46

Анонимен

преди 1 месец

До Захари Стоянов :Ти и да цитираш наши революционери, то стадото е толкова зомбирано, че нема смисъл :)))

45

Анонимен

преди 1 месец

Шойгу отива на мястото на патрушев А Патрушев сигурно заминава за фронта.. Патрушев беше най-големият ястреб, новият военен министър е съветник на путин по икономическите въпроси.. Нещо става..

44

Захари Стоянов :

преди 1 месец

Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя. Когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка. Аман! Лошо нещо била Московията!...И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила на България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива *** и изменници даже, които да клеветят, че Русия била наша освободителка, покровителка и доброжелателка! Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще да въстанат и протестират срещу тази лъжа, това подобно едно престъпление!ЗАХАРИ СТОЯНОВ

43

Анонимен

преди 1 месец

До Атмаджа Сбългарите не требва шега мен, като нищо ще ви изритаме обратно в Турция :)))

42

Анонимен

преди 1 месец

Шойгу сменя Парушев като секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация.

41

Анонимен

преди 1 месец

Русия стана първа икомомика на Европа, и пета в света. Една от целите поствени от президента Путин е до 2030г Русия да стане четвърта световна икономика като измести Япония от това място.

40

:))))))))))))

преди 1 месец

ся само се чудя кога шойгу ще го самоотрепят! :))))))))))))) така се прави при всяка дикатура! я в рашистан и северна корея това е задължително!

39

Найе

преди 1 месец

Вовка пущи им бомбите и заличи от лицето на земята кравария и наглобрития.... ===)))) там е мордора на злото....

38

Атмаджа

преди 1 месец

До АнонименСмешко,това,че силният щади слабия,не значи,че е слаб или че се страхува.Не знам българите откъде го имате това самочувствие,но мога да ти кажа,че ако се води "светкавична война" вашата страна би паднала само за няколко дни.В момента зависите само от защитата и благоволението на големите страни.

37

Анонимен

преди 1 месец

До Васил - Патров, не Патрушев.

36

Рендето

преди 1 месец

Още щом избухна корупциония скандал със заместника на Шойгу, Тимур Иванов , иронично наричан сред народа "Тимур и неговата команда" (по едноимената книга на А. Гайдар), излязоха предположения, че Шойгу ще бъде сменен на поста Министър на Отбраната. Надявам се следващия да е Песков.

35

Анонимен

преди 1 месец

Руската военна индустрия вече произвежда повече оръжия и боеприпаси от всички натовски страни взети заедно! 3.5 милиона души работят в момента на денонощно в руските военни заводи.

34

стига бе

преди 1 месец

И какво толкова? Путин започна нов мандат. Премиерът подаде оставка, назначава се нов МС. Имаше слухове, че и Лавров ще бъде сменен. Хора на възраст, дълги години в управлението, нормално е да бъдат сменени. Когато Зеленски смени Залужни не вдигахте толкова врява. Пак търсите под вола теле.

33

Анонимен

преди 1 месец

Шойгу си е см ешка по-принцип, некакъв лесничей бил, но Путин ги избира по ръст, не може да са по-високи от него... :)))

32

Българин

преди 1 месец

Не го е отстранил. Просто не го е назначил. Това е изцяло нов мандат с нови министри. Който се е справил добре, може да бъде назначен и за нов мандат.

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 35 - Имаш предвид украинският Вова. Верно да би мирен седял, и ние нямаше да луднем сега.

30

Българка

преди 1 месец

Браво. Трябва някой по-решителен. Който да удари ключовата инфраструктура и да приключи измислената държава.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Трябва ли ти психиатър мен, ще ти го осигоря ако трябва :))) Цели 3 години тъпчат на едно място, ти явно си в некакъв филм :)))

28

Анонимен

преди 1 месец

Вовата да би мирно седяло не би чудо видяло.

27

Анонимен

преди 1 месец

С избирането си за президент на РФ .Путин сериозно се е заел с Украйна! И никаква " помощ" от Америка и ЕС, няма да променят ситуацията! По по трудният начин ще го направи Русия,но на никого Няма да свали " шапка" ! И ще си постигне целите в Украйна!!!