80

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Всъщност, ядреният потенциал на Русия може да унищожи Запада няколко пъти! Към света, Русия няма никакви претеции и той може да не стрехува!

79

Томас Егер

преди 3 месеца

Посейдон" (''Каньон'' по класификацията на НАТО) е уникално оръжие. Под вода той е способен да развива скорост над 200 км/ч. Силовия двигател е малък по размер ядрен реактор. Обхватът му на плаване е 10 000 км. Мощността на ядрената бойна глава, според различни източници, е от 60 до 100 мегатона.

78

Лагрестин

преди 3 месеца

Ако,да не дава Господ,се случи ядрена война,най-голям шанс имат да оцелеят онези които са далеч от сушата - навътре в океана,т.е. в открито море.Налага се да разполагат с чиста питейна вода и средства за риболов.

77

Томас Егер

преди 3 месеца

Посейдон на Путин може би вече стои във водите на ВирджинияНемците разбират по-добре от американците, че не трябва да се играе с руския огън

76

Анонимен

преди 3 месеца

До Да ви светна, да те светна аз - имаш нужда от психиатър! Изключително належаща нужда имаш

75

Анонимен

преди 3 месеца

Не ве мен, то е жалко това нещо, че джуджа от няма накъде, почна от третия ден на инвазията да плаши с ядрен апокалипсис, но нали е джудж :)))

74

Ланцет Исканедров

преди 3 месеца

Докато си говорите Али бали за ядрени глави, Аз закривам обикновени марки като :абрамс ,Брадли, патриот,байрактар,скорпион,джавелин,м777 е де що мърда на фронта хахахахахахахс

73

Анонимен

преди 3 месеца

До не-запознат, хвани прочети малко по темата за Голямото измиране от Пермско - Триаския период! Тръгва от Сибирски вулканични изригвания и затрива 95% от живота на земята! За справка, при метеорита който е унищожил динозаврите, са загинали само 40%! Разбира се това не е победа, а равен резултат, но важното е че Русия също не може да използва ядрени оръжия, а само разни форумни копейки могат да ги размахват на хартия

72

Анонимен

преди 3 месеца

И атомните им бомби са като всичко останало на рашиистите. Ще се изтрепят сами с тях, ако изобщо запалят.

71

Бедна фантазия

преди 3 месеца

Нагазаки беше ударен с 20 килотона, а бойният заряд на РТ-2ПМ Топол е 800 килотона. *** *** на евроатлантите не могат и да си представят, какво ще остане от столиците им след само една ракета, а на разположение са 5580.

70

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко е блъф за Космоса, то и Илон тази година щеше да прави колония на Марс, ама яко се е нашмъркал отново :))) Като ракетния двигател не върши работа във вакума на открития Космос, нема как да стане работата, това не е земната атмосфера за да има съпротивление :)))

69

Анонимен

преди 3 месеца

Едно по едно изплуват имената загиналите в Одеса днес. Само тузове фашаги от полковници нагоре муаахахахсх

68

Да ви светна

преди 3 месеца

при взрив на кобалтова ядрена бойна глава с мощност 50 мега тона в района на НДК в София, района до Пазаджик на югоизток, Монтана на север и Благоевград на юг ще стане непригоден за живот на никакви флора и фауна в продължение на 400 години минимум, защото периода на полуразпад на изотоп кобалт-60 е точно такъв!

67

Да ви светна

преди 3 месеца

Сега руснаците монтират такива стационниращи кобалтови ЯБГ и в градове в самата Русия. Доколкото знам в Крим са закарани няколко. В БГ има монтирани една голяма 50 Мега тонна ЯБГ В София и още 6 малки (10 мега тона) в Плевен, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора. В София се намира някъде под НДК и при активирането и ще се образува кратер в дълбочина 200 метра.

66

Анонимен

преди 3 месеца

До Да ви светна, Верваме ти. Я прочети малко каква поддръжка искат тия "неутронни" бомби. От времето на СеСеСеРе да са станали на компот.

65

Да ви светна

преди 3 месеца

Не само в американските градове има разположено "спящо" съветско ядрено оръжие! В големите градове на страните от Варшавския договор има монтирани истински кобалтови ядрени бойни глави с различна мощност от 10 до 50 мегатона. Те чакат своето актовиране от системата "ръката на мартвеца"! Руснаците преди 10 години направиха разширение на тази система и включиха в нея тези спящи ЯБГ и неутронните бомби разгърнати в западна Европа и САЩ.

64

Да ви светна

преди 3 месеца

Елцин се оплака навремето, че са му изчезнали куфарчетата, а всъщност КГБ не му даваше никаква информация за да не изтече към ЦРУ. КГБ смяташе Елцин за агент на ЦРУ!

63

Анонимен

преди 3 месеца

Натовче ,кажи за десанта на Белгород вчера ,превзехте ли го аахахахахах укрите изтрепани до крак на границата,има видео

62

Да ви светна

преди 3 месеца

Още по времето на СССР в големите американски градове са разположени т.н. ядрени куфарчета! По същество това са малки генератори на гама лъчи познати още като неутронни бомби! Така, че САЩ да внимават, да не им стане много радиоактивно!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Според БГ копейката Рушшката икономика била номер 1 - хахаххаха, абе чебурачета как си го представяте бе? Забравихте ли, че Жужето направи Газпром от гигант на гаражна фирма? Италия има по голяма икономика от Мордор. А те с Германия се сравняват :))).