48

Анонимен

преди 4 месеца

Запада ни излъга брутално ! Източи ни ресурсите и хората , окупира ни и ни държат заплатите 4 пъти по ниски от ЕС , все едно сме 2 ръка хора .Прогнила система , лицемерие , което сега ще им се върне тъпкано .Германия и Франция вече са мюсулмански страни и белите граждани на тези държави , ако искат да дойдат да живеят при нас , трябва да им наложим високи критерии . Крайно време е да се уважаваме и да накараме и те да ни уважават .

47

Политкоректен

преди 4 месеца

Е, то и византийците навремето поканили османците тук, за да се бият срещу нас. И после се сетили, че България не им е най-големият враг. Ама било късно - чак след като османците ги обградили от всички страни и вече нямало българи, които да им помогнат. Та и немците почнаха да се сещат, ама късно...

46

Анонимен

преди 4 месеца

Не са заплаха. Мехлем са за болните мании за доминация.

45

Потресен

преди 4 месеца

Не може да бъде! Аз мислех, че злия руски вълк дебне кротката немска овчица? Пък милите инженери от Африка спомагат за немската икономика? А сега друго се оказа? Кажете кой можеше да предположи?

44

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв проблем е Русия ? Бели хора , славяни , образовани .След последното интервю на Путин , стана ясно че Русия не е проблем , а решение . Запада разбира се отрича това , защото иначе трябва да признае собствения си провал . Чудихте ли се как щеше да изглежда България ако бяхме останали социализъм , ами погледнети Китай .Всички говорят как се развива Китай , но удобно забравят да споменат , че там си е комунизъм .

43

Анонимен

преди 4 месеца

Ще се сетят.. само че познайте сега кой пак ще го отнесе? Естествено, че Територията! Мигрантите колкото и да са враг, все още има нпо-та и "правозащитници", които ще са против екстрадирането на огоо-бонгоовците, та познайте какво ще направят с тях.. точно така - ще ги преселят в места като Територията, в които техните НПО-та ще продължават да ги обгрижват, че нали това е хуманното, но няма и да са им пред погледа. Ай честито на всичко фенове на ефропата!

42

Анонимен

преди 4 месеца

Германците имат нужда от очовечаване. Иначе току пак се въоръжили и тръгнали да утвърждават превъзходството на "арийците ". Ще се облагородят малко. Лошо няма.

41

Анонимен

преди 4 месеца

А, здрасти. Сами си напълниха къщата с тази ***, че тропаха по масата и заповядваха на другите и те да ги прибират. Как на никой не му хрумна, че те нямат нищо общо с европейците, манталитет, обичаи, религия, закони и правила, всичко е коренно различно. Стана ми жал в Испания, като гледах каква кочи.на оставиха след себе си едни такива пришълци, но те си чакат някой после да им изчисти.

40

Do24

преди 4 месеца

Прочети история малко ще ти подскажа.... Османска империя, презимането на Константинопол, и тогава пиши кой за какъв се мислил

39

Анонимен

преди 4 месеца

И още колко ще продължи , ислямизирането на Европа , Бг-атлантиците да се изкихат по въпроса ?

38

Анонимен

преди 4 месеца

Да ги карат при дойчовците. Хем да се убедят че има и други силни раси като тях. Германките вече са убедени в това.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Какво общо има Путин с бежанците в Европа ?

36

Честито

преди 4 месеца

На Печелившите и заспалите. Прочетете за планът Калерги. Носители на наградата Калерги са Меркел, Макрон, Туск , Юнкер , Папата и др. А този план е Ционистки план за унищожаване на бялата раса.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Жалби и оплаквания , при Меркел !

34

Анонимен

преди 4 месеца

Да си ги приемат...

33

ivailo

преди 4 месеца

Ханс и *** да си стягат задницитте и да удвояват усилията си в работата, че Хасаните и Айшетата с многолюдната си челяд идват на талази от всики страни. Трябват социални помощи и жилища за клетите бежанци :)))

32

До 24...

преди 4 месеца

Викаш... смърт на фашизма, шериат за всички?? Това копейките сте много спрели парчета, честно!

31

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Те расистки раси са южните, не северните... иначе нямаше там да е пълно с ***! А България нямаше да прилича на африканска държава..

30

Анонимен

преди 4 месеца

Първо да изведат Рашките в раша- вместо да страдат от лошата Европа нека ги върнат в Раша.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Всевишният си знае работата.