59

Анонимен

преди 3 месеца

Тарас Булба (на руски: Тара́с Бу́льба) е повест на руския писател Николай Гогол

58

До не знам

преди 3 месеца

Защото,диваците са на портите,и не може нормалния свят да не го мисли това

57

кънь

преди 3 месеца

еии кравари протви Русия ли сте шамари и тва е не измизлям .аз правилата кравари

56

Анонимен

преди 3 месеца

На путинофилите псевдоисторици, които неизвестно по каква логика почват да изопачават фактите и да твърдят, че Екатерина създава Украйна мога да предложа да прочетат "Тарас Булба". Действието се развива 250 - 300 г. преди Екатерина.

55

Анонимен

преди 3 месеца

В ес е по добре, путин е диктатор, не е вярно че хората 87 про цента са гласували за мего. Това са само около 128 милиона, от общо 147. Малко са, вота е подменен, хотата гласуват с автомат опрян в темето. Друго си е урсула, еко, био, електромобили и лгбт

54

Анонимен

преди 3 месеца

Вие,в ежедневието си,бихте ли харесвали някой,който вижда само врагове?

53

Анонимен

преди 3 месеца

Така нареченият обединен запад започва леко полеко да пълни памперса и да осъзнава че положението се спича. За това и вървят разни статийки дето да ни убедят че има смисъл да унищожим планетата барабар с нас заради перверзните фантазии на разни макарони, шолове и урсузи.

52

ЕСССР е в Последните

преди 3 месеца

си Дни! а Русия заедно с Путин, ще са Следващите поне 1000 години в Берлин и тоя Път няма да си Тръгнат по собствено Желание както 1990!!

51

Анонимен

преди 3 месеца

В историята има доста примери,за това как завършват такива с 80%+ рейтинг...и малко са като нашия правешки селянин дето си отиде нормално.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Ядох домати, краставици и сирене. А вие?

49

До 54

преди 3 месеца

Личи, че си селянин.

48

До 53

преди 3 месеца

Къде си чел това? В руско издание?

47

Със сигурност

преди 3 месеца

До Сталин: това е нееднозначна теза, подчертава егоцентризма на различни типажи но се използва (в т.ч. индиректно) най-вече за убийците (като путин) и от тяхните поддръжници (като теб) за да оправдаят пред простолюдието своите престъпни действия. По същата логика и той плюе и заплашва Запада, но ... те не го плюят, а охарактеризират на база на престъпленията, които е извършил и продължава да извършва. Та така лилипутинисте и всички други копейкаджии!

46

То па Ние в Европа

преди 3 месеца

Много сме я втасали. В България храната е по-скъпа отколкото в Германия. Цените на имотите са непоносими

45

до 50-тия тъпогъз

преди 3 месеца

""Европейската комисия предложи днес да се пристъпи към заменяне на правото на вето в ЕС с гласуване чрез квалифицирано мнозинство. Тя огласи съобщение за реформите, които ЕС трябва да претърпи преди разширяването."

44

На крива демокрация

преди 3 месеца

все Путин и е виновен!

43

Анонимен

преди 3 месеца

"Екатерина Велика - императрицата, която първа завладява земите, за които Путин се бори в Украйна" - така, значи преди Екатерина II не е имало Украйна, до края на Руската Империя не е имало Украйна, по време на СССР не е имало Украйна...практически Украйна се появява с разпадането на СССР през 1991г. С две думи в статията се признава, че Украйна е изкуствено създадена държава на малко повече от 30 години, също както и Македония. Благодаря на автора за историческата точност с думата "земи"!!!!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Брех, как бърже изтриха коментара за zersetzung, хаха. Ясно, ясно...

41

До 14

преди 3 месеца

Много жалко!

40

Анонимен

преди 3 месеца

Само не ми говорете за автокрация в Русия, след като ЕС върви в посока да забрани правото на вето, т.е. всичко ще се диктува от големите държави и никой друг няма да има право на несъгласие!!!!