162

Анонимен

преди 5 месеца

Няма как да ИЗБЕРЕШ, без да РАЗБЕРЕШ. Впрочем има. Нарича се ХАЗАРТ. Гарантирана загуба!

161

Анонимен

преди 5 месеца

До ПП-гласоподавателите - Скъпи съграждани, според вас ПП с кой могат да се коалират след изборите, за да управляват. С ГЕРБ ли? Естествено, че с ГЕРБ. В такъв случай няма смисъл да се оплаквате от ГЕРБ. Трябва да ги носите на ръце и да им се радвате. Ако не искате ГЕРБ, тогава не разбирам защо ще гласувате за ПП, след като ПП ще вкарат ГЕРБ отново във властта. Някой от вас може ли да обясни как така ГЕРБ са толкова лоши според вас (и според мен), а ще се коалирате с тях? Значи и ПП са лоши...

160

2

преди 5 месеца

В тази връзка може да възникне въпросът за оставката на началника на отдела за държавна сигурност Сергей Руди, близък приятел на Андрей Гук.

159

1

преди 5 месеца

Двама служители на отдела за държавна сигурност на територия 404 са подготвяли атентат срещу Зеленски - СБУ. Задържани са двама полковници на киевската хунта, служители на отдела за държавна сигурност на т.404, за които се предполага, че са подготвяли атентат срещу Зефюрера. Андрей Гук беше задържан в Конча-Заспа, а вторият, на име Деркач, беше задържан в Сумска област, където отиде за Великден. Твърди се, че задържаните е трябвало да насочат ракетни атаки срещу Зеленски и редица високопоставени украински служители.

158

Бай Г

преди 5 месеца

Че фромоза еш домнета!!!

157

Анонимен

преди 5 месеца

Значи ще имаме още от същото... Вярно е, че няма такъв народ.

156

Анонимен

преди 5 месеца

Годината е 2025, говорят си двама хохли. - Микола, какво става, загубихме ли войната? - Ние всичко загубихме. - И сега, какво ние част от Русия ли ще сме? - Да, част от Русия ще сме. - И какво сега Крим ще бъде ли наш? - Да, така излиза, Крим е наш. - И за какъв дявол беше всичко това?

155

Анонимен

преди 5 месеца

До ДО 80-те ПРОЦЕНТА Ти не разбра ли 80- прцентов? За тебе е. Шарлатани викат дръжте шарлатани.

154

Анонимен

преди 5 месеца

До Зозо - Не Радев, а народа вдигна юмрука, а на народа никой от Москва не му е заповядвал. Радев просто се пусна по течението. Кирчо и Асенчо яхнаха вълната на протеста, спечелиха 20 минути слава и власт и в крайна сметка излъгаха хората, че ще се борят със статуквото (ГЕРБ и ДПС), а седнаха на една маса с тях. Еми ОК, тогава нито ГЕРБ, нито ПП ще получат гласа ми на изборите.

153

ВЕЛИЧИЕ

преди 5 месеца

До Анонимен 148 Личи си,че полковника не е политик,слаба му е агитацията!Но си е прагматик,а това е по-важно!

152

Анонимен

преди 5 месеца

гранде мафиозо

151

ДО 80-те ПРОЦЕНТА

преди 5 месеца

АБЕ ДРУГАРИ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ С ШАРЛАТАНИ И *** НЕ СЕ ПОЛУЧАВА? БИКА НЕ ДАВА МЛЯКО!

150

Анонимен

преди 5 месеца

Нормално е патерицата на ГЕРБ (ПП) да са големият губещ на тези избори. Все пак се представяха за алтернатива на статуквото т.е. на ГЕРБ и ДПС, а се оказаха техния трамплин за връщане във властта. Еми щом са нечия патерица ще си понесат последствията за ПОДМЯНАТА. Ако исках ГЕРБ щях да гласувам за тях. Щом не искам ГЕРБ, значи няма смисъл да гласувам и за ПП, понеже те ще се коалират с тях т.е. ще гласувам за ПП, а ще получа ГЕРБ. Не, благодаря...

149

Анонимен

преди 5 месеца

Полковник Марков ще е новият лидер на България!

148

99

преди 5 месеца

До Анонимен 143 Вие русофилите за нормални ли се имате!?Я бягай да се подготвиш за парада утре,и да приготвиш повече памперси!:)))

147

Анонимен

преди 5 месеца

Партия Величие ще е в топ 3! Най-малко 200000 гласа!

146

ze nigmar

преди 5 месеца

Надежда всяка остави...:)))

145

Анонимен

преди 5 месеца

Аз обаче твърдя,че И на тези избори ще има Изненада!-:) И за ГЕРБ и за ПП и ДБ!-:)

144

иво

преди 5 месеца

Трябва масов вот срещу ГербДпсППДБ и всички партии от престъпното статукво.Аз лично ще гласувам за Величие.

143

Зозо

преди 5 месеца

Ако Рундю не беше вдигнал юмрука по заповед от Масква, сега щяхме да сме в Еврозоната и Шенген. Той натресе и Кирчо и Асан, които после му cpaxa в ycтaтa. Та така другари.