183

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Слабото управление е следствие на слаба и чужда позиция. Поради липса на собствената. Заради това написах, че имаме само две самостоятелни взети решения. На въпроса кое е правилно решение???Отговорите ще намерите в празният хладилник, заеми , липсата на почивки и спестени пари.И половината от тия са следствие на бг алчност и завист.

182

Електра

преди 4 месеца

Не знам дали света е потресен, освен жужето Путлир, жълтия Си, и дебелия Ким, но иранците със сигурност празнуват тайно радостно, че се отърваха от тоя главорез, който вече е в казана на Пирожкин...

181

Анонимен

преди 4 месеца

Копейките, на мен лично не ми пука дали МОСАД, ЦРУ, Дълбоката Държава, Дълбокот Гърло или няква мушичка е отрепала няква амуджа някъде на майната си в 9 планини у 10-та. На вас що ви пука е въпроса?

180

Анонимен

преди 4 месеца

В Иран живеят истински вярващи и така обсъжданото правителството е желано от 95процента от населението! Иран е трън в очите на Израел за по нататъшното и развитие като лидерска държавата по техните територията! Искат да я разбият на парчета,като Ирак,Сирия ,Либия !

179

Анонимен

преди 4 месеца

МОСАД и ЦРУ в действие.

178

Шаши

преди 4 месеца

Някой няма ли да даде предположение за отговора на Персия. Президент за президент или прайм министър.

177

Анонимен

преди 4 месеца

Подозирам, че снощи, в някои помещения на сгради в Ленгли, Вирджиния и Тел Авив са си сипали по едно, за да отпразнуват успешната операция.

176

Анонимен

преди 4 месеца

Израел ги почва по списъка. Скоро и разни други кресливи лидери на Хамас и Хизбула по целия свят ще се преселят при Аллах и девиците.

175

Крундел

преди 4 месеца

др0гаре, я да ви питам като запознати с темата - са таа *** у рая ли е със 72 девици, при 40-те натопорчени кадировци ли е, в някоя кошара в рая при козите ли е или пък е посетил концерта на кобзон...А, може да е минал да хапне в ресторанта на пригожин, какво ще кажете?

174

Не е баш тъй

преди 4 месеца

До Колегата е прав: А по време на войната във Виетнам кой си го получи?

173

Истината

преди 4 месеца

Най големия смях е когато жени облечени от глава до пети като пингвини се молят президента да е жив, а нашите русофили ги гледат по тв и съчувстват. Напоследък не е здравословно да си русофил - питайте премиера на Словакия и президента на Иран

172

Анонимен

преди 4 месеца

Като дръзва да заповядва атака над Израел, така.

171

до 169

преди 4 месеца

Диваците, живеещи в Иран са токова перси, колкото са египтяни загубените араби, живеещи в Египет. Иран е много бедна страна от 3тия свят. Благодарение на управлението си, разбира се.

170

до 167

преди 4 месеца

Ни най малка представа си нямаш какво има Израел. Феноменални разработки с Пентагона. POC на последния стелт дрон беше убийството на 3ма висши ирански генерали. Никой не видя и не разбра как този дрон отиде до Иран. Иран е едно посмешище 200 години назад, досущ като голташка Русия. Израел тихомълком отрепа президента на диваците, защото много знаеше. Израел щракне ли с пръст, Иран заминава за часове. Да не забравяме- Израел е ядрена сила, а Иран- смешка.

169

Хабиби

преди 4 месеца

Нищо му няма, сега е при алаха и ханъмите!

168

Шаши

преди 4 месеца

Иран е древната Персия. Това е най-старата държава в днешни дни. Непревземаема с конвенционални оръжия. Исляма не ми харесва, обаче много успешно ги пази от търговската демокрация на Северните щати и Албион.

167

Анонимен

преди 4 месеца

От три хеликоптера падна точно тоя, в който е президента. Изникват някакви съмнения ...

166

Шаши

преди 4 месеца

Ще изкарате, че Израел има и летяща чиния. Никакви секретни оръжия нямат израелците. Най много да имат косми от брадата на Давид. Авария по машината или химикали за пилота е стандарт.

165

Анонимен

преди 4 месеца

Такава е била волята на Аллах!

164

китаеца

преди 4 месеца

китаеца и аз го гледам от известно време. изключителен тактик, хитрец, но не на дребно. Абе играч е китайо, в момента купува евтино от Русия и продава на Запада. Гледам го и как говори . Шмом шим шики бим маш миш шим дим. Хайде чао! Твърд като троянски салкъм - или т.нар дърво лъжеакация.