210

Анонимен

преди 1 месец

Защото има балами, които да ги купуват. Цената е спряно търсенето. Нека никой не купува и ще тръгне да ги продава за 2,50, за да си върне разходите за козунака.

209

ВИКТОР

преди 1 месец

ТВОИТЕ КОЗУНАЦИ СА КАТО НА МЪЖА ТИ ТАШАЦИТЕ ДЕМЕК ФАЛШИВИ

208

Анонимен

преди 1 месец

Козунаците на Линда са като кекс. Нищо особено.

207

Анонимен

преди 1 месец

щото другите пекарни не плащат наеми сигурно и нямат разходи за счетоводител, заплати, материали и т.н. Това, че са безглутен не оправдава цената от 60лв / килограм. Празни приказки как да оправдаем спекулативна цена без покритие...

206

Анонимен

преди 1 месец

Щом не са на конци, значи не струват нищо и са имитация.

205

Анонимен

преди 1 месец

7-8лв струва пакет английско безглутеново брашно, което го има в софийските хранителни вериги. Аз готвя с него и всичко се получава уникално, не можеш да разбереш, че е без глутен. Всъщност разбирам само аз, защото съм с глутенона нетолерантност и съответно от него нямам характерните ужасни стомашни болки и спазми, които получавам от глутеновите. Така, че който има желание може да си приготви вкъщи всичко на по-ниска цена. Аз лично не съм фенка на изделията на Линда, не ми харесват дори визуално

204

ЦОНКО

преди 1 месец

МИШ МАШ КОЗУНАК БЪЛГАРСКИ ФАЛШИФИКАТ

203

Анонимен

преди 1 месец

Козунаците на Линда са по-скъпи защото Киро ме и дава никакви пари. Какво да прави жената? Киро всичко кашира, за да има пари за жени и хазарт. Три деца как се хранят с минимална работна заплата? Линда си е направила сметката и заделя бели пари за черни дни.

202

Фибуначи

преди 1 месец

Топ новината в Бг козунаците на Линда?

201

ДОНЧО

преди 1 месец

ВАШИЯ КОЗУНАК Е ИЗАКАН ФАЛШИФИКАТ

200

Away

преди 1 месец

Че какво ви бърка цената? Който иска купува който не, подминава и отива в съседната пекарна. За всеки влак си има пътници бе хора. То и Коби телешкото месо струва космическите 400-1000$ за килограм и явно си има купувачи след като отглеждат тия крави. Защо изобщо се прави някаква новина от това?

199

тъп пепеец/дебеец

преди 1 месец

как са прай козунак с любов? предсавям си нещо с рзкопчан дюкян на майстора, ама ко е жена не си представям как го опъва...

198

Анонимен

преди 1 месец

Ето, на това му се вика реклама, при това безплатна.

197

Анонимен

преди 1 месец

Не е чак толкова скъпо безглутеновото брашно- царевично, оризово и т.н. Има набухватели без глутен и те не са чак толкова скъпи. Обърнете внимание, че килограм козунак е 60 лв., на пазара козунак с глутен е около 5-6 лв. за 400 грама или 12-15 лв. за килограм с цялата химия вътре.

196

Пуканка от царевица

преди 1 месец

трябва да си най-големия льольо да консумираш тестяно изделие без глутен. тогиз най добре си омеси малай(мляна царевица) и си омеси мамалига. за по-уено му викай полента...*** то си е малай!мамалига или както му викат по смолянско

195

Таня

преди 1 месец

Но пък са много, много вкусни. Всичките изделия са ни любими и направени с много любов и внимание към детайла.

194

Анонимен

преди 1 месец

Джаст а симпъл Диабетик катализатор

193

Х

преди 1 месец

Всеки може да определи каквато желае цена на труда и продукцията си. Не сте длъжни да купувате като не ви харесва нещо. Аз лично не бих дала 60 лв за козунак, аз и 60 стотинки не бих дала за захаросани калории и това си е мой избор. Не знам защо хората се дразнят. Има козунаци и по 5-6 лв. Има опция и сами да си направите. Явно има и хора, които ги устройва и купуват.

192

Анонимен

преди 1 месец

На бас, че децата й тайно ходят да си купуват истински козунаци от нормални пекарни!

191

Баро Вкаров

преди 1 месец

Скъпи са защото половината печалба я прибира Лена Кирова Мирова!