18

Анонимен

преди 1 месец

"Правото на самоопределение е лично право и никой няма право да ти нарежда да използваш нещо, което умът и сърцето ти не приемат" ........ама, че безпочвено твърдение, то така утре може да имате и претенции за Марс, ако твърдиш, че се самоопределяш за марсиянка. Макрон да те опъне, дръта вещица!

17

кайзер созе

преди 1 месец

Реално в международен план, тя не е легитимно представен президент, тъй-като е положила клетва към държава, която не съществува.

16

Анонимен

преди 1 месец

Сега по логиката на кАпейките гърците трябва да нападнат макетата като кажат, че макета фашисти ходят на гръцкото море и те трябва да се защитят.

15

пияница мистик

преди 1 месец

Добре де. Съвсем доскоро Македония си беше Македония. Както пише и в статията промяната на името на държавата става едва 2018 година. Значи преди гърците не се дразнеха, само спореха, сега почнаха да се дразнят. Той и Ердоган искаше да сменя името на Турция, че на английски Turkey значи пуйка, ама смени ли го, не знам :))) А ние няма ли да си сменим името на държавата? Примерно Християнска джамахирия Путлаpaxакбария. При толкова негови последователи и обожатели у нас и най-голямата джамия в Моска, що да не :)))

14

Анонимен

преди 1 месец

Ако бяха в ЕС пак биха направили това. На тази държава не може да се разчита, те не признават договори и закони, което е типично за лъжливи комунисти.

13

Анонимен

преди 1 месец

Като няма с кво друго да "блеснат" макетата - дебелочие, наглост.. простотия (верно по хората ходела простотията)...имат в изобилие та чак прелива.."Професорката" изплиска легена ..

12

Анонимен

преди 1 месец

Македондкия Бидон

11

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Тая ми прилича на една сръбкиня от радикалната партия в Ягодино . А благодарение на фотографа избирам ,че е и практикантка на ПИИНГ НА ХАПЧИНГ ! Нормален спорт в тотално и клинично психиатризирана Макесърбония.

10

Анонимен

преди 1 месец

Балканските укри, на меке вяра да нямаш

9

Цирк

преди 1 месец

Да се закълнеш като президент на държава, която не съществува. Това само те го могат, смее им се цяла Европа... Ха-ха-хаааа

8

Анонимен

преди 1 месец

И аз отказвам да наричам страната Северена Македония. Наричам я Западна България.

7

До Направо казано!

преди 1 месец

Гърция.. измислена държава?Ти май имаш доста пропуски в образованието, особено по история..

6

Направо казано!

преди 1 месец

Хей, брутално и безпрецедентно е една измислена държава като Гърция е да налага промяната на името на друга, макар и също измислена Територия, против волята на живеещите там !

5

Анонимен

преди 1 месец

В Албания празнуват. Със сигурност предстои да ги разделят с тези циркаджии по пътя им към еврочленството.

4

Молодец

преди 1 месец

Браво, респект на г-жа нов президент на Македония. Кат са тези простотии северна/западна .. сиреч Бугария е Источна Македония.

3

Анонимен

преди 1 месец

започват да наглеят макетата и ще имат проблеми, включително и с нас..

2

Анонимен

преди 1 месец

Гордана Силяновска заяви още по време на предизборната кампания, че няма да седне зад табелка с името Република Северна Македония защото това не е името на държавата и. Тоест тя това обеща. Сега изпълнява обещаното. Защо се учудвате?

1

Анонимен

преди 1 месец

Бийте са не са карайте ... етиопци и македонци :)))