174

D

преди 4 месеца

До кога ще занимавате обществото с утайката. Много време й отделяте, а промяна няма. Ако бяхме една нормална държава тази отдавна щеше да е заклеймена и повече никой нямаше да чуе за нея, а тя да си изтърпява сериозно наказание.

173

Цецо Кинжала

преди 4 месеца

Е то и лошата реклама си е реклама.Малката стана най известната жена в България в момента така че вече всички я знаят.Преди това никой не я знаеше.

172

Не само

преди 4 месеца

етикетът, но и кокаинът е депутатски на 1000 % ! Нека да се подложат на тест за наркотици тези ""умници" от НС, за да се разбере, че народът гласува за МАФИОТИ-наркомани и дилъри на забранени вещества !

171

32335445

преди 4 месеца

"просто имитация" не е ли малко като фалшификация? Или вече можем всички да си сложим стикери на Народното събрание и като ни хванат - е то е просто имитация...

170

Тъжно

преди 4 месеца

Това нЯщо се нарича жена :/ а другото момиче с кокаина- вчера майка й била смъмрила сърдитите и в кавички несправедливи с детето й българи :/ била казала, че като родител не разбира потресените родители (уааат!?). То чаааавето й застрашава живота на други деца, ама кои сме ние да съдим, нали!? Направо да закриваме държавата с такива шшшшшавввврантии не зная на това нЯщо от снимката къде му е мозъка . Музиката й е показателна.

169

Кире

преди 4 месеца

Аман от пишман анализатори (аналл лизатор-странно съвпадение). Без да се съберат доказателства със оторизирани за това средства, по чужди снимки съдебна отговорност не се носи. Ще Ви се смее даже силиконката колко сте проости.

168

Хюго Бос

преди 4 месеца

Може ли някой да обясни защо никому неизвестна пияно-дрогирана *** е водеща новина по всички медии пореден трети или повече ден? Има поръчение да не се пише по дадени теми и се чудят мисирките какво да пишат?

167

Анонимен

преди 4 месеца

Със сигурност не е фалшив стикера от парламента,. Сега и да вземе да се разбере и кой е *** депутат на провинциалната парцалеска.

166

Пише ли

преди 4 месеца

някъде, че автомобилът е сонственост на НС бе, че сте тръгнали да разсъждавате в грешна лосока ? Автомобилът е на тази "пъстърма" следва да се конфискува, ако не се конфискува значи няма никаква борба с корупцията ! А етикерът подлежи на честна проверка за автентичност, но със сигурност има депутат използващ женската плът !

165

Анонимен

преди 4 месеца

Диона си каза, че взима кокаин, но че никога не би застрашила друг човек на пътя. Тя е малко като Семерджиев, които имаше фетиш към полицията и караше със сини лампи, ама към депутати.

164

Хаха

преди 4 месеца

За разлседващ полицай да турат по това дело на марто нотсриуса птоституката у ГДБОП, съдии може да са на Боко калинките къде прати у КС, а прокурор нека да е деветото джудже. Ако не се стигне до окончателна присъда да се обърнат към султана на Дубай - Божков или везира на Доган - Шиши да се изкажат ...

163

Ахмед Утешителя

преди 4 месеца

Малката е варненка и обича скъпите коли и почивки.Лукса много я привлича и най и харесва да обикаля Дубай и Малдивите.Определено работливо момиче но е прекалила с това каране и парадиране колко е осигурена.В панделата няма да и хареса много там има едни строги лелки които са много строги.

162

Анонимен

преди 4 месеца

По принцип трябва да и наложат глоба на цената на колата и да и отнемат книжката!!!ако има взимане даване с прокурора и адвоката си може и нищо да не стане:)))

161

Анонимен

преди 4 месеца

Това поведение идва от чувство за безнаказаност, породено от робския страхлив народ. Види някой с нова кола, трепери от страх... Манталитет. Самият аз имам нов премиум автомобил, програмист съм, карам само по правилата (освен превишената скорост), толерантен, възпитан водач съм с 2 деца. Давам пример. С премиум автомобила дам ли мигач, пускат ме да се престроя на момента. Имам колекционерска класика- забрави. Какво да ви кажа- снишеният роб го е страх от имащия. И доста имащи се гаврят грозно...

160

Анонимен

преди 4 месеца

баси жалкия уррод...

159

Анонимен

преди 4 месеца

Това не е ли на кмета момичето? Мирише ми на ДС.

158

Анонимен

преди 4 месеца

Знаете ли по какво си приличат Тиквата и тази Силиконката? Че и двамата правят магистрали.

157

Ужасна

преди 4 месеца

фльорца на всичкото отгоре, доста грозна!

156

Анонимен

преди 4 месеца

Със сигурност в полицията е намерила много нови приятели. Ще има ангажименти тия дни.

155

Анонимен

преди 4 месеца

У затвора да и оборудват една килия с камери за онлифенс, не виждам как ще си плати глобата иначе, не е евтин тоя мерцедес. Поне да им дойде акъл тия глупости да ги прават с некой кошляк за 1000 лева...