138

Анонимен

преди 1 месец

Евролидерите одавна забравиха думите за победа на бойното поле или поне помощ толкова, колкото е необходимо. Фарс.

137

Анонимен

преди 1 месец

Вече 3-та година помощи, нещата по-зле.

136

Анонимен

преди 1 месец

Тази помощ на САЩ вече въобще не достига Украйна и олигарсите и. Поинтересувайте се, че западът е супер незаинтересован да помага на Украйна. В момента протича преразпределение на световния капитал, а не помощи за демокрацията и особено за Украйна и нейната въображаема демокрация.

135

Чери00

преди 1 месец

До СЛАВА УКРАИНЕ Виж % на хората които са за Русия и тогава пиши глупости!СЛАВА НА РУСИЯ!

134

Нане

преди 1 месец

кравароробете имат кравешки тор у кратуните, вместо мозък, и за това могат само да мучат... ===)))

133

Анонимен

преди 1 месец

Целта на Русия не е села и територии, а унищожаване на ВСУ, погазване на съпротивата, доведдане до паника, бягство и разгром. Полека-лека натам се движи войната.

132

пияница мистик

преди 1 месец

До Боби === А баба Ванга каза ли ти, че си първи третополов в България и че ще идеш в Москве, за да ти пришият тaшaци към вагинaтa, за да се представяш за мъж, православен християни, носител на семейни ценности и славянин...нищо че си с тъмна кожа и черни очи. Както и с чело 2 пръста като на Кубрат Пулев :))))))))

131

Анонимен

преди 1 месец

САЩ скоро коментираха, че началото на 2025г ще има нов украински контранаступ. Последен, с оглед на загубите, после ще разтурват седянката, защото няма да има кой да воюва за печалбите им. Американските *** наистина са решили да воюват до последния украинец. Може да освобождават територията от население за нова еврейска държава или да гласят за арабско поселище, от което да се атакува ес с мигранти.

130

Русия

преди 1 месец

Атлантически ковчези.

129

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да ги мисля украинците. Имат проблеми по цялата линия. Сега ще прехвърлят резерви към Харков, а руснаците ще ги ударят в най-отдалеченото място - Угледар. После Часов Яр, после пак и пак.

128

Анонимен

преди 1 месец

/В случая терминът " помощ " определено е неподходящ , ако САЩ желаеха да помогнат на украинския народ биха положили някакви усилия за прекратяване на това безумие , определено е много глупаво представянето на войната като някакво прищявка , каприз , мания и тем подобни на т.н. от тях безумец Путин , това не работи за никой що годе обективен човек -

127

Public enemies

преди 1 месец

Украинците дават живота си в името на интереси на САЩ. Пушечно месо за чужди интереси.

126

Боби

преди 1 месец

Баба Ванга е казала, че Русия ще е най-велика и могъща империя и ще превземе Европа и Азия.

125

СМЕХ....

преди 1 месец

НАТО ВЛИЗА В УКРАЙНА! ФРЕНСКИТЕ ВОЙСКИ СА ВЕЧЕ В МОЛДОВА.....АМЕРИКАНСКОТО ОРЪЖИЕ Е ВЕЧЕ НА ФРОНТА И ИЗТРЕБВА РУСКИТЕ СФИНЕ....ХАХАХАААА....НЕМА ЛАБАВО!!!!

124

пияница мистик

преди 1 месец

Като чета коментарите на тукашните пенсионери, комунисти и платени от посолството на Мутрафонова трoлейбуси и се сещам за филма на Тодор Колев "Господин за един ден", където си размени козата за "малкият слон от Странджа Планина", който щял да порасне като слон, ама му изяде всичко и не порасна и грам :)))))) Та и тук така. Ибpикчиитe на таксиметровия шофьор ни убеждават как за 3 дена превзе Киев, но сега ги пази украинците, защото са братски народи :)))) Плача от смях от тъпотията им :)))))

123

Анонимен

преди 1 месец

Имигранта русофил, дето не иска да ходи в матушката си, пак взе да дава на заето, отново ръси глупости :)))

122

Ньой Информацията

преди 1 месец

Още от 1919 година чак до 9 май 1945 Британската Империя то ест англичаните обиждат и оплюват германският етнос наричайки ги:"ИЗЦЯЛО ЧУЖДИ НА ЕВРОПА АЗИАТСКИ ХУНИ"...........Английските псувни и обиди за АЗИАТСКИЯТ хунски произход на германците създадоха великият азиатски завоевател на СССР Адолф Хитлер роден в деня в който умира Брам Стокър авторът на "Граф Дракула" демек Исус Христос е Първият Вампир според ирландеца ОБИЖДАН , ОПЛЮТ,ПСУВАН като създател на ВАМПИРИТЕ от римляните(румънците)

121

Боби

преди 1 месец

Войната е САЩ-Русия-ЕС. Украйна е само жертва.

120

Анонимен

преди 1 месец

Който ползва немски език на много добро ниво, може да си включи някой от централните немскоезични канали чрез интернет и да проследи около половичасови анализи на несмкоговорчщ полковник за военната ситуация на територията на Украйна на фона на карта с итбелязани някакви центрове и позиции. Кайратко ще кажа, че е възможно най -сдържано обективен и дава пример, чр 31 броя Абрамс няма как да повлияят на десетки хиляди руски танкове и че заглучшаването на ракети от руска страна е много ефективно

119

Джеймс

преди 1 месец

Проблема на България е че този път ще бъде окупиран от САЩ, не от Раша. Със слабаците винаги е така някой ги окупира. Но САЩ не са милостиви като Русия - България скоро ще си получи заслуженото.