Защото има балами, които да ги купуват. Цената е спряно търсенето. Нека никой не купува и ще тръгне да ги продава за 2,50, за да си върне разходите за козунака.
щото другите пекарни не плащат наеми сигурно и нямат разходи за счетоводител, заплати, материали и т.н. Това, че са безглутен не оправдава цената от 60лв / килограм. Празни приказки как да оправдаем спекулативна цена без покритие...
7-8лв струва пакет английско безглутеново брашно, което го има в софийските хранителни вериги. Аз готвя с него и всичко се получава уникално, не можеш да разбереш, че е без глутен. Всъщност разбирам само аз, защото съм с глутенона нетолерантност и съответно от него нямам характерните ужасни стомашни болки и спазми, които получавам от глутеновите. Така, че който има желание може да си приготви вкъщи всичко на по-ниска цена. Аз лично не съм фенка на изделията на Линда, не ми харесват дори визуално
Козунаците на Линда са по-скъпи защото Киро ме и дава никакви пари. Какво да прави жената? Киро всичко кашира, за да има пари за жени и хазарт. Три деца как се хранят с минимална работна заплата? Линда си е направила сметката и заделя бели пари за черни дни.
Че какво ви бърка цената? Който иска купува който не, подминава и отива в съседната пекарна. За всеки влак си има пътници бе хора. То и Коби телешкото месо струва космическите 400-1000$ за килограм и явно си има купувачи след като отглеждат тия крави. Защо изобщо се прави някаква новина от това?
как са прай козунак с любов? предсавям си нещо с рзкопчан дюкян на майстора, ама ко е жена не си представям как го опъва...
Не е чак толкова скъпо безглутеновото брашно- царевично, оризово и т.н. Има набухватели без глутен и те не са чак толкова скъпи. Обърнете внимание, че килограм козунак е 60 лв., на пазара козунак с глутен е около 5-6 лв. за 400 грама или 12-15 лв. за килограм с цялата химия вътре.
трябва да си най-големия льольо да консумираш тестяно изделие без глутен. тогиз най добре си омеси малай(мляна царевица) и си омеси мамалига. за по-уено му викай полента...*** то си е малай!мамалига или както му викат по смолянско
Но пък са много, много вкусни. Всичките изделия са ни любими и направени с много любов и внимание към детайла.
Всеки може да определи каквато желае цена на труда и продукцията си. Не сте длъжни да купувате като не ви харесва нещо. Аз лично не бих дала 60 лв за козунак, аз и 60 стотинки не бих дала за захаросани калории и това си е мой избор. Не знам защо хората се дразнят. Има козунаци и по 5-6 лв. Има опция и сами да си направите. Явно има и хора, които ги устройва и купуват.
Защо козунаците й са скъпи? Обяснението на Линда