80

Въпрос

преди 1 месец

"Пикла" на 20 години кара джип последен модел, а аз със 35 години стаж немога да си купя нова обикновена кола. Обяснения много! Никое не ме устройва!

79

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Само някои примери! Германски политик бе нападнат в Хисйордания .Танковете на Великата Израелска Армия са вече готови! Сефарадите отново агитират срещу Израел в Швеция! Тръмп изрече нещо доста обидно спрямо Нетаняху! Байдън потвърди ,че Израел може да разчита на Армията на Съединените Американски Щати! Защо в "Днес" няма никаква истинска журналистическа информация,а само някакви памфлети на съветско-османски парвенюта в политиката? Никой не го интересува това,че Радев мушмурочи пак!

78

Спасението е

преди 1 месец

По единично всичко е загубено за България!!!

77

Държавна Сигурност

преди 1 месец

Съсипа и разграби България!

76

Дядо Стефчо

преди 1 месец

Ако почне да работи, а не само да виси макарите, може и да остава за България. Засега само прибира.

75

Работодател

преди 1 месец

Когато Държавата спре да се меси в така наречените Трудови договори между Работник и Работодател и да определя полузаконно какво ще е заплащането тогава ще се оправят нещата!

74

Скромно мнение

преди 1 месец

Така е Радев , но как да стане ? Имаме доста умни ,честни и кадърни хора , но или не искат да се занимават с политика, или политическата мафия не ги допуска до властта.

73

Анонимен

преди 1 месец

Радев добре говори обаче много се мотае.Със това одобрение което има трябваше да измете сглобката отдавна,той си седя на ръцете, и сега Бойко е героя дето разкара пеперугите.

72

Анонимен

преди 1 месец

Бачкайте роби да има и за бея Радев, за неговата, охрана, шофьори, майбаси и резиденции!

71

Демо крад

преди 1 месец

Днес бг са масонорептили.

70

К у р з а БеГе

преди 1 месец

Мразя Държавата на мафията България!!!

69

Анонимен

преди 1 месец

Само баламите бачкат!

68

Анонимен

преди 1 месец

А адекватни доходи ще има с адекватно образование.Докато средното и висше училище изкарват неграмотници и деца раждат деца,които после стават тежест на социалната система,ще затъваме все по-дълбоко.

67

БКП(тесни)

преди 1 месец

България. Българин. Беден. Богат . Бойко . Борисов . Все почват с Б. Пари. Пачки . Пудели . Продължават . Промяната . Всичките почват пък с П. Едно К по средата и става БкП

66

Всичките комунисти

преди 1 месец

73 на витинските мостове !Да висът!

65

Държавата Е Виновна

преди 1 месец

Няма по жалка и нещастна и пом я рска държава на света от престъпната държава България подлагаща собствения си народ на геноцид!!!!

64

Анонимен

преди 1 месец

До IQ 3.14. Какви комшии дето воюват имаш бе географ ?

63

МАРАША

преди 1 месец

Румен е дай един контрабанден канал и ние да се почустваме хора да си позволим в Гърция на море да ходим. Нема да им работим на Мутрите и комунистите в Съвеццката ко4 ина .

62

Жалки сте!

преди 1 месец

Нямахте ли други снимки на Президента, или решихте, да вкарате гавра с него, като му навирате този микрофон в окото? Избрали сте нарочно този *** кадър направен непрофесионално, за да уязвите Държавния глава на държавата в която живеете. По този начин, подписалата се под статията се проявява не като професионалист, а като чалга-мисирка - и си е точно такава...

61

Анонимен

преди 1 месец

В България системата е против хората. Бюрокрацията е до небето и процедурите си противоречат. Няма да мога да свикна отново да живея там никога. А да работиш за българин началник е мъчение - отношението е дъно, всеки мрази всеки и прави сечено. В кръвта ни е да се нареждаме и прецакваме.