284

Анонимен

преди 1 месец

Днес по Червения площад се очаква да премине по-малко техника. Тържественият юбилеен Парад на Победата ще се състои след една година.

283

все едно сме в

преди 1 месец

РФ . ЮСА никога неправят паради , но честват обединението на севера и юга и обявяването на цветнокожите за Хора и забрана на робството .

282

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЛАГОДАРНА НА РУСИЯ ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!!!

281

Анонимен

преди 1 месец

До слава за украинците 323. Не се казва "Украински фронт" защото е съставен от украинци бе кога ще се научите ?

280

Аз, Араил

преди 1 месец

Колкото повече кръвта на онези, чиято кръв би могла да остане във вените, бива проливана в името на война неразрешена от Бога, толкова повече молитвите на засегнатите невинни ще доведат до събуждането на онези, които застанаха срещу техните оръжия и се биха до последна капка кръв.

279

Анонимен

преди 1 месец

Когато Руснаците превземат Берлин през ВСВ,един SSюнге,стреля срещу Ген.Жуков,но не го улучва.След като го залавят,питат генерала,какво да го правят.Тогава Жуков им нарежда да го заведат при майка му. Широка е руската душа,прощава и на враговете си,не е като немската или като англосаксите.Когато по нашите земи е цъфтяла Цивилизация,по техните земи са живеели в пещери и са се самоизяждали.Още не са преудолели този си нагон.И сега на Запад се изяждат едни други,но се прикриват,под абревадурата-ЕС.

278

09.05.1945

преди 1 месец

Честит Ден на Победата! Вечна слава на над 30-те хиляди убити и над 100-те хиляди ранени българи, участвали в освобождаването на света от фашизма! Слава на Червената Армия - Победителка! Крадците на история, натовските империалисти и тези, които сега възхваляват Хитлер, Мусолини и Бандера, нямат шанс. Победата отново ще е за нас, защото истината и справедливостта са на наша страна!

277

слава за украинците

преди 1 месец

Слава на 3-и Украински фронт от украинци стигнали Берлин.. тогава ни освободиха от хитлепофашизмъ- сега ще ни освободят от путлерофашизмъ

276

До Смешни

преди 1 месец

Краденето е едно на ръка но армията ни е такава по численост, точно по разчети на НАТО, ние им трябваме за територия и плацдарм

275

Радослав

преди 1 месец

До Махмуд: затова драго путиноджендърче, не се опитвай да използваш собственото си битие като обида към нормалните хора. Какво правиш ти в общия външен клозет си в твоя путиноджендърска работа и никой не се интересува, правете си там путиноджендър паради, мечтайте си за мужици с униформи и само не си завирайте хомо щуротиите в лицата на хората, че вашето ляво вече почва да ни идва в повече. Мъж и жена е едно семейство, а не путлероджендър с путлероджендър.

274

Анонимен

преди 1 месец

До смърт на путлерофаши- на поезия ли те изби....

273

До 293

преди 1 месец

Ти хубаво гледаш и мислиш за Руската армия и издръжката и, ама що не мислиш и за Американската, че там бюджета е по 10 на руската, всъщност всяка държава сама решава как да си харчи парите, дали за армия, дали за бежанци, дали за болници, не е твоя работа да го мислиш за чужда държава, а само за България

272

Радослав

преди 1 месец

До Махмут: драго путлерофашистче, защо се опитвате отново да приписвате на другите вашите грехове? Нали ти казах вече,джендърите са от вашите бе! Същото важи и за хомота, все пак вие се пипате като гледате мужици в униформи, вие имате снимки на Путлерини яхнал мечка (хем хомо, хем зоофилия, направо завършени джендъристи, получавате бонус точки от Сорос). Вие си лъскате саламчетата като гледате как Брежнев се мляска с бай ви Тошко и си мечтаете мужик да ви налази така.

271

Махмут от Бахмут

преди 1 месец

До Радослав Радко, хабиби, вчера те гледам, как излизаш от една обществена тоалетна и по цялото ти лице имаше някаква бяла слузеста течност. Ако чешмата не работи, да знаеш, че същствуват и мокри кърпички. Почиствай се бе хабиби, преди да излезеш на улицата, след като араби и роми са ти правили евроатлантически ценности.

270

Бай Дрън

преди 1 месец

САЩ безнадеждно изостанаха с качеството на оръжията. Факт. Нищо американско вече не остана в Украйна. Всичко бе утилизирано или изтеглено на голямо разстояние от фронтовата линия. Но и това не го спасява, утилизира се за часове.

269

Бай Дрън

преди 1 месец

Тролей, хубава статия ти пуснаха. А начеши си добре заддника, довечера пак.

268

Споко

преди 1 месец

Споко, искуственио ще кара ефките.

267

Анонимен

преди 1 месец

Президентът на Казахстан беше на Парада на победата. Преди парада Путин се срещна с него.

266

Бай Дрън

преди 1 месец

298, ако баба ти бе мъжка, щеше да има дръжка.

265

Анонимен

преди 1 месец

Тежък удар беше нанесен от Нигер, важен доставчик на уран за Франция (страната получава 70% от електроенергията си от атомни електроцентрали). Глобалните доставки на уран намаляват, а цените растат. Като се има предвид, че Русия и Казахстан, заедно с Нигер, заемат водещи позиции в доставките на уран за ядрени реактори, Франция е изправена пред проблема с вътрешната икономическа сигурност.