114

Анонимен

преди 6 месеца

BБ и CAЩ npaвят Eвpona nлaцgapм зa зaвoeвaтeлнa kaмnaния нa Изтok...

113

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 114 - "Жалки руски продажници" - Ти пък, като си американски такъв, по какво се различаваш?

112

Факт

преди 6 месеца

Ако Русия не беше започнала Специалната военна операция в Украйна, сега НАТО щеше да провежда учение и в Украйна и кой знае дали САЩ нямаше да натиснат ядреното копче.

111

Анонимен

преди 6 месеца

За доста страни путин е пазител , путин е вярата им в успеха. Затова трябва тези страни да се ударят- нека видят, че путин не ги пази а използва. Внушената комунистическа любов угасва с времето - ние сме живия пример българите. Лека полека хората си отварят очите а русофилите са все по малко. Защото ако днес бяхме под управление на путин- нямаше дори да можем да пишем тук и да си кажем мнението - много щяха да са убити без съд. Кое не е така бе ? Така е ! Жалки руски продажници

110

Анонимен

преди 6 месеца

Европа се взема в ръце и повече никога няма да бъде играчка на доказани клинични психопати като Путин.

109

Анонимен

преди 6 месеца

До смажете путинНяма ли да отидеш да помагаш при смазването. Защо само от клавиатурата?

108

Анонимен

преди 6 месеца

Хубавото на започващата мобилизация в България, че ще вземат всички евроатлантици и русофоби да *** в Украйна за евроатлантическата кауза. Нормалните българи никога няма да стрелят срещу руснак.Така ще се отървем веднъж завинаги от избирателите на ПП/ДБ и ГЕРб.

107

смажете путин

преди 6 месеца

НАТО и САЩ са с грешна стратегия - вместо да изтощят русия, им дадоха предимство. Тактиката на постепенно напредване се превърна в постепенно оттегляне. Както и нашата демокрация - бавно, бавно , постепеннно ... ама какво ще стане , ама да не ядосаме някой ! Кризите се решават рязко , категорично и целенасочено от най-малкия проблем към най-големия. Затова - сега ударете Йемен, Смажете Хамас - нека искат те путин да си изтощи резервите. Овладейте региона. Поискайте помощ от Израел после и бързо

106

Анонимен

преди 6 месеца

До Позор Позора е за такива като тебе които се грижат само за Русия а България няма никакво значение за тях. Тя е разходен материал за кефа на Путин и Русия.

105

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 103 Европа е такава не зарази неолибералите а заради стария глупппак Путин.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Путин, който а..а в куфарче, днес е напълнил 3 от сутринта. НАТО му е на 100 км от Петербург. Томахавките са вече във Финландия. ВСУ го пердашат при Черно море.

103

Позор

преди 6 месеца

Защо България финансира тъпата Украйна при положение, че Русия ни е дала свободата абсолютно безкористно през 1878 г.?Национален позор е да пращаме оръжие и войници срещу страна, която се би за нас и проля кръвта на 200 000 руски войници!

102

Анонимен

преди 6 месеца

Франция организира голям учебен център за подготовка на украинската армия на украинска територия. Ще има инструктори от много страни на НАТО и целта е украинците да се обучават на украинска територия. Така че Путин пак сгази лука. Пак има да покшля като го попитат що токо бе алнкоолу бей ефенди Путин?

101

Анонимен

преди 6 месеца

Kakвa бeшe Eвpona npegи нeoлибepaлитe, kakвa cтaнa cera...

100

Анонимен

преди 6 месеца

Шойгу тъкмо решил да ги респектира и да прати самолетоносача "Кузя", ама се оказало, че му свършил кюмура.

99

Анонимен

преди 6 месеца

Боже колко са жалки копейките.

98

До 95

преди 6 месеца

Такава агресия такива нещо! Страхотни сте вие НАТОвците. Айде сега, сложи един портрет на Денков в джоба на сакото, хващай ножа за пържоли и заминавай за Украйна да защитаваш ценностите на евроатлантизма. Ходом марш!

97

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв Путин бе хора, истинския си лежи на хладно във фризера, сега за да няма трусове рашките ще изберат неговия двойник, той ще назначи подходящ премиер - това е поемащия и.д. президент в случай на смърт на избрания - и Петрушев ще изкара жужето от фризера и ще си съобщи скръбната вест. Новия изтегля войските от цяла украйна и отива на килимчето на Байдън да се моли да им вдигнат санциите.

96

анонимен

преди 6 месеца

и ние щяхме да участваме, ама самолетите ни били хартиени а пък бтр-те не могат да запалят! ако путин им натръшка оборудването, ще сме резерва!

95

Делим един мозък

преди 6 месеца

Членувам в ППДБЛГБТ. Ние всички си поделяме един мозък. Кой взел по-голямо парче кой по-малко. Затова когато Мария Гаргамел бълва клишетата си в ефир, Кирчо заеква. Мозъкът е претоварен и дава накъсо. Най-добре е Мравояда Ицето. Не говори много, а само усвоява грантове.