232

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

В Моцква е пълно с джамии, сега ще е пълно и с непалци. Искат руски мир - получават си руския мир.

231

неразбрал

преди 4 месеца

Кога родните натовци-евроаналници-атлантици-краваролюбци-укрофили и подобни ще тръгват към Киев?Онова плешиво и дръгливо нещо Росенка Железчук ,се върна скоро от Окрайната с мокър памперс и снимка до... Зиельо Наркомански. Моля всички подобни безполови екземпляри спешно да се изнесат към фашистката бърлога.Тъкмо ще се отървем от евроатлантическото робство и родните еничари.

230

Истината

преди 4 месеца

Когато Киевска Рус се разпада, от нея се обосяват два по-главни центъра - Галицко-Волинското (Кралство Рус) княжество на запад и Московското княжество на изток. Монголците завладяват и двете, но след разпадането на Златната орда, Кралство Рус е завладяно от Полско-Литовското княжество, а в полските документи населението й наречено украинско (живеещо в края). По времето на Богдан Хмелницки, с помощта на Московията, украинците (или малорусите т.е малките руси, както са наричани от московците)...

229

Анонимен

преди 4 месеца

До 242Русофобииииииииииииии защо не искате да се прави референдум за НАТО, за ЕС,)))Напротив искаме, тъкмо ще цъфне лъжата, че българите са против ЕС и НАТО.

228

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците са объркани хора като македонците.

227

КИЕВ ИМПЕР РОС

преди 4 месеца

Западната Империя на германеца Аларих от Черно до Балтийско море е ПЪРВАТА.........Макар и малко по на изток ВТОРАТА такава е КИЕВСКА РОС която се разпада на изцяло СЛАВЯНСКА ЛИТВА,СЛАВЯНСКА ЛАТВИЯ,СЛАВЯНСКА ЕСТОНИЯ доказани славяноговорящи носещи ТРИ СЛАВЯНСКИ ИМЕНА демек Литва, Латвия,Естония.................НЕ МЕ интересува но ако търсите КОРЕНЯЦИ ЕВРОПЕЙЦИ и то на СЕВЕР исландската певица БЬОРК вижте...... ЕСКИМОСИТЕ са СЕВЕРНИТЕ ЕВРОПА КОРЕНЯЦИ другото ЧУЖДИ ПРИШЪЛЦИ

226

Анонимен

преди 4 месеца

Брей тия нямат за нищо тия цифри 15хил.!!!Толкова няма и в непалската армия!

225

Анонимен

преди 4 месеца

Русофобиииииииииии става ли ви поне малко тъжно и съвестно, като знаете, че там в Украйна за вас и вашите ценности загинаха, тежко раниха и безследно изчезнаха над два милиона човека? Защото през цялото време лъжеха и мажеха, че там Украйна се биела за нас, за нашият живот, за нашата Европа, за нашите ценности. Кажете де става ли ви поне малко тъжно и съвестно или вие сте просто кръволоци и се наслаждавате на кръв и страдания като истински сатанисти-фашисти?!

224

Анонимен

преди 4 месеца

Русофобииииииииииииии защо не искате да се прави референдум за НАТО, за ЕС, за това дали България и българският народ трябва да се намесват във войната между Русия и САЩ, НАТО и ЕС на територията на крайните южноевропейски територии на Русия? Защото страдате от неизлечими фобии или защото сте падали като малки на TъпuTe cu kpaTyHu и сте станали природно пpocTu, като тикви и Ty/\yпu.

223

Анонимен

преди 4 месеца

Русофобииииииииииииии защо намесихте България и народа във фобията и омразата си към Русия и руският народ? Не можахте ли чисто демократично да се съберете някъде да си дадете всички спестявания, да си продадете всички имоти и за ваша си сметка, ако иската купете всички ядрени бомби на Земята и ги хвърлите върху източника на фобията и омразата ви! Не ви е достатъчно това нали? Искате всички да са като вас, за да не носите отговорност за геноцида, който се причинява на хората по тези земи вследствие на наливане на оръжия и пари в ръцете на фашисти-u3Bepru!

222

Анонимен

преди 4 месеца

2000Е и бърз руски паспорт. Копейките защо не ходите? Или предпочитате в България в някоя Американска компания за 2500Е и да плюете срещу ЕС и САЩ. Това се нарича лицемерие и предателство.

221

Анонимен

преди 4 месеца

"2000 евро на месец" и "Пакетът включва поне 2000 долара (3664 лева) заплата на месец" тоя "автор" поне веднъж няма ли да уцели валутата или града - (Божурище не е Буховци в една друга статия от днес ) :))))

220

Анонимен

преди 4 месеца

Русофобиииии, кои са най-големите евроатлантици в България? Отг. а) Тиквата. Отг. б) Шиши. Отг. в) Нито един от двамата. Отг. г) И двамата. Отг. д) Друг - посочете кой, само с едното ЕГН е достатъчно. Хахахахахахахахахаха!

219

До 232

преди 4 месеца

Точно, украинец и малорусин е едно и също.

218

Бойко

преди 4 месеца

Нашите "копейки" какво чакат? Хайде, тръгвайте да се биете за джуджето, 4000 лв. са това...

217

Анонимен

преди 4 месеца

Крим руски ли е?

216

Анонимен

преди 4 месеца

Видиш ли русофоб - бий по главата, бий, бий, бий. Блъскай му я цял ден в асфалта и пак ще му е малко. Малкото, което имахме, като територия, държава и народ ще го загубим заради т;ъ;п русофоб.

215

До 231

преди 4 месеца

Плюс Беларус, точно така.

214

До 227

преди 4 месеца

Вземи да прочетеш някоя историческа книга - за първи път името Украйна се споменава в документите на Полско-Литовското княжество. В началото московските руси ги наричат малоруси, но от Петър Велики името малоруси е изоставено и е възприето полското украинци, за да се подчертае, че в Русия има само един народ - руският. Затова Московия е преименувана на Русия - символ на обединението на всички руси в една държава.

213

Анонимен

преди 4 месеца

До 225Русия и Украйна са две деца на Киевска Рус, )))+Беларус.Най - интересното е, че точно най-пропадналата част от Киевското Княжество претендира за единственна наследница на Киевското Княжество.Назаванието Киевска Рус е въведено през 17 век от московитите.Понеже населението на КК е наричано русини, понятие въведено от Църквата.