185

Анонимен

преди 4 месеца

Чудно ми е тия като Мирчев кого представляват в тая пуста представителна демокрация , освен собствените си пуделски рефлекси .

184

Анонимен

преди 4 месеца

до 205 Ти гледа ли ги Мирчев и Росен Желязков председателя на парламента по btv как гледаха уплашено в бункера в Киев? Като мишки в трици гледаха. Муахааххаахха...

183

Анонимен

преди 4 месеца

Аааааааааххаахахаха....разбрахте ли сега? Тагаренко се оказа двоен агент...!

182

Анонимен

преди 4 месеца

"Авдеевка падна докато нашите БТР-и пътуват натам"..............Този като чуе БТР-и, танкове ли си представя?

181

Анонимен

преди 4 месеца

Чета и слушам вече че Украина е готова да използва химическо оръжие.Смятай до къде са я докарали от безискоходица.

180

Анонимен

преди 4 месеца

Ивайло Мирчев вече не е същият човек след посещението в Киев. Има посттравматично стресово разстройство. Вече се изпуска в гащите и сънува, как се крие в мазетата на Киев. Зеленски лекува това заболяване с украинска трева и кока.

179

Анонимен

преди 4 месеца

Да видим къде ще се криете всички продажни ко-пел-даци от ППДБ ГЕРБ и ДПС като влезе Русия тук. Осирането ще е жестоко особено на Харвардките Шарлатани ще ядем безглутенови торти безплатно

178

Варненец

преди 4 месеца

до 195 С цветя ли?... С погачи ли да ги посрещнем братушките??? С духова музика ДА и с Водка със сельодка! Само да дойдат във Варна братушките и след това право към София отпрашваме да наврем тагаренковците, петковците, тиквите, ивановците и пеевците в миши дупки.

177

Анонимен

преди 4 месеца

Някога мpазех Чърчил защото е казал "София трябва да бъде изравнена със земята".. Сега като гледам колко са празни кофите на жълтoпaвeтницитe си мисля, че явно е верен израза за него " Чърчил празни приказки не говори"

176

Анонимна

преди 4 месеца

На мен ми на прави впечатление следния коментар читирам по памет. "Zero $$$ for Ukraine send them white flags"

175

Анонимен

преди 4 месеца

Какви 100 БТР бе Мирчев? Ако руснаците дойдат 100 питки ще умесим и една *** ще заколим. Между теб и Пеевски ще избираме.

174

Инайло

преди 4 месеца

Мирчев щеше да спаси Авдеевка ако заедно с Мравояда Христо Иванов и слабо умния Криптомир Ананиев се бяха записали доброволци. Предвождани от Ген. Тагаренко те щяха да разгромят руските части. Само като ги видят какви са смели и честни, руснаците масово щяха да се предават.

173

Анонимен

преди 4 месеца

Тия са мноо оборотни , нема значение на кого ще се продават , важното е да се продават - Ристьо , Гнома , Мирчевия , Киро , той си е амбулант човекот , или подобието на такъв , едно за теб , две за мен ., Асенката , он поне знае да си трае и да си врътка финансите

172

Христо Христов

преди 4 месеца

Ми ако Русия дойде във Варна, "десните" тогаз ли ще почнат военната си подгоновка? Тагарев, почвай мобилизацията отрано! Повикай "десните" първи, за да са най-добре подготвени!

171

Паниката е голяма

преди 4 месеца

Паническото бягство на украйнските и натовски подразделения от Бахмут а сега и от Авдеевка която е укрепвана в продължение на 10 г с подземни букери и подземия и се считаше за непревземаема падна само за месец. Сега пътят на Руската армия е освободен след преодоляване на тази тази укрепена линия .По скоро ще трябва да посрещем Руския десант с цветя и духова музика защото ние нямаме армия която би остояла дори 24 часа срещу Русия . Българската войска масово ще обърне оръжие срещу парламента

170

Анонимен

преди 4 месеца

Ами като пристигнат да ги дадат на руснаците. Ко толкоз! :) :) :)

169

Нане

преди 4 месеца

говори се, че мирчу, го нагонили от бомбоубежището укрите, щот много замирисало окол него при визитата у куев... ===)))

168

Анонимен

преди 4 месеца

Софиянци се надяват Русия да нападне Варна. Не, Путин, ако реши да напада, ще постъпи като Чърчил и Рузвелт през ВСВ.

167

Анонимен

преди 4 месеца

до 181 Те "големи" боеве са се водили в Донбас от 2014-та бе! Нито една руска победа от руснаците живеещи в Донбас. И 6 години СИЛНА руска офанзива за Авдеевка? Ама що не казваш, че е от руснаци живеещи в Авдеевка? И кво постигнаха за 6 години, нищо. Е, дорде не дойде редовната руска армия и за 4 месеца от Авдеевка не остана нищо. Красиво е!

166

Анонимен

преди 4 месеца

Путин няма да напада от морето, ами от въздуха софийските фашисти. Както британците и американците ги наказаха за фашизма им.