153

Руя

преди 4 месеца

Дано се забият помежду си и да оставят света на мира.

152

Тексас

преди 4 месеца

Байдън ще бъде импичнът и арестуван за федерално престъпление ! Долу ЛГБТ тирана Байдън ! Независимост за Тексас !

151

Да живее Тексас

преди 4 месеца

Свобода за Тексас!Да живее народна република Тексас!

150

Доколкото си спомням

преди 4 месеца

До 143. mda. Европа и тя да взима пример - да изпратят при Динко 100 БТР-а и 50 хеликоптера по границата, стига мигранти в европата. Няма нужда от гражданска война, просто да се стреля както се пази граница. . . . Пак стигнахте до Възраждане! Те от почти две години го прикламират от събранието, че и ги глобиха за такова изказване!

149

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО да спре да се меси в конфликт, който не засяга негови членки и ще избегне всякакви руски удари. Не може да се тикаш между шамарите и да ревеш, че си отнесъл няколко.

148

Анонимен

преди 4 месеца

"Също миналия петък главният прокурор на Тексас категорично отхвърли искането на администрацията на Байдън да предостави на федералните имиграционни служители пълен достъп".............Нормално, никой вече не бръсне за слива неадекватния cмeшнuк.

147

Анонимен

преди 4 месеца

Копейки, оставете ги тези партенки - днес има лоша новина за вас: политическия директор на кабинета на Орбан е заявил че Унгария може да преразгледа ветото си за предоставяне на нов пакет военна помощ за Украйна! Иначе казано - огънаха и Орбан, а руските плъхoве ще продължат да си оставят костите в украинската кал...

146

Анонимен

преди 4 месеца

Айде бе ама вие сериозно ли

145

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия не може да има гражданска война, защото е пълно със селяни.

144

Анонимен

преди 4 месеца

Слава Техасу! Героям слава!

143

SS

преди 4 месеца

Ако избухне гражданска война и Тексас иска да се отдели от САЩ ,ще има многоо доброволци сражаващи се на страната на Тексас. Никой не обича про ДЖЕНДЪРСКА политика и мултикултурализъм

142

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е като Никарагуа, Хондурас и Гватемала. Всички искат да емигрират в САЩ. Никой не иска да емигрира в Русия.

141

mda

преди 4 месеца

Европа и тя да взима пример - да изпратят при Динко 100 БТР-а и 50 хеликоптера по границата, стига мигранти в европата. Няма нужда от гражданска война, просто да се стреля както се пази граница.

140

Киро Канадеца

преди 4 месеца

Спокойно, лидера на свобдния свят президента Бйадън ще се справи с путинистите от тексас. не вярвайте на путинската пропагандна машина. Слава Украине!

139

IQ 3.14

преди 4 месеца

от тая попара с косми не става ясно, заплатите на националната гвардия на сащ в тексас кой ги плаща. не става ясно и как тексасци ще си вържат бюджета като граничен щат ако обявят даже и частична независимост. в момента харчат пари на данъкоплатеца, щото некой некъде е земал 2 вагона рубли и венецуелско бело да се напраи на мъжкар

138

Анонимен

преди 4 месеца

Другаре, в Клуба на Пенсионера в Люлин върви доброволно набиране на Интернационалисти за Тексас! Кодовата Дума е ZzzzzzZiziz Top! Предпочитат се военни пенсионери от БНА, а единственото условие е да си спомнят името на жена си! Операцията се провежда под кодово име "Тексаско Клане"! Очакваме ви!

137

Анонимен

преди 4 месеца

Ами подготовката за американски удар на Иран.Това е вече в ход и ако се случи ще стане страшно.Иран ще отговори с ответен удар а зад гърба на Иран е Китай.Не е тайна че в Иран е пълно с китайски военни инструктори а китайците са инвеститор номер едно в иранската икономика.Автоматично на страната на Иран ще застане и Русия.А Тексас ако се отдели няма лошо.САЩ и без това ще се разпаднат.

136

Тъй, де!

преди 4 месеца

И Тексас към Мексико ли ще се присъединява?

135

SS

преди 4 месеца

Абе да живее Конфедерацията .

134

Анонимен

преди 4 месеца

След тексас следва фолрида и другите щати, единствената надежда на сащ се казва Тръмп!