74

по-скоро Камбоджа

преди 2 месеца

афганистан излязоха терикати

73

Анонимен

преди 2 месеца

Поп Левски предаде Кръстю

72

Анонимен

преди 2 месеца

Повече от 61млрда долара!Охх,кеф!Сега ще има да летят хаймърси,атакмси пейтриъти към путинските позиции!Ще летят,ще танцуват и украински песни ще пеят!Украинците с помощта на цивилизования свят ще осъществят Най голямото постижение на 21-я век-окончателния крах на империята на злото,мизерията,робството,агресията и окупациите начело с еднометровия им диктатор!След победата всички заедно ще превърнем Украйна в райска градина!Боже,благодарим ти,че доживяхме да видим и това!Амииин!

71

Анонимен

преди 2 месеца

Те афганистанците са корави, издържаха на рашки и янки, не можаха да ги пречупят, ама за вас укри не знам, изглеждате ми смешни :))

70

остана само милярди.

преди 2 месеца

не бяха байрактари, леопарди, хаймарси, патриоти, абрамси, 777, дрони -и НИЩО! сега едни голи милярди ли ще са плашило?

69

Невероятни тъпаци

преди 2 месеца

Хванете един пенсиониран алкохолик, какъвто е типичния коментатор тук и му дайте една голяма заплата от $300 000, каквито се дават на добрите програмисти. Наистина ли вярвате, че тоя от утре ще започне да пише уникални програми? Същата работа с деградиралата украйна.

68

Глупак

преди 2 месеца

Наркомана яко се е насмъркал че ще има какво да краде

67

Анонимен

преди 2 месеца

А с кого ще замениш войниците бе, зелена гъсеницо? Колкото и оръжие да ти пратят, ако изобщо се случи, кой ще го ползва? Ти ли ще изпълзиш от бункера да обстрелваш руснаците, зелена надруусана шмаатко?

66

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

с пари ако ставаше Американците да са купили отдавна победата!

65

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е помощ, а заем. Беше казано в прав текст от самите сенатори. На въпроса какво ще стане ако Украйна не е в състояние да го връща отговориха: "Украйна е богата на природни ресурси. Ние ще и помагаме да ги добива и тя ще си върне заема.". Има много подходящ разказ от американския писател-фантаст Айзък Азимов. Не знам заглавието в превод на български. Би трябвало да е "Състрадателните лешояди".

64

61 милярда на хартия

преди 2 месеца

РЕАЛНО уруина колко ще получи?Отсега оръжейниците на кравария са си заделили половината.

63

мак

преди 2 месеца

Стига с тоз индивид, всеки ден по няколко пъти и всеки път едно и също, дайте, та дайте.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Евроатлантик съм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!

61

Анонимен

преди 2 месеца

Според известната гадателка 2024 г. ще донесе множество мрачни събития, включително терористични атаки в Европа, биологични атаки и Трета световна война и с нарастването на напрежението в Близкия изток, някои от тях изглеждат плашещо правдоподобни.Тъй като Иран удари Израел в събота, предизвиквайки ответна атака срещу Ливан, някои са загрижени, че прогнозите скоро могат да се сбъднат.Приживе Ванга предупреждава за наближаваща вълна от терор и дори предполага, че някоя голяма държава може да започне да създава биологични оръжия.

60

Някой

преди 2 месеца

Ха, ха, зеленият тъпоглавец сам се навива на абсолютно безумните идеи изникнали в кухата му йратуна.

59

Немощни матрьошки

преди 2 месеца

Колкото и да пробутвате опорките, колкото и да си цъкате плюсчетата един на друг, фактите за последствията от тази война в Русия си остават все така грозни и отчайващи. Няма достъп до нови западни технологии, които китайските измишльотини няма да заместят. И половината пазари изчезнаха благодарение на великия мъдрец и държавник Вовата. И инфлацията се задържа упорито, колкото ще да наглася цифричките централната банка. Радост отвсякъде, а вие си драскайте фаш.истките глупости.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Доларите и еврото, които дадоха , ако ги бяха дали преди войната за развитие на икономиката на Украйна, щеше е най -развитата държава в Европа, но целта не е народа на Украйна да е добре , а да се срине икономиката на Русия , *** обещания ,че ще приемат Украйна EU и NATO,загинаха сигурно 500 000 млади хора и още 10милиона избягаха ,да не са пушечно месо

57

Анонимен

преди 2 месеца

Русия нахлула в Афганистан, а САЩ нападнали! Усещате ли нюансите? Истината е, че афганистанското правителство поиска помощ от Русия, а нахлуха после САЩ. Тях никой не ги е канил. А после не се изтеглиха, както пише в материала по-горе, а панически избягаха.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Голям залък ***, голяма дума не казвай! Тези пари още не са одобрени от Сената. Освен това парите остават в Америка за Пентагона. Много малко пари, само 13,8 млрд. долара отиват за покупка на оръжия и боеприпаси. Другите пари отиват директно за покриване на оръжия и боеприпаси от резервите на Пентагона, които са точно 23,2 млрд. и 1,3 млрд. долара за подкрепа на американските операции в региона,

55

КРИМСКИЯ МОСТ- КАПУТ

преди 2 месеца

61 МИЛИАРДА ТЕЖАТ МНОГО... ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ СТЕ НА НЕГО ПО ТОВА ВРЕМЕ...