

77

Анонимен

преди 1 месец

До Нострадамуса 75. Илита кат остане да няма върху кого да илитира и е свършин.

76

Анонимен

преди 1 месец

Най интересното е,какво ще прави световният елит в ситуацията когато няма да може да контролира хомо сапиенс и неговите функции за контрол бъдат иззети от AI?

75

Нострадамуса

преди 1 месец

Всеизвестно е.. или поне на хората с работещ мозък че на света има ДВЕ ГРУПИ ХОРА. Елит и простолюдие. Елита прави каквото си иска а простолюдието бачка доживот за да осугурява комфорта на елита. А сега помислете за бъдеще с развит ИИ и хуманоидни роботи които ПО-ДОБРЕ от простолюдието се грижат за комфорта на елита.... Простолюдието става излишно. И вредно, заради него работят толкова заводи които тровят природата и въздуха. Изхода е един - вирус / коронавирус??? / и подходяща "ваксина" END....

74

Анонимен

преди 1 месец

Помнитр ли как ни убеждаваха да приемем ГМОто, защото щяло да изкорени световния глад. Изкорени ли го? Това сега същото.

73

Анонимен

преди 1 месец

Като цяло интересна статия. Но завърши по *** начин. Смисълът на живота няма да изчезне , защото някакви роботи и изкуствен интелект създават благата и услугите. В крайна сметка човек не е само това което създава икономически. Човек е самодостатъчен като смисъл, а и семейството и приятелите ти също са достатъчен смисъл, децата , животните и тн.

72

Анонимен

преди 1 месец

"Идва нов световен ред, в който ИИ ще помага на тези, които са достатъчно умни да се възползват от него и ще вземе хляба на неуките. Малко прочистване ще стане." - Ако стане толкова добро, колот го искаш, ще добро, ще дойде световен ред в който 5 парчета с компютри. и системи решават всичко, за всички, без значение колко "уку" и "неуки" са останалите.

71

Доктор Ху

преди 1 месец

Тая прогноза след поредната доза Кетамин ли е ?