58

Анонимен

преди 4 месеца

Милионите долари като вземаха не реваха.

57

Коки

преди 4 месеца

Навалная е един безсрамен демагог, лъже и манипулира, а жалките евродепутати ръкопляскат. Моля, стига вече с този цирк, наречен Навални!

56

Анонимен

преди 4 месеца

Тази жена не осъзнава ли , че запада употреби и захвърли съпруга и .Сега прави същотото със самата нея . Какво очаквате от колективния запад ?

55

Анонимен

преди 4 месеца

Защо ни занимавате с тая не разбирам. В качеството си на каква се инръща към евро депутати че и на моменти говори от мое име като европейски гласоподавател?

54

Анонимен

преди 4 месеца

Ей, употребиха го, а Навалная продължава да му дъвче кокалите.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Юлия твоя Навални беше предател и задачата му беше да продаде Русия на сащ. Същата Русия която англосаксонците мислеха да разрушат като Украйна чрез гражданска война. Русия на Путин е в подем за разлика от това което щеше да се случи ако Навални беше поел управлението. И не Путин а ЦРУ убиха Навални той не беше опасен защото беше в затвора за дълъг период. Старите номера на англом.ршите вече не върят и никой не им се връзва.

52

до Лили Петрово

преди 4 месеца

Сега То ли си? Преди това беше АнонимеН, после Таня, сега Лили Петрово. Какъв динамичен живот водиш само!

51

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен"Защо Навалная се е облякла като монахиня??" , от мъка, защото го няма любовника с който се разкарват по курорти! Все пак, не е зле да помоли за прошка и за убежище Русия, хубава или лоша, това е родината И, ако не го направи, ще се разкарва по чужбините и ще я използват както използваха съпруга И, което е зле за нея и децата И, поне за децата си да помисли.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Те българските предатели да са само Пасито и Кунева е добре , ами той списъка е толкова дълъг вече , че няма да ни стигне хартията . Народа ако се опомни за 24 часа всичко ще се промени

49

Анонимен

преди 4 месеца

Русия и сега е прекрасна . Стои далеч от евроатлантически ценности , зелена сделка , еднополови бракове и още куп глупости които подтисат и хората и развитието . Вижте какво пусна Пламен Пасков за детцки ЛБГТ парад в Испания , направо съм в шок

48

Анонимен

преди 4 месеца

до 49 В цялата си история Русия имала само един приличен държавник - Горбачов?Ти откога на най-големият предател в историята на човечеството казваш приличен държавник ве, кравар?

47

Говедовъд

преди 4 месеца

Tрогателна реч,прочетена от жена,която от години не живее с мъжа си,а се влачи с куцо и сакато!Буданов нали ви каза,че Навални е умрял от тромб,какво ми разигравате "Многострадална Геновева"!

46

Анонимен

преди 4 месеца

А финансовите разследвания срещу Нахалная сога започват?

45

анонимен келеш

преди 4 месеца

Копейки някой от вас успя ли да се дореди до новият Москвич 1.9TDI да сподели как е колата?:):):)Според ТАСС колите се харчели като топъл хляб в Русия и даже някой клиенти си купували по два броя наведнаж:):):)

44

пияница мистик

преди 4 месеца

Путягатa не му пука от никакви санкции, тук е права. Той е мозъчно увреден психопат, който го водят, че е най-богатия в света с 200 милиарда $. На него изобщо не му дреме за народа му, затова го държи толкова мизеpeн и беден и пропит от страх. Какво ще му направят някакви си санкции? Той има златна тоалетна в самолета, конферентна маса и спалня вътре. За себе си може да си купи от пиле мляко и каквото питие му се пие. Дреме му за народа, умрелите войничета и санкциите

43

Юрий Андропов

преди 4 месеца

Ужасяващо лицемерие от съпругата на Навални. Максимум до месец - ще го е забравила - защото ще си живее охолен живот , с децата си - някъде по Швейцария или Швейцарските Алпи. А до три месеца - Ще има и нов мъжага до нея. Някой "Мачо"!!!.... Големите предатели са много добре платени за това , което извършват! Така че - Госпожа Навални НЕ я мислете от тук нататък!!!.... А тези , които мислят наистина с горните си глави - на тях им е ясно , че Путин има най - малко полза от смъртта на Навални!...

42

Анонимен

преди 4 месеца

Защо Навалная се е облякла като монахиня??

41

Z

преди 4 месеца

Z-активистите събират цветя, които са донесли в памет на Навални, и ги отнасят до мемориала на Пригожин.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Ми начаткала е 3 водки в бързината..как няма се изправи в ЕП на трибуната. Не я ли виждате че е алкохоличка?

39

Пен

преди 4 месеца

Ехх , колко борци са справедливост се навъдиха ...