47

Питам само

преди 2 месеца

Защо всеки муй'льо като застане на власт се взема за великан, за голяяям и хе ле умен човек, от който зависи едва ли не есета???

46

Точен

преди 2 месеца

Денков = Бойко, ПП/ДБ = ГЕРБ = ДПС. Всичко друго е пушилка за електората.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Моля Длугалко, ама аз наистина ще изпратя сигнал по съответния ред до прокуратурата защото може някой да ме предвари и после аз да оПера пешакиро на киро.

44

Тодор Живков

преди 2 месеца

Здравейте тyтманици! Как е демокрацията? Ручате ли ги бананите? Ха хаа хаааа хааааа!

43

без упойка

преди 2 месеца

За награда, че ни окепази през ЕС ще го пратят в ЕП.Двойник на Радан Кънев.Безславна държава, с липса на личности и смели хора.Схеми , далавери....Божев мой, това ли е европейската мечта.Че капитализма е ужасен и води сигурно до връзка на мафия с политика , е ясно от векове, но че няма да имаме държава, а мафия, която да играе ролята на политици в БГ....Ужасно е.Какъв Шенген, каква еврозона, кви 5 лева.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Гербавите баби пак са скочили на амбразурата,Пък и много злобни, тяхната Калин.ка била най-добрата.Как иначе ще спечелят изборите,ако плашливият шеф на МВР не е техен.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Богомил Бонев: С обещанието за политически чадър над Коцев, Денков и Петков склоняват свидетел към лъжесвидетелстване.

40

Морален

преди 2 месеца

Наглецът самопровъзгласил се за академик, защо не коментира снимките на главсека с ОПГ-то на митниците и Паскал. Апропо и на Рашков с 60те имота..

39

Анонимен

преди 2 месеца

излязха снимки , заради които в други държави, ПП щяха вече да са на политическото бунище

38

Анонимен

преди 2 месеца

Във връзка с увеличаването на броя на проектите в Африка, ЧВК "Вагнер" активно набира персонал за далечни дестинации! - работа във високо професионален екип; - достойно и справедливо финансово възнаграждение; - застраховка живот и здраве; - най-доброто оборудване и модерна технология; - възможност да видите света и да получите здравословен тен.Телефонни номера на кол центъра: +7(901)572-60-28 +7(901)572-59-79 +7(901)572-60-10 свободни позиции за преводачи с познания по френски или арабски: @perevodchiki_wagner. медицински работни места (само за мъже).

37

Анонимен

преди 2 месеца

секретара на МВР с доказани връзки с престъпници, снима се с тях, развява часовници са 50хил - отговора на Денков - ама той и министъра на МВР се познава с тях! Ами да бе! Всичките се познавате, защото всичките сте престъпници. Защо гласувате за тези не разбирам, крадат и се фукат с това и хич не им дреме. Събудете се моля ви се!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Макар Калин Стоянов да позволи ескалация на насилие при протести, той също би могъл да сезира прокуратурата за скалъпвате на обвинение за манипулиране на изборите! Това ни връща на въпроса, къде бяха протестиращите по време на избора на з.м.с. Георги Иванов!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Няма такава наглост и безочие!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Слави Ангелов: Получих информация, че Живко Коцев има общо със схемата на Паскал

33

Георги Илиев Митев

преди 2 месеца

Обикновените хора и тези, които са най-бедните и с нулеви доходи всекидневно сме тормозени и заплашвани , често и пребивани .

32

До 2

преди 2 месеца

Първо научи българския език и тогава коментирай.Аман от неграмотници с мнение.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Главчев, идвай по -бързо.Този не се търпи.Най- позорният човек бил премиер на ТБД, тя затова и си отива безславно.Вижте какви "личности" вече се издигат.ППДБ- политическо представителство на далавераджиите и бандитите

30

Анонимен

преди 2 месеца

А за натиска и заплахите на Киро к***м министър Йоловски?

29

Анонимен

преди 2 месеца

Искаме изборите да се правят с наше МВР - Ала бала с машините и президента

28

Анонимен

преди 2 месеца

Натискат го да му подарят 2-ри часовник за 100К. :-)