116

Картошки

преди 4 месеца

На година роснаците оставят 200 хиляди торби с руска биомаса по украинските полета. До кога така - сами ще си решат. На мен не ми пречи.

115

Анонимен

преди 4 месеца

В Донецко направление ВС на РФ настъпва от Маринка северно от езерата. На 01.02 при атаката при Сладкое, руснаците загубиха хора и техника от удари с дронове. Въпреки това руските витязи овладяха важен укрепен район на киевският наркокартел на височина. Така плацдармът за атаки на Новомихайловка и Угледар беше разширен. Смелостта на руските военни, компенсира проблемите с електронната война, засега.

114

Анонимен

преди 4 месеца

На Запорожкия фронт зомбираната по натовски стандарт биомаса засили ударите в района на Работино и Вербовое. Киевският наркокартел вкарва в бой свежи резерви. ВС на РФ отбелязват по-ниско ниво на подготовка на тези свежи сили вследствие на което контраатаките им не са успешни, докато ВС на РФ изтласкват зомбакнацистишена назад западно от Вербовое.

113

Анонимен

преди 4 месеца

На 02.02.24г. беше съобщено, че зомбитата на киевският наркокартел са били забелязани западно от плацдарма им в Кринки. Изглежда те са се придвижили от руините на селото към по-подходящо укритие. Сега ВС на РФ връща тези зомбита обратно към центъра. Според доклади от терен, числеността на зомбитата на киевската хунта на руския бряг не се е увеличил. Според данни през януари загубите на киевският наркокартел в Кринки са почти 2 хиляди убити и ранени. Това е прекалено много за поддържане на плацдарм в едно незначително селце.

112

Анонимен

преди 4 месеца

Путин загроби 400 хиляди пуснаци и още два пъти по толкова осакатени завинаги. Сега от брагодарност руснаците ще го "изберат" отново, а той ще им спретне една пубава мобилизация след поредната 6-та инагурация. Още много генерали ще пристигнат в златни чували в Русия.

111

Имаше генерал

преди 4 месеца

Татаренко е хукнал да спасява летящата си табуретка СУ34 и геройски е бил размазан на полосата преди да успее да избяга с табуретката от украинските дронове. За компенсация Путин е купил бяла Лада с всички екстри и комплект безплатни зимни гуми на опечаленото семейство.

110

Иван

преди 4 месеца

Браво на украинците! Бой до последния ***! Само да грабят чуждото знаят руснаците.

109

Анонимен

преди 4 месеца

Гледах днес снимки от Белгород, направили са им бомбоубежища с големината на гараж и вътре пише да не акат, ами какво да правят блатните, ака им се!

108

Анонимен

преди 4 месеца

Боли го оная работа Путин за генералчето, нали има още пушечно месо, така са диктаторите :)))

107

Анонимен

преди 4 месеца

кypиозът е че загиналият женерал е бил нач.щаб на противовъздушната защита в крим.

106

Анонимен

преди 4 месеца

До 98Е те за това украинските роби ги бият,за да ги пратят на фронта

105

Анонимен

преди 4 месеца

До 103 От кой да краде от бедняците на цяла Европа ли щото те знаят какво е пералня

104

Анонимен

преди 4 месеца

До 101Е на Путин ли на Зелето щото той каза ,че няма да спазва Минските споразумения пък като Русия дойде да си защити хората от Донбас щото го помолиха Борис се намеси в преговорите и му даде ,акъл на Зеленски .Е къде е сега Борис Джонсън

103

ама

преди 4 месеца

Руската армия буди само смях Тя става само на кражби перални миялни и тоалетни чинии

102

неразбрал

преди 4 месеца

Да не е нашия прислужник Тиодорий Тагаренко?Де късмет де...

101

Я па ти..

преди 4 месеца

До Анонимен 95 Е и ..? Какво искаш да кажеш ? Че в Германия е зле че имо стачка , а в Русия и Украйна е добре ,че умират стотици хиляди , защото на Путин му станало скучно, без война.

100

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 100 Не си прав. Генерал Татаренко може да бъде заместен само от натовския генерал Радэв.

99

Анонимен

преди 4 месеца

Татаренко или Тагаренко? Ако му платят добре на Тагаренко, той ще замести Татаренко.

98

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 95 И какво искаш да кажеш с това? Ясно е че руския генерал няма как да възкръстне от тая новина. Хората поне могат да протестират и стачкуват без да ядат бой от путинските копои от ОМОН за разлика от руските роби.

97

Брейй!!!

преди 4 месеца

"вероятно е убит в Украйна," и "Има и непотвърдени съобщения..." Вероятно и непотвърдени!!! Не разбирам на какво се радват GeЙчурите?