43

Иван

преди 3 месеца

На нашио му кажеш- инвестирай в имоти. Не. Инвестирай в злато. Не. Инвестирай в каквото и да е. Не. И животът си мина. Нашиот аутсайдер до живот, рине дъното, другите успеят- злобее. Вързкари били, хора на някого, крадци, измамници. Те го задминали още в гимназията, изучили се, инвестирали умно, развили кариера и бизнес, а на нашио му дай ракията и софрата и да се надлъгва със шкембаците съседи пред панелката. Айде, пляскайте минусите, бедняци

42

Доверчив

преди 3 месеца

Е - Англия са първи. Съхраняват нашия държавен резерв. Така сме по-спокойни за тоя резерв - като го пазят нашите приятели англичаните.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Джеф Безос ми е личен иконом, а Илон Мъск паркира колите на гостите пред имението ми.

40

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 41. Ти сега с кого си говориш и какво искаш да кажеш ?

39

ББ

преди 3 месеца

Е то само в нощното ми шкафче колко има

38

Трети в Европа са

преди 3 месеца

българите или българските граждани от индийски произход? Щото статистиката твърди, че България е на последно място в Европа по доходи и жизнен стандарт.

37

Golden Member

преди 3 месеца

Каква е тая съвецццка цензура бе дрогари

36

Анонимен

преди 3 месеца

На нашио му кажеш- инвестирай в имоти. Не. Инвестирай в злато. Не. Инвестирай в каквото и да е. Не. И животът си мина. Нашиот аутсайдер до живот, рине дъното, другите успеят- злобее. Вързкари били, хора на някого, крадци, измамници. Те го задминали още в гимназията, изучили се, инвестирали умно, развили кариера и бизнес, а на нашио му дай ракията и софрата и да се надлъгва със шкембаците съседи пред панелката. Айде, пляскайте минусите, бедняци.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Копейки, вие си яжте зелето. Това за вас на се отнася, можете да не четете.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До до при Тодор Живков. Да си сял чушки бе. Сега требе да ти се обяснява като на малко дете, че стоката беше малко и нетрайна щото беше истинска и не се е произвеждало тогава по "биотехнологии" които дават шесткратен добив и хората бяха с едни 3-4 милиона повече и т.н.

33

Иво

преди 3 месеца

Това е с Бойко. Без Бойко сме на 33то място.

32

50%

преди 3 месеца

Е у шкафчето

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Ланеца ми 33. А защо трябва да има ?

30

до при Тодор Живков

преди 3 месеца

Варна като пристигнеха зелените чушки посред лято когато им е сезона в Петлешев сега Младост за 6 кг. се чакаше почти цял ден ,защото даваха по 3 кг. на касата ако искаш 6 кг. чакаш два пъти на огромната опашка ,за телевизор елктрон се чакаше 8 месеца, те и северна корея са стъпили на слънцето по технологии но народа им още не знае значението на думата интернет.

29

Златар

преди 3 месеца

Затова сме и най-бедни , де !

28

Анонимен

преди 3 месеца

Че как, всеки месец отпускаме заем на МВФ да си вържат бюджета.

27

Анонимен

преди 3 месеца

До до 11. Бравус. Вилики сти форумни инхвеститури. Сега само чекаме пруграмиста и той да доде.

26

до 11

преди 3 месеца

Смислена инвестиция, подкрепям! И ние сме се абонирали за тази услуга на Тавекс, редом до златна сметка. Малко е консервативно, но носи доходност, а и не ги усещаш като пари едни .5-1к месечно. Важното е да се разпръснат по повече инвестиционни инструменти, да не е само в едно нещо. Вече крипто нямаме, но, виж- P2P и фондове с нисък и среден риск- колкото щеш сме наредили в инвестиционния си портофейл. Важното е да инвестираш, да въртиш парите.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Европроекти без конкурси ;) Направо ги позлати някой хора ,,членството,,

24

Българин

преди 3 месеца

Благодарение на ЕС и САЩ днес ние българите всеки ден можем да ядем банани.