22

Анонимен

преди 1 месец

Лавров и Шойгу са плътно до Путин на посещението в Китай.

21

July

преди 1 месец

Правилно. Аз също не искам да съм зависим от военната машина на НАТО.

20

Анонимен

преди 1 месец

Настъплението върви във всички посоки - и то доста добре. Това заяви Сергей Шойгу пред журналист в Китай и отбеляза, че спецоперацията остава негова основна задача на поста секретар на Съвета за сигурност.

19

Анонимен

преди 1 месец

тръбния газ може да не върви към Европа, ама втечнения върви та пушек се вдига

18

Не се тревожи

преди 1 месец

До 6. Българин. Страхувам се, че България може отново да изпадне под влиянието на Русия. По-добре дъщеря ми като стане на 14 години да може свободно и демократично да си ампутира гърдите и да си смени пола да стане мъж . . . . . . Не се безпокой! Това са нормалните мисли след мозъчната ампутация! След някой друг ден ще ти премине и ще започваш да мислиш, не да мислиш вече не можеш, но ще искаш само да се размножаввш! Живот във вечно задоволство!

17

Анонимен

преди 1 месец

А Си отиде на крака при Вучич! Местоположението е по-важно от размера!

16

Анонимен

преди 1 месец

Не минава ден без инцидент на групировката ППДБ, преди малко Кирил Петков незнайно защо охраняван от нСО убиват пенсионер блъски друга кола фучейки

15

Анонимен

преди 1 месец

Не може някакъв 71 годишен, човек, професор от академичните среди, да изстреля 5 куршума в президент, и охраната да не го застреля моментално още след първия изстрел.

14

Анонимен

преди 1 месец

Този отляво е стъпил на половин метрово столче.

13

Анонимен

преди 1 месец

Мани ами Путин и за Демокрация говори!Ти да видиш???!!!!Демокрация в Китай и Русия????!!!!Хахахахахахахх!

12

троен агент

преди 1 месец

Сорри, ама нема как да стане скоро, щото радара за ранно предупреждение у Китай е руски, двигателите за военната авиация на ВВС на Китай също! Е, след 20-на години може...

11

Ром"с

преди 1 месец

Cи след избирането си ...първата му визите в чужбина бе Русия,а и Путин след избирането му ..първият визит в чужбина е Китай ..а в дипломатията това означава много във въаимоотношенията между две държави.Това трябва да го знаят някои политически анализатори ,хайде нашите анализатори или са неграмотни,или са се продали ... Слде срещата между Путин и Си Брюксел е много недоволен,дори заплашва Си ..да избира или Европа,или Русия ..интересно ще става ..май сме пред 3СВ

10

Анонимен

преди 1 месец

Та колко метра останаха до Киев?

9

Анонимен

преди 1 месец

Тези двамата говорят за мир и равноправни и взаимоизгодни отношения , значи са неприемливи за стратегическите интереси на САЩ и ценностите на ЕС .

8

анонимен келеш

преди 1 месец

Едните алкохол до убиване другите се хранят с прилепи,маймуни,котки и кучета:):):)Господ Бог спаси България от тези комунисти!БЪЛГАРИЯ-НАТО!:):):)

7

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

6

Българин

преди 1 месец

Страхувам се, че България може отново да изпадне под влиянието на Русия. По-добре дъщеря ми като стане на 14 години да може свободно и демократично да си ампутира гърдите и да си смени пола да стане мъж ако така е решила и да живее щастливо, отколкото да изпаднем под влиянието на Русия и дъщеря ми да изнемогва да сглобява денонощно снаряди в подземията на путинските военни заводи и да живее на парче хляб и чаша вода за денонощие.

5

Развеселен

преди 1 месец

Ама каква снимка са избацали, а, Ботокса почти толкова висок колкото и Си. В реалния живот е наполовина :))) Е таа снимка показва и разликата между приказките за "безгранична дружба" и реалността :))))

4

пияница мистик

преди 1 месец

Ето това е тарикат, дето си гледа интереса на държавата. А не да ми хвалите разни слабохарактерни плазмoдии като Орбан, този застреляния, нашия Фигурант, БСП и Копейката. Уж мразят ЕС, ама само като им скръцнат със зъби, че им спират помощите и евро средствата по разни програми и почват да мрънкат, да се офлянкват и след месец-два клекват и правят точно каквото иска ЕС и САЩ и разбира се в ущърб на Мордор :)))

3

Анонимен

преди 1 месец

Тия ако разберат,че ядат само гарнитурата - ориз на храната,щее настане криза !Само китайците имат толкова хора,че да разбият кодовете на ЦРУ,всеки с различен код опитва...