61

ха ха до бонго бонго

преди 2 месеца

За кво да ходим до Русия, тя ще дойде тук бе, на крака !

60

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Слама на Русия слама СЛАМА СЛАМА и СЕНО ОООООООО СЛАМА ха ха ха ха хааВег

59

Българин

преди 2 месеца

Руският език изобщо не е близък на българския! Ако започна да говоря на руски на децата, нищо не ми разбират! Набиваха ни го в главите още от деца! А да оправдават военни престъпления ,където загиват стотици хиляди с това ,че езикът им бил близък, е повече от перверзия! На някои мозъкът им е атрофирал в средата на миналият век!

58

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Поморие, Равда Камчия Варна Бургас са БЪЛГАРСКИ ГРАДОВЕ, А НЕ РУСКИ!!! АЙДЕЕЕ МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ!!ВСИЧКИ РУСКИ ПАМЕТНИЦИ ДОЛУ

57

Тази седмица

преди 2 месеца

Има три работни дни, после са почивните събота и неделя, а след това Първи май, Великден, Гергьовден и т.н. Не му върви на Зеленски с тази помощ.

56

до 68

преди 2 месеца

Няма да гледам украински канали. Ползван информаци на немски, където в началото, през 2022, имаше и новини на украински и руски, информациите за Улрайна бяха водещи. Сега НЯМА информация на украински ( и на руски) и секторът за състоянието там е на много задно място. Всичките им информации завършват с изречението, че източнкът не може да бъде проверен и доказан.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Щом отбираш от руски език, гледай канал FREEДОМ!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Кво са разбecняхте бе! Не свикнахте ли вече с мисълта , че ще има много оръжие за украинските освободители и ще млатят вaтянки? Много шъ боли!

53

публикувайте

преди 2 месеца

В САЩ от седмица в Колумбийакия униврситет Ню Йорк, част от най-престижните съари университети, част от "Бръшлянената лига" има много сериозни протести, вълнения по попвпд действията на САЩ в поддръжка на Израел в Газа. Арестувани са повече от 100 човека, уволнени са няколко преподаватели, изключени са няколко стиденти, в кампуса има палатъчен лагер, евентуалното обучение е само дистанционно. И в другите университети има антиционистки действия, обявени от властите за антисемитски. Има и арести.

52

Хи хи

преди 2 месеца

Русофобите се надяваха, че укрите ще ядат боя САМО 3 дни ! Обаче урец, укрите ядат боя вече 2 години, и още доста ще го ядат ! Да не се бърза !

51

Към Русосоробите

преди 2 месеца

Качете се на един самолет и заминавайте в Сибир!Да се порадвате на вашия образец за"държава"!Ще олекне на България!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Като слушам руски език все едно слушам български, всичко се разбира. Когато слушам английски, френски и немски, ама нищо не разбирам. Русия са наши кръвни братя, ние сме една кръв, една вера и имаме един език - славянския, на които славяните се разбираме. Ако не обичаш Русия значи не обичаш БГ - напусни БГ моментално, цръвул!

49

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Русия разрушила икономиката на Европа хо хо хо хоооо малиии кви халюцинатори има тука Българе

48

Антиподополу

преди 2 месеца

Гербаджиите и другите евро-говедата да внимават, тъй като е близо моментът, когато Альоша ще обърне своят поглед и ППШ на запад към София.

47

Анонимен

преди 2 месеца

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

46

Оръжие или Амуниции?

преди 2 месеца

САЩ започват да изпращат оръжия на Украйна още тази седмица. . . Опитвам се с новата измислена на дума на неграмотните да бъда модерна!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

44

Анонимен

преди 2 месеца

В момента братушките получават 5 пъти повече оръжие отколкото в началото на СВО. И в момента тази цифра е 20 пъти повече отколкото оръжието, което 60 държави дават на уссрайна. Ще победите Русия точно никога.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка русофоби!

42

Анонимен

преди 2 месеца

На товарищ Путттлер са достатъчни 3 дни за да превземе Киев и Харков до идването на американското оръжие до края на седмицата. СВО върви строго по плана и графика разработен лично от товарищ Путттлер.