152

вижда се

преди 4 месеца

Тоя Радев е същия като Борисов, Пеевски, Доган, Кирчо, Кокорчо, Корнелия, Костов, Царя и други като тях. А именно - национален предател. Продажник, който е готов да затрие народа и държавата си. Народен съд трябва за всички тях и приближените до тях.

151

Анонимен

преди 4 месеца

Ако видим постоянно в нета не можем да променим нищо, нито да работим. Трябва да игнорираме напъните са му се обръща внимание!

150

Анонимен

преди 4 месеца

Фани единия блъсни другия

149

Анонимен

преди 4 месеца

До 165-ти Какви руски сФине са ти в главата и какви клетви по техен адрес изричаш? Виж какво, *** при психиатър и вземи Пеевски със себе си. Психиатричните отклонения са много тежка болест и ако навреме не се вземат мерки изходът е само един, не желая да го споменавам. Бързо оздравяване!

148

Анонимен

преди 4 месеца

Това парсе защо не е в затвора? С цялото си нахалство е в парламента и грухти? Защо прокуратурата мълчи за Магнитски?

147

Анонимен

преди 4 месеца

На президентът му липсва борбеност и сила.Той е изпълнител.Излезе ли от топлото местенце на президентството и...дотам.

146

Анонимен

преди 4 месеца

Поредната дъвка за дъвчене, с която трябва да се отклони вниманието от факта, че преди евроизборите кандидатите евродепутати няма какво да кажат друго на избирателя, освен "Ще отидем там да слушкаме, каквото можем, ще ви дадем да папкате. Слущкайте и вие, и все ще се намери какво да ядете". Най-големия майтап е, че след педизборната евроагитация, ще се правят парламентарни избори в България и тогава съвсем ще лъсне кучешката порода БГ кандидат-депутат.

145

Чоко

преди 4 месеца

Този пРезидент все повече заприличва визуално на Бай Тошо. Не знам с какъв ум някой гласува за това дребно човече. Сега вече показа истинския си нрав. Обгради се с масони, ченгета, бивши от БСП и си въобразява, че може да постигне нещо повече от 4-5 % в Парламента. Ще го изчакаме още три години ако до тогава парламента не събере смелост да го изхвърли от поста му.

144

РАДЕФ ТИ СИ

преди 4 месеца

ПРЕСТЪПНИК!НАРУШАВАЩ КОНСТИТУЦИЯТА И НАЦИОНАЛЕН ИЗМЕННИК В ПОЛЗА НА РУСИЯ!

143

Анонимен

преди 4 месеца

Много нискоинтелигентни неща се говорят и вършат в нашата страна.

142

Жако Фенбах

преди 4 месеца

Пеевски изпълнява тайна мисия- показва се в най-урродливата си светлина, за да се отвратят хората от пепета и дебета, които се редят пред разкопчания му дюкян, и така умнокрасивитетът да изчезне от сериозната политика.

141

..?

преди 4 месеца

Че той Радев освен да "пречи", друго прави ли! А, сега се оказа и че се е пэнапълнил и с Кеш! Както казваше Борисов, ..."Ще дойде време, когато ще разберете,че това семейство се интересува единствено от себе си"! Ако трябва да събори държавата за да спаси собствения си Г'з, той не би се поколебал! Доказал го е!

140

|{ ур за Радев

преди 4 месеца

Але Але Але Тук не е Москва!!!!Ограби ни с служебните си м1рши!!!!Сега иска да продължи са ти граби!!!

139

хм

преди 4 месеца

единия предател , другия крадец ...на никой не можеш да имаш вяра

138

Анонимен

преди 4 месеца

Ние - да, ти - не!

137

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки човек който пише и говори неверни неща може да бъде подведен под отговорност за клевета и оронване на престижа. Абсолютно всеки човек.

136

Анонимен

преди 4 месеца

До 162. Това важи ли за Пеевски. Поне за едно нещо да има да го усъдим.

135

Анонимен

преди 4 месеца

Радев прросто пречи на зглобката да се окопае пожизнено и им пречи като главнокомандващ на армията.

134

КопринУшеф

преди 4 месеца

Румен Кеша готви държавен преврат един военен с психични откронения беше задържан той беше маст от тяхната група метежници но се издаде!!!

133

Анонимен

преди 4 месеца

Защо толкова им пречи Радев. Президента и така почти неможе нищо да направи обаче има едно много важно задължение. Президента е главнокомандуващ на армията. Явно нещо се готви, я някой ще идва, я някъде ще ни пращат. И Радев им пречи.