176

Пак по опорката?

преди 4 месеца

До ЛОЙД ОСТИН-Мин.Отбра: Да, да. Ако се намеси НАТО ..... Ама не смее да се намеси. Само приказките им са големи. Срещу руските хиперзвукови ракети все още нямат никаква защита.

175

Анонимен

преди 4 месеца

бРЕй , бре !Целият свят не може да се справи с Русия , прави са англо-саксите :''Най-мразим Русия , защо тя е единствената независима държава в света , и не ни вървят номерата'' .

174

anon

преди 4 месеца

Ще видите истинската мощ на руската армия, гущерчета.

173

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

До анонимен ***: Ако беше продължила още осем години гражданската война между украинската армия и Донбас, жертвите можеха да са и повече. Сега поне със Зеленски и дружинката му ще се приключи по-бързо. Да си го прибират тези, които ходеха в Киев да се прегръщат с него.

172

Анонимен

преди 4 месеца

До анонимен к-Ележ!А да си хвърлим по няколко клетви ....''ДАНОООО'' ...А !

171

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро Путин ще си върне и Балканите.

170

Ахмед Утешителя

преди 4 месеца

Мда по това съдя че броят на укровдовиците ще скочи рязко.Щом Вовата в докарал подкрепления там ще има месомелачка.Но нищо каквото такова.Ще ги утешаваме.

169

Фют

преди 4 месеца

Само не разбрах, с тези напъни превзели ли са нещо или си правят вятър, тъпите руzки *** ле ро ***.

168

Какво следва

преди 4 месеца

Кметът и дружинката му да се изнасят докато още могат. Валякът идва.

167

анонимен келеш

преди 4 месеца

Война на изтощение в която целта на нас Натовските държави е русия да даде възможно най много жертви и да пострада най много от санкциите докато ние тук гледаме сеир от телевизора на бири с приятели и си правиме кефа:):):)Са копейки признайте си,че аре да не са 500К,обаче руснаците дадоха досега поне 300К трупа в тази война с Украйна:):):)За вас може и нищо да не е тази бройка,обаче много семейства разплака Вовата в Русия:):):)

166

Анонимен

преди 4 месеца

До НАСКО КУЛТУРАТА пп. На кой свят си бе ? Откажи дрогата докато е време.

165

стефчо

преди 4 месеца

Специално за лицето Тагаренко,препоръчвам 13 нули в корема-като дива швайн. Да се гърчи поне 10 минути и черевцата да му се влачат във прахта!

164

nikonik

преди 4 месеца

Какво пък толкоз, поредната загубена битка на у Край на .......

163

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 163. Твоите гени какво ти позволиха ?

162

Милион лъжи

преди 4 месеца

Какво стана с единия милион снаряда? За нищо не става това ЕС

161

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 166. В заглавието можеш да пишеш каквото си искаш. това им е номерчето на назначените демократ-пенционери. Като им отговориш да ти излезнат звездички да те трият и банват. Тука трябва да използуваш езоповски език.

160

До Анонимен 163

преди 4 месеца

"Не знам русия как ще се бие с целия свят..." - - - Очевидно е, че и други неща не знаеш. Например, че НАТО и слугите му от ЕС далеч не са "целия свят" и че в момента тая тяхна клика не е точно в печеливша позиция. И такъв е трендът и занапред. И правопис не знаеш, но те от онова посолство на неграмотни плащат основно,че им харчат по-малко.

159

Анонимен

преди 4 месеца

И що така?Тагаренко и Простото защо не са взели още пушките?

158

Анонимен

преди 4 месеца

До истински журналист. Още ли копипействаш тая глупост бе ? снощи я измисли и не можа да спиш и застъпи цял ден а...

157

Свобода за ДНР

преди 4 месеца

Натовският балон се спука! Победа и свобода за ДНР и ЛНР! Колко изстрадаха тези хорица там над 10 г., а са над 10 млн. човека. Братушките наистина показаха, че не изоставят своите. Всеки истински свободен човек по света с поне елементарна обща култура се надява на тяхната победа над американското зловоние