363

Справедливов

преди 1 месец

Крадльо, марш в Магнитски, там ти е мястото. После и при бай Ставри.

362

Анонимен

преди 1 месец

Може и ти да си прав Успех в живота

361

ПроСоТо

преди 1 месец

този е НЕСПАСЯЕМ !!!!..Така фриволно ЛЪЖЕ и с такава лекота КЛЕВЕТИ,,че човек се чуди дали не е някакъв сън...Не мога да проумея как може да има толкова явно тежко мозъчно увредени хора,които му се лепят на бълнуванията...

360

Анонимен

преди 1 месец

България ще се оправи ,когато Борисов,Пеевски, Петков ,Василев ,Нинова ,Иванов, Доган, Цветанов, Ражков, царя, Станишев, Костов, Софиянски, Божков, вълка ,Трифонов , Сидеров......и всички леберасти бъдат физически унищожени.

359

Анонимен

преди 1 месец

Лъжец! ППДБ ни бръкнали в портмонетата, а ГЕРБ начело с Бойко ни бръкнаха в здравето. Помня през 2009-10 г всичко в страната гореше - в буквален и преносен смисъл. Обединение около Герб е като обединение около сатаната.

358

Тлъста Свиня

преди 1 месец

Е Борисов: Всички те мразим и това ще ескалира

357

Свиневъд

преди 1 месец

Другари, да се обединим с Борисов и Пеевски! Светлото бъдеще на свиневъдството в България го изисква.

356

Баце,

преди 1 месец

Докато с Шиши сте като сиамски близнаци,България ще е разделена.

355

Анонимен

преди 1 месец

Аз не чакам никой и нищо да ми дава всички в моето семейство сами се развиваме в живота и успяваме всеки се бори всеки работи според възможностите си не чакаме на никого това е А че тук определени се настаняват някъде и ей тъй от нищото стават милионери е от 90 год насам

354

Анонимен

преди 1 месец

Eй бански старец защо ми закри фирмите бе , как ще получа пенсия сега.

353

Mopcku_

преди 1 месец

Ами да вземем да се обединим около мутрите начело с тебе бе Борисов и с новата ти дружка Дебел33вски ?!? Кво ше кажеш? Държавата е ограбена даже още преди тебе, а ти краде здраво от еврофондовете, но не само. ПП ги съжалявам, че изпраха мръсния ти ***. Тва е!

352

Маргинална партия

преди 1 месец

ГЕРБ никога повече няма да види власт!

351

Анонимен

преди 1 месец

Борисов премиер за четвърти път а който не му харесва да си направи партия да спечели 121 депутата и да управлява

350

Анонимен

преди 1 месец

До М да Точно при Борисов започна разделението в България и създаването на местни феодални структори с неограничена власт, създаването на страхова обстановка, разделянето на превилегировани гербери и всички останали!

349

Анонимен

преди 1 месец

Обединението на Буци е под мотото " употреби и захвърли "

348

Анонимен

преди 1 месец

След 1989 Бг се делат на богати, на софянци, на демократи и не дават на другите да живеят. Само някои прибират парите и имотите а за другите нема.

347

Анонимен

преди 1 месец

До 363 М да подкрепа за това което пишеш нека има повече здравомислещи българи като теб

346

Анонимен

преди 1 месец

Това че не успяваш в живота си е твоя отговорност и не пиши общи лъжи пък и обиди само това ли знаеш работи образовай се вместо да лъжеш по сайтовете кого лъжеш незнам

345

М да

преди 1 месец

Колкото и да не го харесвате Борисов е прав. И е повече мъж от всичките ПъПу Дъ е Бъ. Разделиха народа в очакване на милиарди по плана за възстановяване. Да не забравяме, кой вдигаше юмрук и доведе шарлатаните. Недоволството от ковид кризата помогна на шарлатаните да вземат властта и да крадат яко. А народа ни никога не е бил така разделен. За съжаление. Мразим се едни други, но те това искаха и това направиха.

344

Анонимен

преди 1 месец

Червеното е бомби, а църквата е бедност... и какво да изберем?