84

Анонимен

преди 4 месеца

Абе 5 тояги на голо и кви са тия малки моркови, може и без морков да се научат тия магарета, ха ха!

83

от БАН

преди 4 месеца

По високите данъци ще доведат до пестене от гуми и подръжка, което ще доведе до повече инциденти и смърт на пътя. ТОВА КОЕЕСПОНДИРА ПРЯКО С ПЛАН ЪТ ЗА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ. Ето ви една "конспирация" explained. Защото не бъдете наивни да смятате, че законите ги измислят сами. Спускат им ги от едно място, адреса беше свързан с някакви козяци...

82

vvv

преди 4 месеца

Като нямате възможности ще се возите в градският транспорт, колата е екстра в големиъе градове по света и не е за бедни хора

81

Анонимен

преди 4 месеца

Нямам шофьорска книжка

80

Анонимен

преди 4 месеца

До до 71. Аха - бегаме бърже от там кдето другите вече са. По друг начин разбира се но е нещо като "соц". Ние винаги бягаме от хубавото и вземаме от другите само най-лошото.

79

Анонимен

преди 4 месеца

ПП ,дпс и герба съсипват българския народ ,вън от България родоотстъпници

78

Анонимен

преди 4 месеца

Субсидирайте закупуването на нови електрички ,хибриди и автомобили с Евро 6 и нагоре,забранете вноса на употребявани автомобили произведени преди повече от десет-дванадесет години да речем!

77

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 75. Емчи те ората са го измислили - непрекъснат обществен транспорт, евтини малки автомобилчета, ноооооо ако земеш некоя кат миникупър ше се излагаш начи и не мой тей понеже си не си кой да е да са излагаш и требе да дааш газ и да бръмчи многу и да ти са възхищават. А ползваш ли грацки транспорт напрао за нищо не стааш че и гадже не мойш си фана. С две думи тъмнобалканската логика.

76

Бай Лазар

преди 4 месеца

До до 57ама аз не съм тръгнал да се състезавам. Аз си го карам за кеф. Защо не се пробваш с някой CL 55 AMG?! Говоря за 55, защото е с по-динамични параметри от 63-ката. Нищо, че ще е с 20 години по-стар от твоето двулитрово бижу :)

75

Сата НАТО

преди 4 месеца

Всяко вдигане на данъка означава пестене от подръжка, гуми и прочие, тоест, означава повече инциденти. +100 или +200 лв на година няма да откажат хората, защото алтернативата е ... всъщност няма алтернатива. Да си изхвърлиш колата, която те вози и да влезеш с минимум 30-40 хил, е абсолютно нелогично. Следователно това елементарно изстискване на населението само ще произведе повече нещастни и смачкани и унижени данъкоплатци..

74

до 71

преди 4 месеца

Нищо, много даже си беше добре. Само че нали от 35 години се ооитваме да избягаме от соца. Ако ще се връща да е по старому, а не лгбти+мигранти и други гуйна.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Защо на всеки да му трябва нова кола? Повечето коли в България се ползват за къси градски разстояния като каране на децата на училище и пазаруване и за няколко извънградски пътувания в годината. По-добре да се ползва нещо с остатъчен живот и да освободиш останалите финанси за нещо друго.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Автомобилът е по-изгоден, когато се купува и гледа в 5-годишен срок-- Аре ве? Купувам си таралясник за 10к лева и набивам 2к лева годишно в ремонти, гуми, данъци, винетки. След 5 години съм дал 20к общо. А нов? Набивам 60к и плащам по 4к на година за каско, официални сервизи и всякакви други глупости. След 5 години съм дал 80к лева. Ся, кое е по-изгодно: да дам 20к за дърт или 80к за нов?!?

71

Чесали главите

преди 4 месеца

....Нищо не измислили! Няма как с трици маймуни да ловиш - Това Българите отдавна са установили. Има си пряка зависимост между имотното състояние и качеството на живот, в това число и от притежанието на нов автомобил. Няма толкова глупав народ, че да си купува стар автомобил, ако може нов! Но ако няма средства за нов - тогава алтернативата е само стар, защото днес без автомобил и при липса на всякакъв обществен транспорт в малките населени места е НЕВЪЗМОЖНО!

70

Анонимен

преди 4 месеца

50000 лева кола ще ви искат вноска по е 1000 лева. Удвоете тия пари и ще видите реално колко пари ще давате на месец. А именно поне 2000 лева.1000 лева отгоре ще са ви ужни за автокаско, сервиз, горива, данъци, застраховки...осреднено за пет години. На който му стиска, за заповяда.

69

Анонимен

преди 4 месеца

До до 67. Че кво му и лошото на соца ?

68

до 67

преди 4 месеца

Защото когато държавата дотира коли, апартаменти и социално слаби, тогава де връщаме в соца, даже по лошо - в някакъв нео доц либерал лгбти цирк. И отгоре на всичко еъншния дълг става като на гърците.

67

до 68

преди 4 месеца

Както казах, карай си бракмата. Няма колекционерска стойност никаква. Качество на материалите като на Тойота.

66

Анонимен

преди 4 месеца

До до 57. Не става въпрос за състезания бе детенце.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно защо толкова се различаваме в мисленето от хората в нормалните държави? В нормалните държави вместо санкции, предлагат на хората привилегии. Има страни, в които ако искаш да си купиш електричка, държавата поема почти цялата сума, само и само да ти е по-лесно да си смениш колата с нова и еко и да ти хареса тази идея. А ние винаги тръгваме с рогата напред, данъци, зелени и пембени зони, ограничения... Защо сме толкова повредени, откъде толкова злоба, какво не ни е наред в мисленето?