70

Анонимен

преди 2 месеца

Някой може ли дапозна е кой от ПП ДАНС че арестува

69

Смешници, сър

преди 2 месеца

След избори пият кафе и правят конституция, преди избори са възмутени (от собствените си министри) и напускат демонстративно. Това ако не са клоуни в последни опити да останат над бариерата, здраве му кажи. Всички им се смеят и не виждам защо им обръщат толкова внимание. Може ли ден преди разглобката да се молиш за кабинет, а сега да го играеш такъв опозиционер?

68

?!?

преди 2 месеца

Чудя се тия как могат да бъдат възмутени и взривени за каквото и да било? Тиа дето се клеха д изчагъртат ГЕРБ, да съборят пристана на Доган да не управляват с ДПС и какво ли още не . Тия да бъдат възмутени да си видят баните дуупетта и тогава да се правят фръццли!

67

Откриха златна

преди 2 месеца

Мина във България да кооаш колкото османската империя,но ШИШИ *** паша каза УУИУУааааааа е 90% за мене.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Народът се оставя да бъде воден безропотно от откровени мошеннници. Така му се пада. От 35 години има свобода, но не знае какво да прави с нея. Докога? Докато пак му надянат хобота напълно. Като не виждаш кое е добро и кое зло, така ти се пада.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Тези от ПП май само МВР ги интересува. Толкова са се напънали да го овладеят, че заради това дори разтуриха сглобката. Като ги слуша човек, ще остане с впечатлението, че друго в тая държава няма значение и разбира, че хората не ги интересуват, само службите са им в мечтите.

64

Чичо

преди 2 месеца

Когато буташ Конституцията в полза на чужда държава и зелю, получаваш Бацо

63

Мда

преди 2 месеца

Ако не беше се отказал от канадско гражданство можеше да избяга в сащ или канада киретоОттам екстрадацията е по труднаПрецака и жена си сега да не може да се прибере в родината си

62

Анонимен

преди 2 месеца

Aбе "Петков" нали ти дадоха папката защо я върба по дяволите ????????????????Нямаш право да ревеш ,!По взривени от теб няма !Злоба

61

Бай Чеп

преди 2 месеца

Товаа за взрива не ми е много ясно. Обикновено след взрив от взривилият се нищо читаво не остава. Нищо лично. Благодаря на г-н Кирил Петков, че ме развесели отново!

60

ник

преди 2 месеца

Е нали Бойко е средна ръка стратег....кой ви взриви ? Вече никой не ще да прави ала бала с ПП и ДБ

59

Дънди Сфински

преди 2 месеца

Прешъс ШИШИ,квото пипнем-НЕМА ДИРИ,става невидимо.

58

Анонимен

преди 2 месеца

На Петков му е трудно защото Америка е далече. На Борисов и Пеевски им е лесно защото Русия и Турция са близо.

57

Бацо голям

преди 2 месеца

Баце ги оправи като племейткиГолям спор няма

56

Анонимен

преди 2 месеца

Кирца така се газира, все едно държавата е негова.

55

Започна преговори

преди 2 месеца

За преизбиращите се от списъка на правителството на сглобката алъж-вериш АЛИ баба в частен имот на общински поземлен-морски имот КПП-РОСТЕНЕЦ частен дворец с джамия на Европейска територия тегли еврофондове и субсидии ежедневно за благото на християнска България.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Киро и Асен,каквито и да са, са на светлинни години от мутрата Борисов Милиционерски.

53

Мдаа

преди 2 месеца

Робите си искат да си живеят в *** и калта, това е.Всеки народ си заслужава управниците .... хайде пак ще лапате постни пици докато ви посинее дупарата

52

Хаха ха

преди 2 месеца

Бацоне и шиши нежно -пратиха , пп по дяволитеВече няма пране и мазни кафета

51

за тях мвр е избори

преди 2 месеца

Забележете дълбинната негодност на софийската десница за демократичен живот.Тя не вярва изконно в демокрацията, щом всичко за тях е само пари и щом не народа, а МВР за тях прави изборите.Има нещо дълбоко неестно в тези хора.А най- хубаво е да прекараш един мошеник по честен начин.Тогава той се чувства взривен.Борисов даже не игра никаква игра.Те сами пак му постлаха килима.А днес той ги прекара честно, просто те го направиха сами и сега им са виновни вече не ГЕРБ, а министри като Стоянов.