331

Анонимен

преди 6 месеца

Джендър4ета! Вземете и запалете една свещ и се помолете за здравето на Господин Путин и дано Господ да го дари с дълги години живот при което той да изпълни мисията си докрай! Едно да знаете! Само благодарение на Господин Путин вие ще имате утре! Защото ако аз съм на мястото на Господин Путин, то вие нямаше да имате утре!

330

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 344 Така е и ти нищо не можеш да направиш по въпроса,освен да скимтиш от ъгъла. Свиквай!

329

НАТО

преди 6 месеца

До 343. Спокойно, скоро ще станат и един милион.

328

Анонимен

преди 6 месеца

"Терпи мая красавица!" Ще те работя още 6 години и накрая ще се изкендзам върху теб и така ядрено заразена ще те предам на запада, замърсена и използвана!

327

Путлер

преди 6 месеца

Този кагебейски уррод върви напълно по пътя на Хитлер.

326

Анонимен

преди 6 месеца

да изясним кой е убиеца в тази война - този, който я започна и който навлиза с оружие в чужда държава!

325

Анонимен

преди 6 месеца

До До мобилизиращияАма вЕрно ли,аз мислех че до сега са над милион.

324

Анонимен

преди 6 месеца

В навечерието на втората световна война златото изчезва от пазара! Скоро се очаква да изчезне от пазарите защото се очаква трета световна ядрена война!

323

Анонимен

преди 6 месеца

никого няма да мобилизират ама путинофилите плещят опорки, чрез страх - власт

322

Анонимен

преди 6 месеца

Абе, не знам. Но има голяма вероятност ако Русия приключи Украйна да атакува или заплаши сериозно Балтийските държави, за да се разбере дали член 5 на НАТО наистина работи. И ако не проработи... чакаме продължение. Айде засега да спра до тук. Не съм Ванга все пак.

321

Анонимен

преди 6 месеца

Путин може и прави каквото си поиска и това го знаят всички,затова нашите джендърляци само като му чуят името и получават нощно на п икаване. Смели са само пред клавиатурата,поляциНАТО, ф-16,въздух под налягане.

320

Анонимен

преди 6 месеца

При петата фаза на мобилизация ще подлежат тези българи които са успели да напуснат страната. Ще бъдат принудително върнати в страната и директно пращани на фронта!

319

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен , Правилно са постъпили! Да не са луди поляците, да умират за кефа на олигарсите и Зеленски в една напълно безсмислена война, убиваща славяни?

318

Анонимен

преди 6 месеца

плашилото плаши ли, плаши предизборно руснаците, без него НАТО ще ги нападне, тръмпясалия гарантира, че няма да помага на Европа... явно му се е вързал на джуджака, той си еднин страхливец

317

Анонимен

преди 6 месеца

При 4-та фаза ще се мобилизират останалите българи които нямат кредити и все още се намират на територията на страната. Тази фаза ще бъде "принудителна" и най вероятно ще се проведе след изборите за европейски парламент. Така, че хора! Българи! Теглете кредити от банките и дим да ви няма докато не са затворили границите и умната! Проучете с кои държави нямаме споразумения за депортация! Подсказвзам: Южна Африка! Има и други!

316

Анонимен

преди 6 месеца

При третата фаза на мобилизация, наречена "принудително-задължителна" ще се мобилизират тези които имат кредити, но не са пожелали доброволно да идат на фронта. Веднага след като се стопира икономиката на тези българи които имат кредити ще им бъде отнето правото да напуснат страната. И забележете, че мобилизацията ще се отнася за всички мъже и жени на възраст от 18 до 60 години.

315

все пак

преди 6 месеца

9 месеца за един завод и още толкова за един град със цената на 100-хиляди жертви - и путин не е чак толкова ***.

314

Анонимен

преди 6 месеца

Мобилизацията на българите ще се състои на фази! При първата фаза ще се мобилизират доброволци срещу заплащане! Там очаквам да се включат джендъросаните и фашистите които са силно надъхани за борба с руснаците! Преди втората фаза ще се затвори икономиката, при което безработицата ще скочи до 99 %. При нея ще се разчита на т.н. доброзорна мобилизация при която щът не щът българите с кредити ще трябва да идат на фронта срещу заплащане!

313

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен, Кубрат е обединил(!) българските племена, това е направил, а украинците са руско племе по произход и по кръвна линия! Та какво викаш за меча на Кубрат?

312

Анонимен

преди 6 месеца

Мили джендърчета и скъпи соросоидчета! Усещате ли как на хоризонта ви, се задава повиквателната за фронта! Американкото посолство е предало списък с лоялни соросоидчета на които е плащало центове за коментарите тук! Те ще формират авангардния SS български батальон които ще бъде пратен в руските земи да се бори за нагло-саксонските интереси!