43

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 41. Не е. Снимката e от Pixabay..По-точно отвсякъде може да е.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Най-жалка картинка са ми вмирисаните метъли с дългите коси. Изпият 2 бири и знаят всяка чалга наизус. Повръща ми се от подобни смърдялници. Иначе чалга не слушам. Хитрите програмисти слушаме хубава музика всякаква без чалга. Ще ни се разтропат новите Мерцове от чалготии. Чалгата е за бачкотещите бачкери.

41

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 3 месеца

тия които слушат западна музика са антибългари и жертви на психологичните операции на цру. Зомбейшън. ПОДПАЛВАЧА НА ВОЙНАТА НЕ ДАВА ОРЪЖИЯ И ПАРИ А КОЛОНИИТЕ ДАВАМЕ.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Коя е гърлата на снимката. Направо осмисля статията. Дали е от София.

39

Гражданин

преди 3 месеца

Срещу мен се настаниха на последния етаж, новите Граждани от Добрич. Имат прислуга... И множество деца. И майката и бащата слушат само чалга, синът им също, понякога лятото изнасят уредбата на терасата за да чуят всички колко са напред с музикалните си чалга разбирания. Така - изразяват себе си :)) чрез музиката която слушат. И казват на съседите си нещо на майката ....такива сочни песни пускат. Знакови.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Marta SavicHajde Suzo U Srce SE Vrati

37

Анонимен

преди 3 месеца

До bl. Па то като го има у Тубата можеш да си го слушаш и оттам. Има реклами, но то си е у реда на нещата. Една грамофонна плоча струва 50-70 лева да не съм луд. Ако искам да си направя музикална библиотека от това което ми харесва трябва да съм милионер най-малко. Така че кат има за крадене-ше "краднем". Сами ни принуждават.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Ми като 83% не харесват чалга що ги мъчите постоянно с нея??

35

Майтапчия 236

преди 3 месеца

Аз си обичам светските песни изпълнявани от военен съветски оркестър и хор.Ах каква красота. А Йосиф Кобзон го обожавам.

34

@ @ @

преди 3 месеца

А останалите 71% обичат да пият и пеят най-вече песента - Кой уши байряка и т.н......

33

Анонимен

преди 3 месеца

рока е наркомански стил както и рапа.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Всяка музика е чалга, преди да стане класика. Моцарт е типичен представител.

31

Анонимен

преди 3 месеца

you tube Marta Savic Ravno do Kosova you tube Saban Saulic Mihailo слушайте, сравнявайте с останалите тн жанрове. Родната чалга напоследък песните са като под ксерокс. един глас все едно пее по една мелодия различни песни...

30

Анонимен

преди 3 месеца

Ицо Хазарта вече не е актуален . Сега новите хитове са на Манол Пейков .

29

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 3 месеца

До Анонимен ... Р/ката е, че чалгата задоволява най-ниЗките първични човешки страсти и долнопробни механджийски вкусове, харесва се от 1-сигналните нискостеблени неуки индивиди без лична преценка и никво ниво на образование; докато R'n'R е музикалният продукт на ПРОТЕСТА, на НЕприемането на статуквото, на лично изявената ПОЗИЦИЯ за НЕОдобряване на поднасяните ни ерзац-продукти от всякакво естество..., т.е. това е МУЗИКАТА на ДУШАТА, на истински изстраданото отн-ие към света и ставащото в него.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Всякаква музика трябва да се забрани на обществени места. На който му се слушат тъпотии, да си ги слуша у тах, или със слушалки. Шумовото замърсяване убива.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Това проучване сигорно е правено в Софийската филхармония.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Ицо Хазартчето, новия мр Бийн в политиката слушате ли?

25

Анонимен

преди 3 месеца

Къде ги провеждате тези проучвания бре *** ?! У маалата ли ?

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 15. Еми представи си разтоянието от нашата галактика до галактиката Андромеда. Нещо подобно. Само че "рок" се намира в същата диспозиция понеже има безброй видове "рок". Обаче чалгата е само един вид - абсолютно противен шум, особено когато е създаван от бзбройните ни никому ненужни и световно неизвестни "звезди", които като "пеят" издишат като автомобилни гуми и разбира се маслинката в коктейла - електронно модулирания глас, което въобще вече едва ли се ползва някъде.