15

Анонимен

преди 2 месеца

Ако се гледат научните критерии за фашизъм, еднопартийнно управление, пожизнен фюрер, избита опозиция, терор върху населението,, държавни медии, множество локални войни с подготовка за световна....е то това е точно Русия! Русия е точно Хитлерова Германия, ще направят световна война имбицилите долни!

14

Анонимен

преди 2 месеца

He caмo oцъkлeн, aми и нarъл...

13

Анонимен

преди 2 месеца

Брей и тоя им се чинил на някои много умен , какви само ги бръщолеви , той я определи помакинчето , че даже и за " нежно лице на мафията " , колко въобще е някакво лице е друга тема , а сега да сме ходили нея да я питаме коя е мафията . Глупости безкрай . Марето си е едно глуповато брюкселско бюрократче , така де , защото там бе посадено , естествено с връзки , не с качества и отгледано да се хили глуповато и да дрънка клишета . Буци и даде пътя , естествено за лична облага , защото там франсе

12

ПОЛИЛАВЕЛи БАНк ешну

преди 2 месеца

До Анонимен MAIAK ti

11

Анонимен

преди 2 месеца

Мафията е хванала в мрежите си цялата държава и като октопод/имаше такъв италиански филм/я е стиснала здраво в пипалата си.Едибствено от народа зависи дали да я смачка или да се предаде.

10

абе

преди 2 месеца

ти хептен изкука бе, бобър! ти го казваш, нея да питаме!...ей, като изтървахте кокала, ще се побъркате!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Любиш медок, люби и холодок! Поговорка на най-тъпия народ на света!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Не виждате ли, че са направили нацистка мафиотска държава, Голям Чалгарийски Райх с ротационни фюрери. Как коя е мафията, евронацистите са мафията. Тези които ви пуснаха в Шенген по вятър и мъгла, тези които ви изпращат мигранти по въздушния Шенген, защото не могат да им гледат цвета на кожата. Обикновени нацисти, това са мафията. Защо вие им позволявате да ви управляват, да ви гетоизират и да ви ограждат държавата с огради и Шенгени е изцяло друг въпрос.

7

Анонимен

преди 2 месеца

А ти научинкога сме влезли в ЕС не е 2009 г,а 2007 ,и питай Зеленски къде са фашистите

6

Христо Христов

преди 2 месеца

До 2 " ... за филм - група избягали от лудницата влизат в политиката и създават хаос в държавата, като гледам кирчо, кокорчо, лена, лорер и другите не са много наред" - що, 85те % дет гладуват за ЕС и НАТО, наред ли са?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Марчето не знае,дори думата мафия никога не е чувала,но важното е,че народа знае.По-интелигентната част,де.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Кой беше тоя Асен Василев???

3

Христо Христов

преди 2 месеца

Мафията е ЕС. Корупцията във Вашингтон, където е документирано, че републиканският шеф на Сената взема 20 милиона от режима в Киев, са са лобира за отпускане на 60 милиарда военна помощ, не ме интересува.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Добър сюжет за филм - група избягали от лудницата влизат в политиката и създават хаос в държавата, като гледам кирчо, кокорчо, лена, лорер и другите не са много наред

1

Анонимен

преди 2 месеца

Ама, че е нагъл тоя! Не мария каза, че е лице на мафията, а той така я нарече. Ама ще трябва да си признае , че до Мария Габриел добре се гушна с мафията и не се оплакваше.