54

Анонимен

преди 2 месеца

До Българче Дано са различна дата. Тогава Пипи пропада.

53

От целия

преди 2 месеца

JIайномет Радев май ще излезе най-чист. Винаги може да каже "Аз бях против конституционни промени." и да изглежда като премъдър философ и визионер. ПП се изложиха много, а никой не иска и да чуе за ГЕРБ. Да не съм лош пророк, но май ДПС ще дръпнат най-много гласове на тия избори.

52

Анонимен

преди 2 месеца

ПП - БД = Пропадналата Промяна на Бустана от Дивана

51

Българче

преди 2 месеца

Забравете за датата:2 юни9 юни - тогава са европейските, и16 юни.На 23 и 30 юни ще има частични избори за местна власт.Или на някоя от тези дати, или, краен вариант, 7 юли. Което ще означава в рамките на 1 месец само избори.Умнокрасивите си го натаковаха.То се спи, когато се ляга....

50

Анонимен

преди 2 месеца

2 в 1 е нарушение на чесните избори. Ако е заради парите 2 в 1 тогава хората може пак ще гласуват само за НС и без да гласуват за ЕС. Или ги принуждават насила да гласуват 2 в 1.

49

Кольо Сапуня

преди 2 месеца

На Кольо Сапуня му намазаха ските и го пуснаха по пързалката с 200! Фъшшшшш!

48

Киро Простия

преди 2 месеца

Ще предложим за премиер.... Делян Славчев Пеевски!

47

Чичо

преди 2 месеца

Не мое да са толкова умни у Харвард. Ся бацо ша реди министри и може да си ги ротира две години, щото не му трябва да прави мнозинство у парламенто пък домовата книга се от неговите

46

Потвърди се!

преди 2 месеца

Който иска ненаситно и алчно цялата власт, накрая остава не само без никаква, но и изпада от борда!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Видяхте ли Крето как се молеше и на президента за провеждането на изборите 2 в 1 защото по тоя начин се спестявали милиони , а когато ходеше на развлечение със служебният самолет в Гърция с ъс /Л..../ кой плащаше и не мислеще за спестявания . В крайна сметка всичко се връща /Некадърници не ви щем повече/

44

Анонимен

преди 2 месеца

Айде (самоназначил се) академико, марш обратно в гардероба....там където ти е мястото!

43

Тенгри кан

преди 2 месеца

Сега парламентарната политическа драматургична орианталска пиеса "Доган Сарай" ще се прехвърли в Президенството, т.е. тук ще имаме следващата циркова програма, която вече започна;))) Зам. омбудсмана като неполитическо лице си подава оставката, за да не бъде служебен премиер. Пред Радев има три възможности: 1. Да подпечата с печат "ГЕРБ завинаги" слагайки Желязков; 2. Радев назначава за служебен мин. председател Бойко Борисов (това, аз бих го направил като гавра); 3. Радев не назначава служебен..

42

Защо го водят

преди 2 месеца

неадекватния Кирил при Президента, пък и думата му дали, да се доизложи, това примитивно същество не е чувало за протокол, да прекъсва Президента, дъно!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Никога не се знае, как нещата могат да се обърнат срещу теб, ако си нагъл, нахален, безочлив и некомпетентен, но напорист.Сега ППДС ще видят баба си гола, като дойде служебен премиер от ГЕРБ с избрано от него правителство и в НС ГЕРБ за опоненти!

40

Анонимен

преди 2 месеца

Трябваше да вземете папката и да не я връщате 7 дена! Сега Буци ди тути капо се чувства като по-силен.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До 41, край с тебе бе копейко, прокълнах те да мреш, а моите клетви хващат яко

38

Айдееее

преди 2 месеца

Връщай мандата и марш към Канада!

37

Хмм

преди 2 месеца

До Не само Ще им остане една малка, но вярна групичка от ЛГБТ къмюнити-то и щатните протестъри с раничките. Въпросът е, ще излязат ли да гласуват балъците или идат за гъби и ще подарят гласовете си на тези малко на брой, но, дисциплинирани гласоподаватели. Щях да напиша активни, но, много от тях са пасивни и не върви.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Цялата ни политическа класа е за ***! И за рециклиране не става. Свършихте я като кучето на нивата. Пропуснахте хиляди възможности заради болното ви его.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Шарлатани довиждане