128

Анонимен

преди 6 месеца

Заподозрян от кого,от истинските терористи ли?И на децата е ясно,че зад гнусния терористичен акт стоят усраина,Англия и САЩ

127

без упойка

преди 6 месеца

В началото на конфликта в Украйна агента на Моксва Вацев се изпуска по бнр, че Путин води джихад срещу Украйна???ДЖИХАД, и го повтори сума пъти.Впрочем Байдън предаде на талибаните мисията на САЩ за 6 трилиона долара срещу исляма.Кой нормален би направил това???Същият зове Израел да сложи оръжие, което значи края на Израел и той го знае.А исляма си действа ескалирайки с убийства навсякъде където има силно присъствие.Когато мине пушилката на нашето оглупяло поколение с телефони ще се окажем...

126

Анонимен

преди 6 месеца

Че каква борба срещу исляма, като 50% от московчани са ***, ба*хти тъ*пата пропагандаа

125

ПП Путин ще Премаже

преди 6 месеца

УкроНацитата поръчали с Братятя им Хазари от ЦРУ и МОСАД, тази Атака над Мирно Руско Население!

124

Анонимен

преди 6 месеца

По една телевизия казаха-предложили огромна сума, 500 хиляди рубли, превели по карта половината.....!!!!

123

Анонимен

преди 6 месеца

Що се пънат западните...по пичовско ще е ако кажат, да ние ви избихме жените и децата и не ни дреме...знаем, че няма нищо да направите и ако трябва пак ще повторим, потретим

122

Анонимен

преди 6 месеца

И всички се чудят кога тези хорица са успели да се преоблечат. Бяха с мръсни дънки и тениски.

121

До Василев

преди 6 месеца

ВМРО и Ванче Михайлов!

120

Анонимен

преди 6 месеца

Кога си мислиш че света е в краката ти имаш власт , пари , бомби, ракети Началника те перне леко зад врата и ако не си вземеш поука Началника ще те приключи бързо бързо.

119

Анонимен

преди 6 месеца

ИД е клон на Кремъл! Или обратното?

118

Анонимен

преди 6 месеца

Някой май върти изтърканата винилова плоча за тези които вярват, че Елвис се крие. Но такива останаха само около грамофона.

117

Василев

преди 6 месеца

Има някакво странно стечение на обстоятелствата, че в страните където са концентрирани много терористи там има най-ценни суровини и стратегическо местоположение на териториите!Агент Риджуел Баладар!ЦРУ!!!

116

без упойка

преди 6 месеца

Пич, то Путин ако беше на "циониситите" ще е добре за всички нас.Уви, май е под контрола на ислямистите, е тогава вече сме го закъсали здраво, защото ДП на САЩ също е ислямизирана.ЕС няма какво да говорим, там християнството вече е забранено на запад.За всичко са виновни неомарксистите на запад, промиха мозъците срещу християните, ценностите на империите ни, ето резултата.Без корени сме, а исляма сее здраво.Кой помни напремето Египет и Сирия като християнски територии в Ромейската империя.

115

Анонимен

преди 6 месеца

Гледах разпита на таджиките - жалки,хилави,бедни хорица. Нищо общо с едрите,екипирани терористи в залата. Долу в коментарите всички твърдят, че не това са извършителите, а хорица изкупителна жертва на Путин и ФСБ.

114

Василев

преди 6 месеца

Този , който е измислил тероризмът , като идеология и философия , трябва да му се даде Нобелова награда, защото така може да се управлява света 1000 години напред и всичко да бъде под претекст за борба срещу терористите и пълен контрол над ограничените ви мозъци и бедни души!Агент Итън Брокър!ЦРУ!!!

113

пак си е мегастранно

преди 6 месеца

Още не са изловили извършителите и още не са минали по веригата до поръчителите - а ЦЕЛИЯ запад убедено тръби "Ислямска Държава!" ПОНАМИРИСВА! да не кажем НАПРАВО насочва към определени западни кръгове!

112

Просто Уравнение

преди 6 месеца

ЦЛУ + МОСАД = ИД

111

Дедо

преди 6 месеца

Работа на ЦРУ най вероятно. А може и да е вътрешна поръчка на Москва. Света стана глобално село, партизанските акции са вече от международни наемници. Руските и американските олигарси са много богати и влиятелни , но парите им се пазят от еврейските банкерски фамилии. Реално всичко е борба между международни кланове , а не между държави и нации.

110

Анонимен

преди 6 месеца

Ръководителя на ислямска държава е офицер от ЦРУ!

109

Свобода за Палестина

преди 6 месеца

за Съжаление Путин е подчинен на същите Ционисти, на които и Байдэн!