118

Анонимен

преди 7 месеца

Путин търси по телевизията мир със САЩ?Що такой?

117

Коренът

преди 7 месеца

У-край-на или У-краи-нае българско! Що се отнася до Закарпатието, то град Мукачево(да, да, Мусачево) е бил български, както и цяла днешна Румъния, Молдова и Бесарабия. за 2/3 Украйна - да не говорим! Крим, също е бил български, градовете му - също! Да не спомвнавам и Нагорни Карабах, в който има немалко български топоними!!!

116

Анонимен

преди 7 месеца

До преди Израел да нападне и бомбандира палестинците ЕС говореше за човешки права, неприкосновенност на територията, суверенна държава и т.н. Естествено това важеше, когато Русия вършеше престъпленията. Когато Израел ги извърши, ЕС се скри позорно. Та толкова ЕС държи на човешките права и границите. Когато видят, че войната в Украйна е загубена, а тя се бъде загубена, съвсем възможно е да се споразумеят с Русия за някакви територии, което ще е нова най-ниска морална точка за тези измамници.

115

Анонимен

преди 7 месеца

България е изкуствено създадена държава в края на 19 век от Великите сили.

114

Анонимен

преди 7 месеца

е според Путин, Полша е виновна за това че Хитлер ги е нападнал:)))

113

Анонимен

преди 7 месеца

Румънците са говорили преди български , преди измисления им сега език. Влад Тепеш е българин

112

дриско

преди 7 месеца

Шошо ака искаше и Добруджа да им върнем.Че били там десетина години по време на войните.

111

Анонимен

преди 7 месеца

България на 3 морета!

110

Анонимен

преди 7 месеца

Румъния е една ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА държава в края на 18 век, изкуствена е , също както Македония и Украйна и не може да имат претенции за нищо, а Унгария и Румъния , никога не са имали територии по тези места и също не може да имат претенции за територии от Украйна. Единствено Русия и Полша може да имат някакви претенции към Украйна! Те даже българите могат да имат претенции за Бесарабия, но не и румънци или унгарци да имат някакви претенции, нямат никакви основания за това!

109

Добре че беше Сталин

преди 7 месеца

да ни върне южна Добруджа! А Северна я загубихме завинаги. А Българите там са били обект на геноцид.

108

Истината е, че Путин

преди 7 месеца

Направи Предложение на Полша, което е трудно да откажеш, толкова е Апетитно, сигурен съм, че Поляците вече по Секретни Канали са попитали - колко от Украйна ще е за тях, ако се преориентират от НАТО, САЩ и ЕС към Русия и Китай!

107

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен Румънците ни дадоха Южна Добруджа през 1940г. ако не се лъжа, с тях сме в странни отношения всъщност, все пак използват много български думи в езика си :)))

106

Анонимен

преди 7 месеца

До А Румъния, "Ще ни върне ли Северна Добруджа, подарена им от Русия и Австроунгария?" ------------------ това не е интересно... по-интересно е какво ще стане с източна румелия при следващото драскане на салфетки.

105

Анонимен

преди 7 месеца

Сатанисти навсякъде из Европа с татуировки, изтисувани целите. С пречупени кръстове с нацистки слънца. Всякква символика. После защо това съсловие на 99% подкрепя Укронацистите. Ми как няма. Те са същите. Да има един челъм да ги наптоварят всички на тирове и да ги пратят на наркомана в Киев да ги хвърля на фронта както намери за добре.

104

Bad Face

преди 7 месеца

От реакциите в българските медии разбирам по повод интервюто,че то е дадено от двойника на умрелия Путин и, че Тъкър е нискоразряден безработен блогър и не е никакъв журналист. Слава на дeбилите, които са артисали в България!!!

103

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен "Те и македонците си искат Пиринска македония, а Румънците южна Добруджа." ------------------- и ще си ги получат... с благословията на "партньорите" ни от кооозяк и брюксел!

102

А Румъния,

преди 7 месеца

Ще ни върне ли Северна Добруджа, подарена им от Русия и Австроунгария? Част от земите, за които Унгария претендира, са били част от Дунавска България, да не говорим за Влахия и Трансилвания!!!

101

Анонимен

преди 7 месеца

До К "единствено Полша може да има претенции за Лвов, но тя не иска засега..." ------------ айде бе? Я хвани поразрови новините за полша и претенциите й към о'крайнски територии. Това, че не ти го казват по бтв, нова и бнт не значи, че не се случва!

100

Анонимен

преди 7 месеца

Те и македонците си искат Пиринска македония, а Румънците южна Добруджа.

99

Муахаха

преди 7 месеца

Украйна е 6 пъти България - Путин ще даде 1 България Земя на Полша, 1 България Земя на Унгария и Останалите 4ри Българии Земя ще си ги Вземе, а Българските ЕвроАтланти - дори и малка Македония, нищо че е НеРазривно Свързана с Историята ни - Им я Взеха!!