809

Анонимен

преди 4 месеца

Без да имаме Путин и у нас се живее в страх. Аз живея в страх от комшии които ме тормозят с битови проблеми. Самите те са съмнителни елементи и контингенти. Обаче никой нищо. Герои на времето. .. .

808

Анонимен

преди 4 месеца

Денков, нагаждачу долен. Теб никой не те е избирал и никой не е гласувал за теб. Иззмет долна.

807

Анонимен

преди 4 месеца

Ще има правосъдие и за продажниците.

806

емо

преди 4 месеца

всичко е обърнато с краката нагоре в изказването на сапунения академик. русия ще спечели войната и ще накаже участниците в "азов" и др. подобни бандеровски и неофашистки украински формирования за престъпленията, извършени от тях. и войната не е непредизвикана, безпричинна и абсурдна, както твърди този човек, а обратното, както всичко в това изказване. замислете се какви хора ни управляват.

805

обективен

преди 4 месеца

Тоя повече прилича на врачка отколкото на пермиер .

804

Анонимен

преди 4 месеца

С тази война Русия помага на Китай и най много на китайците в Русия. Те са за Путин най важните и специалните.

803

Анонимен

преди 4 месеца

Много ясно и точно си говори. А Путин си бута руснаците в затвора и са принудени да живеят в страх. За да си осигурява спокойствие.

802

анонимен

преди 4 месеца

Имаме си не само премиер , но и пророк!

801

Анонимен

преди 4 месеца

Така наречените сътрудници което се оказа лигитимна форма на доносничеството и власт не съществуваща в законите на страната но факт тормози хората на практика не можем да живеем от тях те ни убиват

800

Този човек

преди 4 месеца

наистина не знае какво говори.

799

Анонимен

преди 4 месеца

ГОСПОД ВЗРИВЯВА БАЛИСТИЧНИТЕ РАКЕТИ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕТО ИМ ! ГОСПОД ВЗРИВИ САТАНА КОГАТО КРЕМЪЛ СЕ ОПИТА ДА Я ИЗПРАТИ В КИЕВ ПО ВРЕМЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО НА БАЙДЪН ! ГОСПОД ВЗРИВИ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ АМЕРИКАНСКА БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ АМЕРИКАНСКА ПОДВОДНИЦА КЪМ БЛИЗКИЯ ИЗТОК ! И ОЩЕ ДЕСЕТКИ ДРУГИ СЛУЧАИ, ПАЗЕНИ В ТАЙНА, ЗА ДА ПЛАШАТ СВЕТА С ЯДРЕНО УНИЩОЖЕНИЕ ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! А ЯДРЕНИТЕ БОМБИ ДА СИ ГИ ЗАВРАТвЗАДНИЦИТЕ !

798

Дарк

преди 4 месеца

Колкото имаше съд за атомните бомби над Хирошима и Нагазаки!

797

...

преди 4 месеца

Никой не се интересува от обикновените хора, каква победа, кой печели от войната а ? Както Америка така и други държави с производството на оръжие, както и България. Но съвсем скоро, ще има край на войните по цялата земя. Това е обещание от Всеногъщия Бог. Вместо да харчат пари за гласуващите по света, ще дават повече пари за оръжие. Отвратителни сте.

796

баба мара

преди 4 месеца

всичко които са пращали оръжие и пари на украина на межд съд кого са питали вбългария при 40 процента изб активност да пращат каквото и да било искаме мира не воина и смъ=рт

795

Анонимен

преди 4 месеца

Русия не може да спечели тази война, русия може само да победи!

794

Руснак

преди 4 месеца

ПЛЪХЧО Е ГОЛЯМ ГАДАТЕЛ ! Абе ибрик не мисли за Русия дали ще спечели или не ,а се замисли за народният съд който ще дойде скоро и ще си в Белене на лагер .....там всичките който бяхте на власт последните 35 години ще си платите за кражбите и предателството което сътрворихте , ще видите кон боб яде ли и Доган в джамия пърди ли !!!

793

FUCKGOVERMENT

преди 4 месеца

Ах ти колко си *** и наивен, фашист ***!!! Без причина почнали.... Ще видиш ти като всички неонацисти, включително и ти като бъдат избити ша видиш едно без причина!!!

792

Анонимен

преди 4 месеца

Другари да си боядисаме задните части със знамето на Украйна! От утре!

791

Вярно ли е

преди 4 месеца

Абе разправят, че руснаците нямали яйца и затова рускините ги търсели в чужбина.

790

Анонимен

преди 4 месеца

Трафиканти на мигранти заминете за украйна да докарвате украински бежанци хи хи хи....