78

АнонимеН

преди 3 месеца

АЗ НЕОДОБРЯВАМ ВКЛЮЧВАНЕТО НА НАТО ВОЙСКИ ПРЕДИ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ДЖО БАЙДЪН! НО МЕН НЯМА ДА МЕ ПИТАТ :D

77

Striker

преди 3 месеца

Поляците са дзверове, евала! В последните години се засилиха много с интеграцията в НАТО, купиха техника за десетки милиарди от Америка и икономиката им яко се развива. За разлика от страхлива Германия. Няма да се учудя ако в близките 5-10 години ги настигнат. При нас бавно, но поне се случват нещата, сега ще строим базата в Кабиле за 4000 войници. В момента, който елиминират *** Крадев, нещата ще се случват доста по-бързо при нас.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Голям зор!

75

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Сигурен съм че ще има много удавници днес!

74

Public enemies

преди 3 месеца

Путин едва ли ще се оплаши от няколко хиляди на военно учение в Полша, и не се шегувам изобщо, на Макрон *** ще я набият здраво в Полша ако изобщо успее да прекоси Алпите.

73

АнонимеН

преди 3 месеца

До КИМ ЧЕН ПУТИН/ НЕУДАЧНИК СПИРАЙ КАКВОТО ЩЕШ НИЕ СИ ИМАМЕ БОЙЛЕР :D

72

КИМ ЧЕН ПУТИН

преди 3 месеца

АКО ВОЙСКИ НА НАТО СЕ ВКЛЮЧАТ ОТКРИТО ЩЕ СПРА ГАЗА ЗА ЕС!

71

АнонимеН

преди 3 месеца

НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ НО ЩЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ИЗЧАКА ДО ИЗБОРИТЕ В ФАЩ ДА СЕ ВИДИ КОЙ ПЕЧЕЛИ. ЩЕ Е МНОГО СКОНФУЗНА СИТУАЦИЯ АКО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ А НАТО СЕ Е ВКЛЮЧИЛО ПРЕДИ ТОВА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ УЧЕНИЯТА СЕ ПОЧВАТ ПРЕКАЛЕНО ОТ РАНО ГОТВЯТ СЕ СИГУРНО ЗА МАЙ 2024-ТА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ.

70

Аха тая Висла

преди 3 месеца

Дето беше в Германия, а сега е в Полша. Щото едни други войски я пресекоха..да не се окаже скоро в Русия горката Висла..

69

Пютин

преди 3 месеца

елате бе Миш0ци, елате да ми пробвате колко са ми Голями Сарматите!

68

Мисля си

преди 3 месеца

Да не стане от "Непоколебим защитник 2024" в "Защитник с кафяво на гащите 2024"?

67

Хм

преди 3 месеца

НАТО трябваше да се разпусне след прекратяването на Варшавския договор, съгласно взаимната договорка между СССР и САЩ?!

66

Анонимен

преди 3 месеца

Да тренират давене. Така могат да пресекат река само срещу някоя слаба държава.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Днеска Висла, утре Днепър, другиден Волга и Дон, колко му е? Гответе се за хубав сезон от -90 градуса, скоро с тая реторика рЕзко ще намалят глобалното затопляне с една чудна ядрена зима...

64

Анонимен

преди 3 месеца

До Евразин Алахакбаров 73. На теб пък кво ти пречи ?

63

Мирния атом

преди 3 месеца

На бой с пистолети излезли с ножове! Руснаците имат ядрен арсенал да си емайката, ти ппдкарай войската да ги спира, много умно. Те ***, ще тръгнат с танкове към Европа, няма да им изпукат няколко залпа ракети, ще ходят с лъкове и стрели да се правят на безстрашни газари. Те хората слепи и не виждат, че Русия се бие с една ръка зад гърба при това с Украйна, ще им цепи басма на Европа и Америка. Особенно с тия свършилите ракети от 2 години и фалиралата Русия от началото на войната.

62

Мобилизация

преди 3 месеца

Съсипаха я тая Европа. Що не идат на рафгинг в САЩ, ами все тукакензат.

61

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 72. Верно ли тей ши стани ? А след като НАТО е най-могъщата суперпрофесионална армия защо им е това учение и тренировки ? Нали професионалист означава обучен и оттрениран на всичко ? Що не помагат още сега ?

60

Анонимен

преди 3 месеца

Контраофанзивата напролет ще включва прекосяването на Днепър. Нато ще помага технически и логистично на Украинската армия. Това трябва да се отработи и оттренира предварително.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Уж тренират отбрана, пък всъщност учението е за форсиране на река и последващи щурмови дейности!? Да не е свързано нещо с Днепър това?