66

82-ОМБР

преди 6 месеца

Му-ха-ха Полския подарак за путин-ремърке с кафява тор,и ърху торта руското знаме. Това е получил руския посланик в Полша. Му-ха-хааа

65

Еврононсенс

преди 6 месеца

Укрите загубиха и Авдеевка, но иначе все побеждават.

64

FUCKGOVERMENT

преди 6 месеца

Пак измислени фейкове и пропаганди на ЦРУ!!! Те толкова ги е яд, че Русия и Китай са по-напред с икономика и военни ресурси, че само измишльотини пишат!!!

63

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименТе навсякъде стачкуват земеделците и в Испания, Белгия, Франция, Полша, Германия и в много други държави. Обаче тук, такива новини, не се пускат. На нашите земеделци им запалиха един трактор и ги заплашиха, за да не протестират!

62

Германец

преди 6 месеца

Тия с крИтИЧнОтО мИСЛеНе сами си преценят след като изгледат няколко ютюб клипа. Как мислите станаха професори по вирусология, макроикономика, геополитика и военно дело?

61

До Муахаха

преди 6 месеца

И певеото тавариш, и певеото. Вече два А-50 опукаха майсторски. А да не забравяме и флота, нали? втория верен съюзник на русия след армията. Само дето този втори съюзник малко окуця и в черно море нещо го няма напоследък.

60

Анонимен

преди 6 месеца

По голяма глупост не бях чел.

59

Анонимен

преди 6 месеца

Затова в Германия съкращават хиляди работници и стачкуват земеделците.

58

ЮдеюСемитМасоните

преди 6 месеца

от Блунбърг, по-добре да напишат статия, защо Всички Бели Мъже в САЩ до 3 часа след Раждането им, още като Бебета ги Обрязват - това поЮдеичване ли е или Сатанински Ритуал?! това е САЩ - една Жалка Територия, в която всичките им Бели мъже са направени Инвалиди още при Раждането им от ЮдеюСемитският Заговор на Ционските Мъдреци!!

57

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименПарите, които хвърлят американците и европейците в Украйна, не стигаха до Украйна, а до джобовете на малък кръг корумпирани хора и производителите на оръжия!

56

СЕВЕРНА КОРЕЯ

преди 6 месеца

Е КРЕДИТОР НА РУСИЯ... ПУЕХОДИ ДА СЕ МОЛИ НА КИМ ЧЕН УН ЗА БАРТЕРИ...

55

САЩ пося смърт

преди 6 месеца

Не вярвайте на Блумберг - блъфират, агресията им струва скъпо

54

Муахаха

преди 6 месеца

на Путин картите му са - Кинджал, Циркон, Посейдон, Сармат - все Асове, а на НАТО - Жендр, Зелена Сделка, Феминизъм, ДеИндустрализация - все бити карти! Не Знам, кой Блъфира и кой е Загубил Връзка с Реалността, а Аз съм Жо Бай Дэн, а ей го и Митиран Дойде, да Живее Кралицата Момчета!!

53

Анонимен

преди 6 месеца

Киев е бил столица на Русия, а Украйна е руска територия и винаги е била руска територия векове наред, "държава" Украйна, не е съществувала изобщо някога, а това е руска територия и област, която хора от запада заграбиха с насилие и кръв, а Зеленски е нелегитимен президент. Ще строят, създават, ремонтрират руснаците в следващите двадесет години, след това може и да станат член на ЕС, ако пожелаят и ако им е преминала болката и разочарованието от лъжливия запад. От Украйна, нямаме никаква полза,

52

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ що пари хвърлиха в Украйна, даже насърчават и Европейския съюз да хвърлят пари на, вятъра и в крайна сметка Украйна ще загуби а с това и те

51

Абе не знам дали

преди 6 месеца

блъфира, ама знам, че не обикаля света да проси помощи за войната. За разлика от наркомана, който блъфира, че има държава на име Украйна и трябва първо да спечели войната, пък после да възстанови икономиката й. И ние плащаме милиарди за този блъф.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Ами ако недай си боже вземат,че блеснат няколко хиляди Слънца,тогава пак ли за блъф ще скимтите?

49

Ококорчев

преди 6 месеца

На Путев санцкиите не му вредят, както и войната. Поне не и докато не губи. Санкциите и войната вредят на холопите му, но тъй като мнозинството са супер много залюхани, ще се усетят едва когато започнат да няма какво да ядат, а този момент няма да е далече, колкото и на родните тавариши да не им се вярва.

48

Блумбърг

преди 6 месеца

Е поредния западен пропаганден ***. Всички нормални българи които живеят на запад виждат за какво става въпрос.

47

Анонимен

преди 6 месеца

И за огромните тайни подземия, /в които са влизали влакови композиции/ в укрия ли блъфира? Където са се правили експерименти с хора от затворите и изчезнали такива? Ще дойде скоро Видов ден. Дано има Нюрнберг 2!