37

путин

преди 2 месеца

e УБИЕЦ

36

писател-фантаст

преди 2 месеца

Другарят Путин, потресен от трагедията, преживява нравствен катарзис, подава оставка, показва се публично пред цяла Русия, посипва си главата с пепел и отива в манастир на о. Сахалин. Преди това обявява край на СВО, изтегля руските окупационни войски и се извинява за всички злини, които е причинил. Моли за прошка, облича груба власеница и се замонашва под името Алексий. Налага си строг пост, молитви на всеки 3-ти час и тригодишно мълчание.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко което се случва в Русия може да се събере в две думи БУНТЪТ на КРАДЕЦЪТ . Никой не му се връзва да седне на масата и да му каже "признаваме ти откраднатото".

34

До Анонимен 42

преди 2 месеца

Абе те направо са постигнали нирвана, а ти пърхаш с пеперудени крила около тях.

33

Че то

преди 2 месеца

...е ясно, как ще реагира Путин? Виновни ще са му "нацистите", Колективният Запад ,американците, извънземните... всички други ,но не и той! И защо не се разберат с Лукашенко, защото той твърди че терористите са тръгнали към Беларус, и в последния момент са решили да се отклонят към Украйна?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Ще ги предизвикват още малко и после ще стане нещо нечувано. Дано не стигаме до там де.

31

СКРЪБ В УКРАЙНА

преди 2 месеца

НЕ 100,А ВЕЧЕ 300 000 СА УБИТИТЕ НЕВИННИ УКРАИНЦИ ОТ КАВКАЗКИТЕ ОРДИ НА ТИРАНИНА....

30

Анонимен

преди 2 месеца

ТЕРОРИСТИЧНА АТАКА РЪКОВОДЕНА ОТ АНГЛИИСКАТА МИ 6 ДОКАЗАНО, ДОЛНО АНГЛИИСКО ПЛЕМЕ

29

Анонимен

преди 2 месеца

До До 35 "Някой да обясни на момиченцето защо плешивия чичко от телевизора изби толкова много народ в Украйна?" Да, Майката заведе момиченцето в Добас, на алеята на Ангелите. Пиленце, каза Дария, тези ангелчета сега са в Рая. Бог е с тях и техните родители са спокойни. Никой лош човек повече няма да им отнеме Бъдещето, защото то е Вечно.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Чувате ли тропота? Конниците на Апокалипсиса наближават. Идват за Зе. Тази нощ.

27

Барбут Барбуков

преди 2 месеца

Ще мине още известно време преди холопите да се усетят че техния основен и даже единствен враг е в кремъл, който само за да се прави на вялик им нахендри всички беди, сполетяли ги досега.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Тази вечер и последните пейтриъти в Киев ще бъдат занулени. След това идва Ада.

25

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Айде гасете я тая измислена Федерация Руска.

24

До 35

преди 2 месеца

Някой да обясни на момиченцето защо плешивия чичко от телевизора изби толкова много народ в Украйна?

23

Пачо Пънка

преди 2 месеца

Вовича осигурява сигурност, само сигурност и пак сигурност, но с много малки незначителни изключения в белгородско, курско, ростовско, тук таме някоя заличка с народ я огърмят , кво толкоз , случва се всеки ден някъде по света. Гойда друзя!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Момиченцето, видимо на около 5 годинки, повдигна гъстата си кестенява коса и запита стоящата до нея жена. Мамо, а кои са тези хора. Защо убиха толкова много хора, какво искат. Дария, нейната майка просто повдигна ръмене и промълви, мразят ни, защо не знам, аз не мога да мразя толкова, дори и най-жестоките убийци. А какво ще правим, мамичко, промълви момиченцето, страх ме е. Ще се бием, пиленце, каза майката. Както винаги. И ще Победим. Аз те обичам, всички те обичаме. Не се бой, обичаме те.

21

lol

преди 2 месеца

ахахаха пълен провал на службите и на късокракия. Вече двама служители на ФСБ са потвърдени на снимков материал в залата на концерта! Атентатът е дирижиран от властта под чужд флаг, с цел ескалация на напрежението.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Въобще не бих се изненадал ако се окаже, че диктаторският режим стои зад това. Червените са показвали не веднъж, че са готови да жертват дори собствения си народ, за да пропагандират фалшивите си идеи и грешни разбирания

19

До Надя

преди 2 месеца

Виждали сме. Наричаме ги русофили.

18

Надя

преди 2 месеца

Когато си негодник как се спасяваш?! С лъжи,интриги ,помия.Може би в България негодници няма и не сте виждали такива.Ха ,ха,ха