127

Никой

преди 1 месец

Бориславе, Бориславе, до къде падна с тая политика. Ще ми каже жената да карам със 120 по път с ограничение 50 и после тя да ми е виновна, така ли? Не ставай за смях. Петков да не му е опрял пистолет в главата, че да кара като луд. Така ги учат в тази служба, така си карат. По магистралата с над 200. Присветкат от километър.Закона е ясен в такива случаи. Виновен е водача. Другото са долни политически инсинуации.

126

Шеф на НСО

преди 1 месец

Е Радев.Знсчи той е осъществил атентат срещу опозиционен лидер.

125

Сифилиско

преди 1 месец

Не им върви на ППтата. Сега се пукат от яд че точно на тях им е станало това, щото ще им очерни изборите.

124

виц

преди 1 месец

До Анонимен 121 съдят един *** за кражба съдията казва г-н ром 2-*** свидетели са ви видяли да крадете Тоя па. Язе че ти докарам 10 дето не са ме видяли да крадна

123

Анонимен

преди 1 месец

Вината за всичко лошо случващо се в България е само и единствено на Бойко Борисов и Делян Пеевски!!

122

Анонимен

преди 1 месец

Ако се поемаше отговорност в политиката, нямаше да има жив политик. Що се правите на улави? Нали точно това и е сладкото на политикта, че винаги си невинен.

121

Хахаха

преди 1 месец

Хахаха хахаха, политиците са крайно м,ръсни същества!

120

Сата НАТО

преди 1 месец

Включен ли е бил специален режим на движение! Защото това отменя всякакъв знак! Пенсионери се движат по първокласен път!!! -----///---- Не отменя. Несъобразената скорост си е несъобразена скорост и убийството си е убийство. Ако не са могли нито да го видят, нито да го чуят, вината си е на НСО. Изобщо някой вярва ли, че са пътували с пусната сирена? :)))

119

До 117

преди 1 месец

Бойко прогони 800 Хил.българи.Заради него колко хора се самозапалиха?Пое ли отговорност?

118

Глас за ПП-ДБ

преди 1 месец

ГЕРБ и ДПС са виновни! Ако не бяха съборили правителството, нямаше да има избори. Г-н Петков нямаше да бърза за среща с избиратели нямаше да се случи тази теагедия. ГЕРБ-ДПС работят срещу Българския народ!

117

до 111

преди 1 месец

Няма да гласувам за Петков, око изобщо гласувам, най малко по 2 причини! Първо - влязоха в Сглобка с една непочтеност, за мен това е важно и пак са готови да го направят! Второ - тръгнаха антиелекторално срещу Русия и също така започнаха да събарят паметници, а ,,евроатлантиците" от Герб злорадо се подхилкват и си пазят рейтинга! Но, в случая не го обвинявам чак толкова като пряк извършител! По скоро отново е ***! Кампанията му финишира!

116

Анонимен

преди 1 месец

Аз не бях точно там, но съм готов да се закълна (срещу заплащане), че колата на НСО караше с 20 км/час. Предполагам, че ще се намерят още много свидетели, които ще потвърдят, каквото ви казвам.

115

Така, де

преди 1 месец

Не оня ненормалния в Пловдив ,дето уби себе си и момичето е виновен Виновни са тези от задната седалка .Мало....умници.

114

баба мара

преди 1 месец

парапетът в какво качество ползва кола и охрана и то на предизборна разходказащо не се променят тези привилегии всеки да си кара колата и никаква охранакоито се чувства застрашен да си наеме охрама и да си плаща малка и нещастнаплаща ще плаща на всеки случаиник какво ли не а ние ще събираме пари за болнидеца или капачки позор

113

Анонимен

преди 1 месец

Прокуратурата дали е намерила и прибрала всички кристали без да види някой, че ще стане голям скандау?

112

Анонимен

преди 1 месец

Чудя се ако Бойко бе ударил и убил човек докато обикаля с джипката, как ли биха реагирали евроатлантиците? Вой до небесата, че мафията вече физически убива българския народ сигурно..

111

Анонимен

преди 1 месец

След Слави а още един слуга на ГЕРБ-ДПС се включи в хора.

110

Абе мисири,

преди 1 месец

Що наричате единична кола кортеж. Що не коментирате снимките на Цицин с убитият шофьор в аудито, които са връх на цинизма и простащината му. Що не коментирате лъжите и наглостта на простото, което се изкара пак спасителен герой. Всичко това не ви ли дразни съвестта поне малко, а.

109

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Цеков ми е ултра неприятен,но в случаят е прав.Правотат му обаче се анулира от факта,че когато е обслужван от службите возещата го кола също е надвишавала скоростта ,но просто не е катастрофирала..Остава ми само да си изясня дали автомобили на специален режим имат право да возят с висока скорост в дадени моменти. И ето,пак стигаме до шизофренната политическа никаквост в България. Правотата е начин на чоплене в носа. В крайна сметка всеки политически с..о..п..о..л.. се оказва размазан в/у масата

108

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 92 Местан НЕ БЕШЕ ОПРАВДАН! Делото продължава! Но колата на Местан НЕ БЕШЕ УДАРЕНА странично, а ЧЕЛНО, и то в неговата, дясната, на Местан лента, СЛЕД като ВЕЧЕ колата му беше направила ЛЯВ ЗАВОЙ! Доста различно е от този случай!