23

До 20 и 24

преди 3 месеца

Именно в "Два Майора" прочетох, че корабът "Сергей Котов" е потопен, но екипажът е спасен, имало само няколко ранени. Мисля, че човек трябва да търси информация където е възможно да я получи, няма значение какви са личните му политически предпочитания. Добре ще е, ако нашите новинари обобщават какво съобщават по някой въпрос и руските, и украинските медии, защото на украински ни е по-трудно да четем. Истината винаги е някъде посредата, когато по въпроса пишат медиите на две враждуващи страни.

22

Анонимен

преди 3 месеца

А още по-забавно е да гледаш как копейките вият на умряло хахаха

21

Анонимен

преди 3 месеца

Забавно е да гледаш как центаджиите се метнаха на амбразурата, сякаш ще късат парче от собствената им държава :D

20

Анонимен

преди 3 месеца

Cлaвa нa Koнфegepaциятa!

19

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото Каталония ще стане независима от Испания и провинцията Квебек ще стане независима от Канада, толкова и Тексас ще стане независим от САЩ. Спрете с тези мокри русоробски мечти.

18

Тексаско сърце

преди 3 месеца

Freedooooooom!

17

Анонимен

преди 3 месеца

26% от жителите на Тексас се чувастават тексасци и не всички искат независимост."Е, тази статия е безсмислена.

16

До 11 и 19

преди 3 месеца

В Тексас не се ли говори америкън инглиш или искате да кажете, че там този език има специфична диалектна форма или имат специфично произношение? Или повечето говорят испански? Нямам представа по този въпрос.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Жалко, тоя сайт от новинарски се превърна в руска хибиридка.

14

:)

преди 3 месеца

До УНИЖАВАМ русофили /4/ По население Далас е съотносим със София, но площта му е два пъти по-голяма. А бе, американска им работа.

13

Анонимен

преди 3 месеца

И какво ако САЩ не позволи Тексас да се отцепи мирно. Нали "Загрижената световна общност" вече има изготвен план, който проигра с Косово? Пращат се международни войски в Тексас през Мексико, загражда се периметъра и набързо се обявява независимост от САЩ. Ето така вече е демократично.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Другари редактори от сайта оставете тези хибридни руски глупости ами пишете фактите от днешния ден. Пешете за потопения кораб Сергей Котов, пишете за военнопрестъпниците руски генерали Кобилаш и Соколов търсени с червена бюлетина от МНС в Хага. Вие пренебрегвате фактите и ми пишете за нероден Пенчо Текзит и не искам да летя с Боинг 737 макс.

11

Свобода за Тексас

преди 3 месеца

Тексас е на тексаският народ който си има история и собствен език. Да защитим независимоста на един окупиран народ братя демократи

10

Респектиращи факти

преди 3 месеца

Площта на щата Тексас е повече от 6 пъти по-голяма от тази на България. Населението му е над 27 милиона. Столица на Тексас е град Остин с население, което е почти 900 000 човека, а най-големият тексаски град Хюстън е с над 2 милиона души население. Казано накратко, този щат спокойно може да бъде отделна държава. Имат петрол, значи имат и пари. Нека сами да преценят какво е най-изгодно за тях.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Свобода за Тексас!

8

с техните камъни по

преди 3 месеца

А дойде ли им сега това което правят в целия свят на тяхната глава !!!! нали така разделиха Югославия на 7 държави разпаднаха Русия на украйнци беларуси все измислени нации . А сега да видим тексаската нация и калифорнииската не са ли отделни нации?

7

ВъZраждане на СССР

преди 3 месеца

Референдум за излизането на Тексас от САЩ и присъединяването му към Руската Федерация!

6

Тексасец

преди 3 месеца

Тексас са друга нация поробени от САЩ имат и собствен тексаски език и демокрацията изисква да се отделят ! Това е все едно украйна няма разлика имат си такава нация тексаска нямат нищо общо с американците и си имат история от времето на лександър Македонски

5

Анонимен

преди 3 месеца

То според руските перекендета Тексас ще напусне САЩ за да влезе в смирисания руски кypник който е толкова привлекателен че като пратиш някой русофил там почва да подскача и да те псува като каруцар.

4

Алекс

преди 3 месеца

Мечти,мечти и пак мечти.Какво се случва,когато южните щати решават да се отцепят.Гражданска война,южняците губят и САЩ остават единни.