214

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Другия лицемер,Всяко място на запад е нормално. Отваряш хладилника от пиле мляко. Зеленинка, паркове, чист въздух, вода хората приветливи не борсуци кат Радев кокарджата пръйдналият оптимист.Здравеопазване , почивки, спестени пари цветя рози.

213

Анонимен

преди 2 месеца

Този човек е марионетка, поставена да всява смут в обществото и да деморализира. Тоя трябва да бъде наврян в някоя тъмна доупка и да не се п8казва повече

212

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши е непоправим оптимист. Кафявия пудел също!

211

Анонимен

преди 2 месеца

До 208 И кое е това нормално място? Кажи ми, че вече останаха много малко

210

Анонимен

преди 2 месеца

Да си оптимист в България, значи си бивш комунист и се радваш на плодовете на демокрацията.

209

Анонимен

преди 2 месеца

До 208 хаха, продължавайте да си мислите че сте хвнали господ за шлифера. Знам ,че най-много ви вбесява когато видите някой да си живее хубав живот в БГ.

208

анонимен келеш

преди 2 месеца

Са седиме тука на една кръчма на Пефкохори и си пиеме узото с едни приятели и чакаме едни други приятели къде идват от София:):):).Абе не знам дали е марионетна държава България,обаче са се чух с един мой агент от гранична полиция на Кулата и ми каза,че още е голяма колоната:):):)Еваси тва от 3 дни няма спиране бе:):):А кАпейките бедни ше чакат некой да си изхвърли по кофите недояден козунак,леко развалени яйца и малко агнешко недооглозгано рагу:):):)Живот бате:):):)

207

Анонимен

преди 2 месеца

до 200 "българите които се изнесоха са лузури" -- пич, "успелите" тук бачкат за киррливите 2000, а всеки който е на легални 5000+ обикновено е ИТ в ЗАПАДНА компания и в някакъв момент ще си вземе семейството и ще иде на някое по-нормално място!

206

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Българин, той разбира много добре, авоарите му са в евро и долари, децата в чужбина запада. Но играе русофил и се бори за Радев за президентска република. Ляга на пуйтийн. После ще си бой камшика на запад, лицемер като Радев.

205

Ром"с

преди 2 месеца

Щом не си съгласен с политиката на вятъра ,то си путинист ..сложно ще се убеди някои другари от евроаатлантиците ,че нещата не са таквиз каквито вещааят нашите американски медии и в Украйна и в света...той знаее някои неща и затова говори това което вижда,но не се харесва на потребителският плебес.

204

Анонимен

преди 2 месеца

Фертилните българки отдавна раждат американци, британци, немци, испанци и други но не и българи. Българите за пореден път ще изчезнат от картата на човечеството.

203

бг смешки 2

преди 2 месеца

До бай ГошоСТАНЛИ СА МАЙ ктм 90 % като гледам ....затъпяването продлъжава с пълна сила !

202

Анонимен

преди 2 месеца

Днес излезе още една интересна статистика. Раждащите българки вече са предимно НЕПЪЛНОЛЕТНИ, тоест не са българки!

201

бай Гошо

преди 2 месеца

да де, ама за много много голямо съжаление, професорът е прав! За всичко, което е казал, е прав. Само дето не е искал да каже в прав текст, че сме марионетна псевдо-държава. А също и с колко се е повишил процентът на ***. Миналият път (преди 2 г.) май беше 80%, или бъркам?

200

Анонимен

преди 2 месеца

До 198 - Ами брат, аконислаш дай Телеграм, да се свърцем и ще баоравим нещо :)

199

Анонимен

преди 2 месеца

До хехе 2 Напротив. Точно 90те се изнесе най долната *** на обществото. Като цяло българските емигранти са маргинали и лузъри. Това, че изтекло мозък е пълен мит, пропагандиран от самите тях, за да се чувстват значими

198

Анонимен

преди 2 месеца

"Когато и малките деца знаят,че Русия я чака ужасяваща катастрофа." Ще може ли да си загравба територийки и да си взимаме славе - slave, демек робпета?

197

Анонимен

преди 2 месеца

Оптимист съм че един ден ще имам възможността да размажа мазната физиономия на тази отвратителна ***

196

Анонимен

преди 2 месеца

Другарите се самозабравиха в саботирането на капитализма за сметка на българския народ. Когато умре и последния бивш комунист в България, тогава ще има и бъдеще за българите.

195

Студентката

преди 2 месеца

Оле хирааа! Този ужасен овек, трябва да бъде арестуван и затоврен за държавна измяна!!! Как може такив анешааа, как! Какжете миии! Олелееее!