148

Анонимен

преди 6 месеца

Русия ще стане Велика Чечня!

147

bbb

преди 6 месеца

Какви ли и кои ще са нашите спортисти на олимпиадата в Париж /пълен с мигранти/, след като няма нито един спортист, атлет, или от друг вид спорт, за който да знаем, че е достоен и с добри успехи. Русия да не я мислим, а нас си, че след 89 година спортът ни е пълен провал, като всичко друго.

146

Слава на Русия

преди 6 месеца

Слава на Русия

145

мак

преди 6 месеца

Жалко за спортистите, но както винаги има двойни стандарти. Нямам спомен американците да са изхвърляни откъдето и да било (освен ако бяха с доказан допинг в спорта). Дори на американската щафета й дадохаа 2 шанс и тя си тича самичка. Да изхвърлиш руснаци не е ли политическо? А уж спорта няма общо с политика. Сега ще се радват щастливците, конкуренцията ще е по-малка.

144

Анонимен

преди 6 месеца

Крайно време е да изхвърлят руснаците от всички възможни организации, спортни събития и първенства.Да си играят със Северна Корея,докато не решат да се цивилизоват.

143

Авдеевчо

преди 6 месеца

Тоз *** колко състезателни кариери и съдби хвърли в ***...Цели поколения спортисти ще забравят за олимпийски и всякакви други първенства!!!Благодарение на един психопат страда цял народ....

142

Анонимен

преди 6 месеца

На Олимпиадата ще видите какви лицемери са от МОК, когато излезнат руските спортисти под,, неутрален" бял флаг.

141

Вън

преди 6 месеца

За руските болшевики фашисти от всички организации. За убийци и фашизирани болшевики няма място никъде. Бой по омразната нагла руска болшевишка държава.

140

Щерю

преди 6 месеца

Не ни го казват, но всички го усещаме - ако не си юдеин или покорен роб на ционистите - не си желан в този свят! Дори т.н. "изкуствен интелект" е програмиран така, че да обслужва ционистките крайни цели...

139

Анонимен

преди 6 месеца

На снимката сестрите ли са че не виждам много добре ?

138

Анонимен

преди 6 месеца

Не са политически причините! Изхвърлят цялата ви Матушка от цивилизования свят, така като изритаха и СеСеСеРертата.

137

маалатъ

преди 6 месеца

Хартията на МОК гласи, че - "Олимпийските игри обединяват всички спортисти от всички страни в Честни и Равноправни съзтезания. По отношение на Страните и отделни лица не се допуска никаква дискриминация по расови, религиозни и "Политически" причини." - Всеки опит за "оправдание" за изключването на Русия от участието в Олимпийските Игри по Политически причини е Словоблудие!!!

136

Що не се пишат

преди 6 месеца

Че са от Израел. Там колкото и палестинчета да изтребят от МОК няма да ги изключат.

135

Анонимен

преди 6 месеца

Дина на 25 години е 18 кратна световна шампионка! Първата и титла е на 7 годинки!? Това само руски човек го може!

134

Гошо

преди 6 месеца

Странно Сащ и Великобритания от години избиват Иракчански ,Афганистански ,Сирийски жени и деца уж носейки им демокрация и права.Ама никой нищо не мъцва.Що така .ПУТИН Е Престъпник.Спор няма.

133

Анонимен

преди 6 месеца

Тои вече си го върна обратно ,само завършени г;луп;ци все още чакат да се случи чудо.Аз пък чакам на фронта да се появят ф-16 и като ги начешат и тях подобаващо .Рекламация и си искаме парите за дефектна и некачествена стока .Колкото до гладомора ,причината наи обикновенна спекула ,едни са изкупили всичкото зърно изгодно ,други са измряли от глад шот са алчни г;лу.паци,кво общо има Сталин с алчноста човешка

132

Анонимен

преди 6 месеца

местим и плачем

131

А пък няма пък..

преди 6 месеца

Като ни биЙтИ няма да играЙмИ с вас. Ще си правим наши игри и ще пИчелим. Нък нъъък..

130

Славка

преди 6 месеца

До Слава РусияСтига с тези лозунги бе като че нещо ще ти донесе че руснаците ще утрепят сумата народ заради егото на един милиционер чекист

129

Дон Кикот

преди 6 месеца

Боли го фара Путлерчето той иска Донбас и това е.